View Full Version : злорадстване
Имате ли случай в който някой познат на гаджето ви да ви каже нещо за него, нещо кое е гадно, гнусно или каквото си искате там дори то да е истина или не.Какво правите при такъв случай ?
Bellatrix
05-18-2009, 08:23
Не обръщам особено внимание. А и зависи какво е казал въпросния познат и доколко може да му се вярва.
lipsvashh_mi
05-18-2009, 08:40
такива ги игнорирам тотално...щом аз съм избрала дадения човек да съм с него,какво ме интересува какво си говорят другите и какво мислят за него,или за нас като 2ка...моя избор си е мой,моите евентуални грешки също :)
Една мърла ми говореше в очите, че бившето ми гадже се е натискало с нея... :? :? Е сериозно щях да и разбия устата...ама тогава бяхме на неговия РД и едва се сдържах...естествено не беше вярно... :? И да случвало м исе е много пъти... :? :?
NeZaPoznat
05-18-2009, 09:25
Искате да кажете че вие никога не сте казали нищо лошо за никого ?
:?
scoobydors
05-18-2009, 09:38
Не обръщам особено внимание. А и зависи какво е казал въпросния познат и доколко може да му се вярва.
Да. Ако познаваш добре човека, който го е казал, малко трябва да се позамислиш. Но ако е някой тотално непознат за теб, просто не обръщай внимание. :)
Аз като имам да кажа на някой нещо му го казвам в очите ... :?
NeZaPoznat
05-18-2009, 09:51
Нямах в предвид това как му го казвате, а защо го казвате.
За да кажеш нещо за някого си има причина. Според мен трябва да се интересувате не какво казва, а причината за да го каже. Тогава можете да прецените дали да се връзвате или не.
vampirekiss
05-18-2009, 10:14
О да случвало ми се е.Даже мн често става така.Току някоя кифла почне да ми вряка,че моя човек пак се бил напил и само да съм знаела какви ги бил правил.Отговора беше,че знам,защото всичко,което е правил го е правил с мен.Съответно после горепосочената и боя яде ама това е друг въпрос.Игнорирам ги аз тези,които ми злорадстват.Е то да му писне на човек от завистници на този свят.
Нямах в предвид това как му го казвате, а защо го казвате.
За да кажеш нещо за някого си има причина. Според мен трябва да се интересувате не какво казва, а причината за да го каже. Тогава можете да прецените дали да се връзвате или не.
За първи път да се съглася с теб от хилядите ни спорове... :D :D
Малко кофти става,но по-добре да не се обръща внимание на такива работи.
Take_That
05-18-2009, 11:57
++++
NeZaPoznat
05-18-2009, 12:04
Честито :razz:
На всеки рано или късно му идва акъла :razz: :razz:
Е, на някои не им идва ама ти не си от тях :D :D
Честито :razz:
На всеки рано или късно му идва акъла :razz: :razz:
Е, на някои не им идва ама ти не си от тях :D :D
Аууу добре, че беше ти за да ми дойде... :D :D
P.S. Малко заядливо нещо ... :D :D
Jumbie483
05-18-2009, 12:41
Случвало ми се познати и непознати да говорят такива неща.
Но никога близките ми хора..
NeZaPoznat
05-18-2009, 12:43
Аууу добре, че беше ти за да ми дойде... :D :D
P.S. Малко заядливо нещо ... :D :D
Моля :D
За теб винаги :D
mechtaq_za_teb
05-18-2009, 13:14
Хм... като се замисля не се е случвало. Но ако се случи, зависи кой е човекът и какво твърди.
До сега не ми се е случвало,но ако ми се случи просто го игнорирам... аз съм избрала да бъда с този човек и не ми пука какво говорят за него или за нас двамата.. важното е че се обичаме.. пък другите да си гледат работата :D
GossipGirl89
05-18-2009, 16:04
Случвало се е обаче рядко се връзвам. Може да го ебавам ако са ми разказали няква случка дето се е издънил или нещо друго, но поприницип за тия гадните неща - аз съм от типа хора, които не се връзват толкова лесно :) Предпочитам сама да се убедя кое е истина и кое не :)