View Full Version : Тя не ми обръща никакво внимание?
anonim4o2
05-18-2009, 21:17
Здравейте!
Съвсем случайно се запознах с едно момиче - казахме си 2-3 думи и това беше. След това аз веднага и намерих скайпа. Писах и и си писахме главно за училище - обсъждахме учители и така нататък, понеже сме от едно училище и тя е с 2 години по-малка от мен.
Проблема се състои в това, че тя никога не ме заговаря по скайпа. Ако я питам нещо ми отговаря и това е. Като се разминаваме по коридорите ми кимва аз и кимвам и това е.
Нещата се усложняват още от това, че имаме обща позната. Те може да се каже, че са много добри приятелки и излизат на кафе междучасията са заедно и т.н. Друго тревожно е, че тази обща позната незнае, че ние се познаваме. Никой нищо не и е казвал. Дори даже веднъж бях с тази наша позната и дойде въпросното момиче, размениха си няколко думи, а аз просто ги изгледах. Нито аз казах нещо нито тя - просто си хвърлихме по един поглед и това беше.
Та аз се чудя защо тя не е казала на тази наша обща позната. Дали се страхува или? Знам, че ще кажете да говоря с тази наша обща позната за съдействие ама аз затова казвам, че е позната, защото няма много добро мнение за мене.
Аз като цяло се опитвам да не и дасаждам много по скайпа - пиша и през 2-3 дни. Опитвам се да съм мил с нея, да и помагам и даже ходя в нейни часове нищо, че сме от различни класове.
Ще се радвам на съвети, предложения и други
Отговори от типа: "Зарежи я, намери си друга" не ме устройват
доста се притеснява тя затова може би.. или дуржи се по изкъсо с момчетата и затова незнам какво мислиш как го мислиш и т.н. бори се да не ти пука пък кото стане,питай я в скупе защо така в училище ,нещо да не я е срам ..... друж се като голям човек и обясни и я питаи пък тя може да ти каже ili нещо не ти се кефи
anonim4o2
05-18-2009, 21:53
ми може би пък ме мисли за мухльо....
не го прочетох цялото,понеже ми се спи, ама от първите 3-4 реда съдя,че просто не ти се кефи..? :-o
got2Bthe1
05-18-2009, 22:05
не го прочетох цялото,понеже ми се спи, ама от първите 3-4 реда съдя,че просто не ти се кефи..? :-o
бях в същото полужение с една мацка преди известно време ... Може да не те кефи полужението ама явно тряа да търсиш друга...
anonim4o2
05-19-2009, 07:34
Много окуражаващо :-o
щом ти самия мислиш така ... лошо. каде е самоувереността която е нужна за да се спечели едно момиче ?
Та аз се чудя защо тя не е казала на тази наша обща позната. Дали се страхува или?
Какво да й каже - че се познавате ли? И от какво да се страхува? :? Еми може би просто ти не представляваш интерес за девойката и затова тя не е споменала на дружката си, че се познавате.
NeZaPoznat
05-19-2009, 09:33
Да ти кажа право - ти нищо не правиш за да ти обърне внимание. Виж ако беше я поканил да излезете, ако беше и подарил едно цвете да речем ... и тя те отреже тогава би могъл да кажеш, че не ти обръща внимание или че те е отрязала.
В същност знаеш ли колко момичета може би те харесват и се държат с теб по начина по който ти се държиш с нея, а ти изобщо не ги забелязваш :? Айде помисли малко и направи нещо пък после кажи че не ти обръща внимание.
не налитай на по-малките земи си някоа кака 8)
Амм ми не е нужно да казва на целия квартал с кой се познава и с кой не... :D Другото което е ... мии опитай се да се сближите... покани я да излезете... 8)
anonim4o2
05-19-2009, 14:41
не налитай на по-малките земи си някоа кака 8)
Оооо с каките ... no way
По-добре по-малка :P
HipHopBlond
05-19-2009, 16:09
щом ти самия мислиш така ... лошо. каде е самоувереността която е нужна за да се спечели едно момиче ?
Ми може и за мухльо да те мисли...
Ама ти ако с такава нагласа движиш... заеби :?
ми глей ся кат си по-голям и пак не я впечатляваш работата върви към топли отношения със собствена ръка
anonim4o2
05-19-2009, 17:07
ми глей ся кат си по-голям и пак не я впечатляваш работата върви към топли отношения със собствена ръка :razz: :razz: :razz:
кви са тия общи познати ,скаипове и тем.подобни .. Питаш я в очите аджиба дефакто каквото те интересува и това е .. Един въпрос ще и зададеш и ще ти стане десет пъти по-ясно за какво става въпрос,отколкото да играеш някакви роли като клоун :smt023
Аз мисля че не те харесва и тва е :? Ние момичетата не можем да отвръщаме на всеки обужател а има някви дето са накива нахалковциии :shock: Аз например одрязвам почти всеки..мн съм особена :D А ти щом си толкос упорит спри я и я заговори .. нз защо но докато четох имах чувството че теб те е срам :-o
LetTheMusicTalks
05-23-2009, 21:58
А откаде знаеш тя каква е :lol:
TheNewReligion
05-24-2009, 00:55
Дай пет лева и ще ти гледам на стъпало. Ще ти кажа дали те харесва и колко.
Сега сериозно: мисля, че момичето не се интересува от теб. Няма да те лъжа. А ако искаш нещо окуражаващо- не е единственото момиче на света.
smileforyou12
05-24-2009, 02:53
оффффффф мисля си че ако имаше минимален интересен към теб щеше да си проличи и да направи нещо по въпроса сруу пич 8-) щом искаш да се забъркаш с нея имаш уста използваи я :lol:
LetTheMusicTalks
05-24-2009, 07:24
:shock:
sladkish_14
05-24-2009, 07:43
Чак пък да няма шанс , НЕ съм съгласна ! :?
И аз се държа така с едно момче , но това в никакъв случай не значи , че той с мене няма шанс !
Според мене трябва да действаш вече , както някой казаха , давай направо покания да излезете ! Не е нужно да е на кафе , защото за мене кафето е безсмислена работа , някъде на разходка , където ще може да разговаряте и сам да разбереш дали имаш шанс или не !
Колкото до това , за познатата еми може да е предценила , че не иска точно това момиче да знае за 'вас' ! Може да не са толкова близки всъщност , колкото ти е останало впечатление ! Останалото може да е , защото се срамува !
В никакъв случай не значи ,че не те харесва .. МОже да е точно обратното , защото те харесва така да се притеснява като те срещне ! :)