Влез

View Full Version : Момичета-момчета

VampireFreak
05-19-2009, 23:13
Момичета бихте ли тръгнали с по-нежни момчета (не би или някви подобия на гей просто по-нежни)?

Момчета бихте ли тръгнали с "мъжки-момичета"?

Момичета какво мнение имате за "мъжките-момичета"?
Момчета какво мнение имате за по нежните момчета?

:P

FallOutGirl
05-20-2009, 01:07
Не, не бих тръгнала с "по-нежно момче" :lol:

Bombshell
05-20-2009, 02:50
Момичета бихте ли тръгнали с по-нежни момчета (не би или някви подобия на гей просто по-нежни)?

А няя лошо да ме пошляпва от време на време 8-) 8-)

soul1199
05-20-2009, 03:51
мн зависи :)

mechtaq_za_teb
05-20-2009, 04:12
Зависи... занимавала съм се с такова момче. Много беше добричък, с адски готин характер и приятна външност, но някак си тая нежност му беше в повече и точно това не ми допадна. Но винаги е до човека...

CheriHool
05-20-2009, 04:27
Не знам.
Нямала съм подобно гадже.
Всички са били некви ебати тежкарите. :o

И аз много съм е замисляла над тоя въпрос.
Може би не.
Но когато ми дойде и както ми дойде може да се залюбим адската,знае ли се... 8-)
Не съм сигурна дали имам предразсъдък към такива момчета,ама дай Боже да не попадам на такива. 8-)
Сегашната си ми среда си ми харесва достатъчно. 8-)

Nellynka
05-20-2009, 07:47
О , много е относително тва , зависи от човека , индивидуално е :)

lipsvashh_mi
05-20-2009, 07:52
мм зависи,ако говорим за мило,романтично момче-бих...ако е някакъв разглезен лигльо дето не знае и той сам какво и как го иска-твърдо нйе както казват :-D
за мъжките момичета-аз съм такова,така,че какво да кажа освен,че определено е по-добре да имаш такъв човек насреща отколкото някоя таткова лигла,която я интересуват само колко чифта сандалки има и колко още трябва да си купи..абе човек с характер му е майката :)

moneycomeme
05-20-2009, 08:42
Аз самата съм мъжко момиче ...не мога да кажа да или не,зависи от измерението нежност... ;] :)

sladur4etyYy
05-20-2009, 09:01

дай ми точно определение за ''нежно момче, което не е гей, ама просто е нежен'' и ще ти отговоря 8-)

nikkiiii
05-20-2009, 09:55
ами много зависи от момчето .. нз :?

fc
05-20-2009, 09:58
С мъжко момиче не. Аз с момиче ли ще ходя или ...

BiboW
05-20-2009, 10:06
Ако е момче да е момче не някакъв женчо-лиглио.. :D

Hilary_
05-20-2009, 11:33
Зависи до колко е разнежен...а за "мъжките момичета" ... или си момиче или не (ако говорим за външност) ... :? :?

sunyty
05-20-2009, 11:36
Зависи от момчетоо .. :D попринцип ''по-нежните'' момчета са много мили и добрички .. 8-) 8-)

Jumbie483
05-20-2009, 11:38
Едва ли някой по-нежен ще ми хване окото :D
По характер аз самата съм мъжкарана и не искам нежни момчета до мен :lol:

BlueFace
05-20-2009, 12:23
Не бих тръгнал с мъжко момиче.. :? Момичетата са създадени,за да бъдат нежни и красиви.Тия дето се обличат и държат като момчета са ми крайно неприятни....

