Влез

View Full Version : глупава, натрапчива мисъл или не?

kypo
05-19-2009, 19:46
абе не знам колеги, ама от известно време много ми се иска да си направя татуировка от една снимка на бившата си приятелка. струва ми се глупаво, защото е за цял живот и може би ще съжалявам. обаче толкова много ми се иска да го направя и да и пратя след няколко месеца снимка на татуировката за да видя реакцията и или дали изобщо ще има такава (не сме се виждали и говорили от 3-4 месеца), с надпис от рода на "нали ти казах че винаги ще бъдеш част от мен, видя ли, не излъгах, като теб!" може би още я обичам (въпреки че я мразя повечето време, но сигурно е щото пак я обичам де), но какво ще стане ако тя наистина не е моята половинка (все още мисля че ме обича, ама не може да съм сигурен де :Д). ама пък какво ще стане ако се влюбя в друга? няма ли да е странно да нося лика на друга жена?!? ама пък от друга гледна точка ако я направя ще мога да изхвърля всичко което ми напомня за нея, снимки, писма... защото винаги ще я имам и ще мога да я видя такава каквато я обичах. не знам, много е объркано

ама не знам, вие как мислите (ма гърба мисля да я направя, под рамото) момичета какво бихте си помислили ако бивше гадже ви се изтъпани след 1 година с такова нещо?
благодаря за вниманието

SuperBadSuperFresh
05-19-2009, 19:50
Е,за пръв път чувам подобно нещо :shock: Разбирам да ходехте,ама тя ти е бивша.Да преживееш толкова болка за едната реакция-НЕ си струва.
И тва "Може би ще съжалявам"...Какво ти може би,до година-две ша се псуваш самичък...

kypo
05-19-2009, 19:54
Е,за пръв път чувам подобно нещо :shock: Разбирам да ходехте,ама тя ти е бивша.Да преживееш толкова болка за едната реакция-НЕ си струва.
И тва "Може би ще съжалявам"...Какво ти може би,до година-две ша се псуваш самичък...
ами как да ти кажа, много пъти ми е казвала че не съм добре. и е верно... както се познавам съм сигурен че ще го направя (ще пусна снимката и тук към септември месец ако го направя). мисля че ще си струва даже много повече ( а ако говориш за физическа болка, тя ще е нищо в сравнение с другата болка която преживях)

w0lf
05-19-2009, 19:55
НЕЕ недей бате. Не си струва :?

Jumbie483
05-19-2009, 19:59
Хм питаш каква ще ни е реакцията...
Ако още изпитвам някакви чувства МОЖЕ БИ ще му дам втори шанс.
Ако всичко е приключило ще го отрежа без да ми пука какво е направил за мен..

А помисли ли за бъдещото си гадже ?!
Ако моето бъдещо гадже например има татуировка на друга някъде по себе си.. Е винаги ще си имам едно на ум.

w0lf
05-19-2009, 20:01
Въпреки че да имаш татуировка на друга жена - мноооого хора по света имат татуировки на жени, а в същото време са женени; не е нужно при евентуален провал бъдещата ти приятелка да знае коя е дамата от татуировката. Все пак недей :lol:

kypo
05-19-2009, 20:04

Ако моето бъдещо гадже например има татуировка на друга някъде по себе си.. Е винаги ще си имам едно на ум.
може би тайничко си мисля че ще ми даде едничък шанс макар и след една година... сигурно затова толкова го искам, не знам. наистина искам да и покажа че я обичах истински (може би не ми вярваше) ако това е начина да разбере че щях да направя наистина всичко за нея, дори и да не ми даде никакъв шанс, а просто да знае че никога не съм излъгал за нищо, което съм казал - ще си струва цял живот да съжалявам.
а за бъдещето ми гадже не съм мислил просто защото знам че друга няма да обичам така че да си направя татуировка с нея (пък ако вс епак намеря истинската си любов, това ще е добър тест дали ме обича въпреки татуировката на друга жена)
и в двата случая печеля май (хах)

Jumbie483
05-19-2009, 20:13

може би тайничко си мисля че ще ми даде едничък шанс макар и след една година... сигурно затова толкова го искам, не знам. наистина искам да и покажа че я обичах истински (може би не ми вярваше) ако това е начина да разбере че щях да направя наистина всичко за нея, дори и да не ми даде никакъв шанс, а просто да знае че никога не съм излъгал за нищо, което съм казал - ще си струва цял живот да съжалявам.
а за бъдещето ми гадже не съм мислил просто защото знам че друга няма да обичам така че да си направя татуировка с нея (пък ако вс епак намеря истинската си любов, това ще е добър тест дали ме обича въпреки татуировката на друга жена)
и в двата случая печеля май (хах)

Хм значи гледаш кой печели, така ли ?
И въпреки това.. Не, не печелиш въобще.
Следващото момиче (да се надяваме голямата любов) може да се прави, че не и пука за татуировката, но ВИНАГИ ще си има едно на ум. Това ти го казвам като съвет от момиче за момче.
А бившата.. Надеждата умира последна - да, така е.
Не искам да те обиждам, но мисля, че ако тя не изпитва вече никакви чувства към теб, може най-много да породиш съжаление..
"О, горкия той толкова ме обича, жалко, че аз него НЕ" ...

