View Full Version : За балсамите
Не ви ли се е струвало,че като изплзвате балсам,косата се омазнява 2 пъти по-бързо... :shock: :shock: :shock: ..използвам на Шварцкопф,но косата ми след два дни е се 1 не съм я мила.. :shock: :o ..и при вас ли е така... :shock: :D
sweet_bubka
05-19-2009, 14:21
Нетрябва да си слагаш в корените на косата,а само по върховете.Поне при мен е така затова избягвам да слагам много често балсам
LovelyGirl
05-19-2009, 14:23
Не, не ми се омазнява по-бързо :)
Да не би да ползваш освен балсаме, нещо друго, което можеда я омазнява :-o
Не мисля..Използвам на Шварцкопф шампоан и балсам и нищо друго.. :o :(
Ами балсамът трябва да се изплакне много хубаво, след като прокараш пръсти през косата си не трябва да я усещаш мазна. И все пак се слага по малко балсам, не цяла шепа, защото когато е в умерено количество се измива и по лесно.
sexa_na_kompleksa
05-19-2009, 17:09
На мен ми се омазнява по-бързо от балсама и затова гледам да си слагам рядко.
Snuffles
05-19-2009, 17:31
Ами, не си слагай в корените, ако слагаш. Аз си слагах преди и ми се омазняваше много бързо косата. :-o И го измивай по-добре. :)
100% нанасяш балсама,както нанасяш шампоана,а това е ГРЕШНО!!!Балсама не трябва да има контакт с корените ти!!!Освен това отделяй повече време на изплакването след това ;)
100% нанасяш балсама,както нанасяш шампоана,а това е ГРЕШНО!!!Балсама не трябва да има контакт с корените ти!!!Освен това отделяй повече време на изплакването след това ;)
+1