View Full Version : Изрусяване с кислородна вода - въпроси!?
Такамм .. имам няколко въпроса ..
С кислородна вода мога ли да пробвам да си направя само един малък рус кичур? И как по точно става?
Мажа си с тампонче и после стоя на слънце? И за колко време ще има ефект - ако въобще има..?
и аз тва се чудех ,но нз дали ще стане ,защотот на една моя приятлка майка й и казала ,че преди време кислородната вода била мн по хубава от сега и си изрусявала цялата коса така ,но сега нищо не ставало :)
twilightHeart
05-20-2009, 20:14
ами недей с кислородна вода, защото тя направо те прави бяла понеже от нея ти пада пигмента на косъма... ако ти харесва така де можеш... ами когато си я купуваш трябва да питаш в аптеката колко процента е те ще те опътят коя да си вземеш ии със сигурност ти го казвам (от опит де, не на моята коса) на нея трябва да има начин на ползване. аз въпреки,че съм руса си ги правя със крема на avon за руси кичури. :) :)
HarumScarum
05-21-2009, 10:34
Аз с кислородна вода си изсветлявам косата, ще стане . Мажеш се и стоиш на слънце,тогава става русо .Ако искаш само малко по светло без да стоиш на слънце :)
Аз с кислородна вода си изсветлявам косата, ще стане . Мажеш се и стоиш на слънце,тогава става русо .Ако искаш само малко по светло без да стоиш на слънце :)
ама колко русо става ще качиш ли снимка моля