VampireFreak
05-21-2009, 13:00
:)

sexa_na_kompleksa
05-21-2009, 13:25
Дефинирай понятията "мъжки момичета" и "нежни момчета". ; )

Scouser
05-21-2009, 14:48
Не четох всички коментари, но от тези които видях, останах с впечетление, че повечето не знаят какво означава "нежно момче" даже аз лично не бих се изказал така, но както и да е. Мисля, че автора е имал предвид романтичните и по-свестни момчета, а не гъзарите с пачките, които определено са мамини синчета, но просто не са го осъзнали, а като пораснат и трябва сами да си изкарват хляба, няма да са тези гъзари, които са били на времето, а пък "нежните момчета" , които са момчета с акъл в главата ще са си оредили живота. :)

Scouser
05-21-2009, 14:51
Не бих тръгнал с мъжко момиче.. :? Момичетата са създадени,за да бъдат нежни и красиви.Тия дето се обличат и държат като момчета са ми крайно неприятни....

И ти не знаеш за какво става на върпос.. "мъжко момиче" не означава момиче, което се облича и държи като момче... Такова момиче е свикнало да се справя само в живота и не е разглезено, като повечето на нейната възраст... Аз примерно такова искам да си намеря..

Ilikeliljon
05-21-2009, 14:57

дай ми точно определение за ''нежно момче, което не е гей, ама просто е нежен'' и ще ти отговоря 8-)

Ами това е рядко срещано качество и се нарича чувствителност, но обикновено е много по-силно изразена при жените, отколкото при мъжете. Ако мъж я има, но не е достатъчно уравновесена с нещо, което по така идваща от мъжкия характер малко гейско става, но ако е уравновесено, това е златен мъж, един на милион. Със своята чувствителност може много добре да усеща момичето, а с мъжката част може да знае какво да направи във връзка с усетеното. И работата е на шест. Така мисля аз :) :)

3oPuTy
05-21-2009, 15:01

И ти не знаеш за какво става на върпос.. "мъжко момиче" не означава момиче, което се облича и държи като момче... Такова момиче е свикнало да се справя само в живота и не е разглезено, като повечето на нейната възраст... Аз примерно такова искам да си намеря..
Ти пък от къде си сигурен,за какви точно "мъжки момичета" говори автора?! :?

По темата:Веднъж ходих с момче,което се опитваше да ми сложи целия свят в краката (т.е. правеше всичко за мен,голям романтик,беше адски нежен и т.н.),нооо издържах само 8 месеца и на края му казах да ми се махне от живота,защото ме задушава ... :? Вече едва ли бих тръгнала с подобен човек :? Винаги съм си падала по по-лоши момчета или поне по момчета,които отстояват позицията си и не прекаляват с нежността ... :?

Sa6eks
05-21-2009, 15:18
Не бих тръгнал с мъжко момиче :D

BlueFace
05-21-2009, 15:37

Аз говорех за мъжкараните,аз като чуя "мъжко момиче" тва си представям..Плюс това ти казваш "Такова момиче което е свикнало да се справя сама в живота и не е разглезено ,като повечето на нейната възраст".Ти нито казваш възраст, нито можеш да знаеш дали другите момичета са разглезени...Всеки прави преценки за живота на база на собствения си опит.Не е хубаво да се говори под общ знменател ... Естественно ,че разглезените лигли са тварежни и аз не бих искал такова момиче ,но просто не можеш да ми кажеш ,че незнам за какво пиша, защтото всеки има различни разбирания и гледна точка по въпроса... ;)

got2Bthe1
05-21-2009, 16:04
С мъжко момиче не. Аз с момиче ли ще ходя или ...

bloodyF
05-21-2009, 16:18
мм зависи,ако говорим за мило,романтично момче-бих...ако е някакъв разглезен лигльо дето не знае и той сам какво и как го иска-твърдо нйе както казват :-D

+1 8-)

VampireFreak
05-21-2009, 16:53
Не четох всички коментари, но от тези които видях, останах с впечетление, че повечето не знаят какво означава "нежно момче" даже аз лично не бих се изказал така, но както и да е. Мисля, че автора е имал предвид романтичните и по-свестни момчета, а не гъзарите с пачките, които определено са мамини синчета, но просто не са го осъзнали, а като пораснат и трябва сами да си изкарват хляба, няма да са тези гъзари, които са били на времето, а пък "нежните момчета" , които са момчета с акъл в главата ще са си оредили живота. :)

