Влез

View Full Version : Алтернативен метод за обезкосмяване на подмишниците.

Serseri91
05-19-2009, 15:59
Здравейте. :>

Знам, че има такива теми, но моят проблем е малко по -различен.
Първо бих искал да чуя мнения за методите - кой предпочитате.

А и искам да питам как се употребяват тези ленти за обезкосмяване по тялото, и стават ли за подмишниците.Трябва ми по дълготраен ефект :<

amusement
05-19-2009, 16:10
колко теми ще правите за тези подмищници има гугъл и там има десетки теми в разни форуми

Ravy
05-19-2009, 16:10
Здравей, Serseri91!
Моя метод е със кола маска. Когато мине време след козметика и косъмчетата под мишниците ми са пораснали, използвам лентички. Една лента ти е достатъчна с рязко дърпане надолу, ако случайно има някои останали косъмчета ги отстрани със пинсетка :)

IrresistibleGirl
05-19-2009, 16:11
Хмммм .. има много такива теми..

Кола маската е с най-дълготраен ефект. :)

mysterious93
05-19-2009, 16:29
Здравейте. :>

Знам, че има такива теми, но моят проблем е малко по -различен.
Първо бих искал да чуя мнения за методите - кой предпочитате.

А и искам да питам как се употребяват тези ленти за обезкосмяване по тялото, и стават ли за подмишниците.Трябва ми по дълготраен ефект :<

1.има такава тема една от първите е
2.кво му е по различното на твоя проблем?? докат не кажеш кое е по различното темата е същата като тази по - горе!!!
3.трябва да има упътване за лентичките... има някои , които се затоплят (май) др може би не... се пак тря да кажеш и коя марка точно...
4.за по дълготраен ефект епилатор или кола маска...а ако имаш и повече пари може да отидеш на лазерна или фото епилация, но там вече тря с еконсултираш с лекар

joannalof
05-19-2009, 16:35
Ами лентичките / поне моите/ ги трия с ръце няколко секунди преди за залепя 8-)

pifiella
05-19-2009, 18:32
С епилатор! :D

Serseri91
05-19-2009, 19:01
Ей, всичките големи праведници се оказахте бе.Та темата, та не знам какво.

Аз се пробвах с някакви Taky, мисля че бяха, но не стана нищо 8-) търсих упътване в нет за употреба, но така и не намерих.А просто ги залепих и дръпнах след известно време, 10-14 секунди :D Нулев резултат :? А, и да уточня, че не съм имал дълги косми, за да не се получи.

:? :?

И престанете да се месите в темите с забележки, които трябва да бъдат направени от модовете.Посещавам форума от доста дълго време, това че нямам ранк Мега фен, не означава, че не знам правилата.

TOM_BOMBANDIL
05-19-2009, 19:53
Съветът ми към тебе е КОЛА МАСКА !
Допреди 2 месеца използвах бръснач - супер кофти е, след 2 дни вече се вижда наболо, досадно е да се бръснеш, загрубяват космите - това се подразбира. Събрах смелост да ида на кола маска - ее преродих се ! Болката беше голяма, защото се бях бръснал няколко години преди това, но си заслужаваше ! 3 седмици гладко - голям кеф ! Днес ходих за втори път и почти не го усетих.
За 5лв веднъж в месеца не сменям този метод и го препоръчвам.

Serseri91
05-20-2009, 13:07
Съветът ми към тебе е КОЛА МАСКА !
Допреди 2 месеца използвах бръснач - супер кофти е, след 2 дни вече се вижда наболо, досадно е да се бръснеш, загрубяват космите - това се подразбира. Събрах смелост да ида на кола маска - ее преродих се ! Болката беше голяма, защото се бях бръснал няколко години преди това, но си заслужаваше ! 3 седмици гладко - голям кеф ! Днес ходих за втори път и почти не го усетих.
За 5лв веднъж в месеца не сменям този метод и го препоръчвам.

А това ходене е в козметичен салон предполагам, нали ?