Просто не си прави татуировка и това е. Рано или късно МНОГО ще съжаляваш.

kypo
05-19-2009, 20:22
точно това е, че все още мисля че ме обича. или си въобразявам
ама не знам, има още време да мисля. ама сигурно ще я направя пък после ще му мисля...

Faces
05-19-2009, 20:28
Недей братле не си струва да се дамгосваш така.Все пак тя ако искаше да е с теб щеше да се върне и без това нали ? Ами ако замълчи и е през оная работа ти кво освен че ще ходиш белязан цял живот ами и направо тая татуировка ще е белег на твоя срам все пак е бивша не го забравяй.Обичаш я бори се ако искаш но това е твърде крайно и лично аз не смятам че си струва да го правиш но избора си е твой но много добре го премисли.

kypo
05-19-2009, 20:35
е чак пък срам да е... дори и аз не съм сигурен бих ли искал да съм пак с нея след като преживях толкова много, някак ше е твърде лесно да забравя всичко и да и простя без и тя да се помъчи малк о(отплеснах се)
но татуировката не знам, отдавна искам да си направя някаква (бях си харесал Че заради бунтарския дух, ама много тривиално. пък татуировка на едно красиво момиче няма лошо, кой ще знае освен мен коя е тя?) не мисля че ще е срам и позор, нищо не съм и направил освен че я обичах (друго щеше да е, ако и бях изневерил и исках с такива методи да си я върна... тогава би било отчаяно и срамно)

Jumbie483
05-19-2009, 20:52
Явно си си решил да я правиш..
Всички отрицателни мнения до сега би трябвало да ти подскажат, че НЕ трябва, но пък и ти си твърдоглав.
Направи си, хайде...

kypo
05-19-2009, 21:16
супер, ще я покажа към септември (че лятото не трябва нали да се излага на слънце докато е прясна) тук да си кажете мнението :lol:

fc
05-19-2009, 21:19
Не се излагай.

Lyubeto
05-20-2009, 00:03
lol тва с киселото мляко е голяма тъпня . А и винаги можеш да си направиш временна . Хем ще си задоволиш любопитството , хем ако отговора не е този , който искаш няма да имаш татуто завинаги.

Aicken
05-20-2009, 06:08
ти искаш маи сам да се унижаваш....

Nellynka
05-20-2009, 07:34
я стига глупости.. прекалено е .. а и както каза Aicken , след време ще се чувстваш унизен .. :?

LizZz
05-20-2009, 15:02
Недей.

malka_sladkka
05-20-2009, 17:24
:lol: :lol: :lol: :lol: тя ако те обичаше до сега щеше да се върне при теб ;) и защо си мислиш,че някаква си татуировка може да я накара да бъде отново с теб? :-o

sunyty
05-20-2009, 17:31
Естествено като всяко момиче ще се почувставам поласкана дори и да не го покажа .. :-o Нооо според мене после ще съжаляваш .. не го прави по-добре не би ми било приятно гаджето ми да има на себе си лик на друго момиче :? :?

3oPuTy
05-20-2009, 17:44
Мисленето ти е тъпо :?
Като искаш да видиш реакцията й си направи временна татуировка,снимай я и й я прати (естествено излъжи я,че е истинска :D ) и ще видиш реакцията й ;)
........
Гарантирам ти,че след време ще съжеляваш ако си я направиш :?
Имам приятелка на 24 год.,която си написа с не много големи букви името на гаджето си,с което ходеше от около 7 години (като за тия 7 години чувствата им почти не се бяха променили ... :shock: ) Няколко месеца след това се появиха едни проблеми между родителите й и момчето ( :? ) и се наложи да се разделят ( :( ) ... След по-малко от година тя се запозна с едно момче,в което се влюби буквално от първия момент,в който го видя ... Събраха се,заживяха заедно и й се наложи да си прави нов татус върху името ...

Тааа мисълта ми беше,че едва ли това момиче ще е единственото,което някога ще обичаш ... След време (вярно,това време може да дойде след някой друга година ...) ще се влюбиш в друго момиче и ти гарантирам,че няма да й е никак приятно,когато вечер легне до теб и пред очите й се появи образа на бившата ти :? 100% съм сигурна,че след време и ти ще съжаляваш ... :?

ThePowerOfLove
05-20-2009, 18:02
Има толкова други начини, защо избра точно така да й покажеш, че още я обичаш? И аз не одобрявам идеята, но ти си решаваш.

vampirekiss
05-20-2009, 18:26
Не си струва,ама изобщо.И като си я направиш та какво-ще ти мине мерака за 2 дена и после ще съжаляваш цял живот.Забрави мацката-ще дойде някоя,която заслужава да носиш лика й по кожата си .

Take_That
05-20-2009, 19:34
Не се излагай.

Точно така