PDA

View Full Version : Акне аут

vickey
05-19-2009, 14:06
Искам да попитам някой който е използвал Акне аут ,знаете ли кое е по подходящо за мазна кожа крема, активния лосион, или почистващия лосион.Мисля днес да си купя и се бях засилила към крема докато не прочетох,че той е за по сух тип кожа,а моята е мазна.Моля ако някой знае нека ми препоръча кое е най ефикасно за мазната кожа от серията Акне аут

mechtaq_za_teb
05-19-2009, 14:19
Искам да попитам някой който е използвал Акне аут ,знаете ли кое е по подходящо за мазна кожа крема, активния лосион, или почистващия лосион.Мисля днес да си купя и се бях засилила към крема докато не прочетох,че той е за по сух тип кожа,а моята е мазна.Моля ако някой знае нека ми препоръча кое е най ефикасно за мазната кожа от серията Акне аутМоята е смесена и кремът ми я изсуши. От лосионите не съм доволна.

mysterious93
05-19-2009, 15:02
и аз съм с мн мазна кожа ..и във форума ми препоръчаха крема за пъпките, а за мазнотията розова вода или термална..абе мързи ме да намеря темата :-D още не съм си купила крема все се каня ама парите все за др заминават :oops: но за мазнотията (както писах в др. тема някъде по надолу) ползвах с мароканска роза на ейвън някво такова за ежедневно почистване и наистина я маха..темралната вода сигурно е в пъти по - добре но е по скъпа :-D таа мн дълго стана :D мисълта ми беше което и да си вземеш да го ползваш само върху пъпките и нещо отделно за мазнотията...

anonim4e2
05-19-2009, 16:32
моята кожа е комбинирана и отскоро използвам крема на акне аут и съм адски доволна :-) :-) :-) :-) :-) :-)

tonie__
05-19-2009, 17:57
има много такива теми,една от тях е на същата страница :)