=;

splendour
05-21-2009, 17:33
m1jko momi4e e momi4e koeto ponasq nevolite na jivota bez da se og1ne..
mislq 4e po to4nata dyma za temata e m1jkarana.i ne e zad1ljitelno da e oble4ena s mom4e6ki drexi.tva e mn ob6irno ponqtie
a za nejnite mom4eta ne go razbrax mnogo dai staa dyma za romanti4ni mili neagrasivni spokoini zame4tani i takiva nqkvi ili za fe6an4etata

VampireFreak
05-21-2009, 18:01
Нежно момче имах предвид нежно мило не което има пари и се хвалии и тн.. :)

vampirekiss
05-21-2009, 18:04
Ами ако трябва да съм откровена едва ли.

miss_asi
05-21-2009, 18:06
Не :?

Scouser
05-21-2009, 18:45

Знаех си! :)

Scouser
05-21-2009, 18:50

Аз говорех за мъжкараните,аз като чуя "мъжко момиче" тва си представям..Плюс това ти казваш "Такова момиче което е свикнало да се справя сама в живота и не е разглезено ,като повечето на нейната възраст".Ти нито казваш възраст, нито можеш да знаеш дали другите момичета са разглезени...Всеки прави преценки за живота на база на собствения си опит.Не е хубаво да се говори под общ знменател ... Естественно ,че разглезените лигли са тварежни и аз не бих искал такова момиче ,но просто не можеш да ми кажеш ,че незнам за какво пиша, защтото всеки има различни разбирания и гледна точка по въпроса... ;)

Прав си, приятелю. Извинявам се, просто се унесох само в моите виждания. :)

moneycomeme
05-22-2009, 07:02
съгласна съм със SPLENDOUR

XTREMEFREERIDE
05-22-2009, 07:05
Мисля, че не.

krisence
05-22-2009, 08:01
+1

VampireFreak
05-22-2009, 08:14
:)

sexa_na_kompleksa
05-23-2009, 12:42

В такъв случай - да, бих тръгнала с такова момче. За мен е много по-важно именно това - да е добър с мен, внимателен, а не колко пари има.

haritov
05-23-2009, 13:40

ти какво разбираш под нежност?????????????????????????
едно е да си нежен друго е да знаеш как да се държиш с една жена

kieteshimao
05-27-2009, 18:01
Не бих, защото имам такъв приятел и ми е мн странно като започне да ми говори с по - тънък глас и от моя :shock: А по принцип гласа му не е такъв

RadaHristova
05-28-2009, 14:17
По-нежните момчета .... ми за гадже-не,но за приятели стават.

fenasf
05-28-2009, 17:12
ем по принцип не съм по лиглите...мечтата ми е да намеря момиче което да разбира разните момчешки странности така че да

an0nimna
05-28-2009, 17:25
аз съм х0дила с так0ва м0мче , беше супер мил и нежен , н0 т0ва му държание не беше сам0 към мен и пр0ст0 т0ва не ми д0падна .. хубав0 е м0мчетата да са си първ0 истински м0мчета , а не гей0ве и някви мега супер меки и нежни , ами н0рмални ..

х0дила съм с нежни и внимателни и с м0мчета к0йт0 са д0бри н0 в0пще не са нежни и мили към мен .. ами и двата типа не ми харесват .. :?

аз личн0 предп0читам нещ0 средн0 ;]

justbebsi
05-28-2009, 17:28
Не си падам по нежни момчета :? :?

GossipGirl89
05-28-2009, 17:28
Между "по-нежен" и "емоционален" има разлика :lol:
Бих тръгнала с емоционално момче ако емоционалността е в рамките на нормалното... не да е някъв ревльо 8-)

dydolinkka93
05-28-2009, 18:40
подкрепям ;)

des1nc3ty
05-28-2009, 18:49

Ами естествено не бих тръгнала е "по-нежно момче".. :D