View Full Version : Не знам кфо да правя
hppyDude
05-20-2009, 23:15
Начи запознах се с 1 момиче и нали почти бяхме тръгнали обаче 1 ден се скарахме заради 1 мой приятел ... дет искаше да излезе с нея и тя не излезе с него обаче стана гафф .. както и да е после каза че ми нямала доверие и че веднъш загуби ли ми доверие няма да стане раотата .. обаче аз продължих да се мъча кат тя ми го правеше по-трудно ам казваше че има чувства към мен .. обаче не искаше вече да излиза с мен и т.н. ... и 1 ден кат си пишехме ф скайп ми показа хроно дет си пишат с нейна фр-ка за момчета и аз се ядосах и не и писах повече ам .. има няма 1 седмица не сме се виждали , писали даже кат я вида по коридора на даскалото се права на ударен и нз кфо да правя а я обичам ... :-o и ... кажете вие кфо да прая просто съм ф отчаяно състояние Нок Аут .. ](*,) 8-[ 8-[ 8-[ :smt102
FallOutGirl
05-20-2009, 23:52
Еми по твоя преценка ако мислиш, че си струва и че има шанс да ти отговори със същите чувства и кажи какво ти е на душата и спрете да правите простотии и да се цупите за глупости ... :-D
soul1199
05-21-2009, 03:13
оф човек,стига с тоя скайп,поговорете насаме само двамата за вас
malkotoo
05-21-2009, 16:36
тоззз скайп бе 8-)
като я видиш следващия път я спри и си поговорете вместо да я подминаваш..
got2Bthe1
05-21-2009, 16:42
тоззз скайп бе 8-)
Начи запознах се с 1 момиче и нали почти бяхме тръгнали обаче 1 ден се скарахме заради 1 мой приятел ... дет искаше да излезе с нея и тя не излезе с него обаче стана гафф .. както и да е после каза че ми нямала доверие и че веднъш загуби ли ми доверие няма да стане раотата .. обаче аз продължих да се мъча кат тя ми го правеше по-трудно ам казваше че има чувства към мен .. обаче не искаше вече да излиза с мен и т.н. ... и 1 ден кат си пишехме ф скайп ми показа хроно дет си пишат с нейна фр-ка за момчета и аз се ядосах и не и писах повече ам .. има няма 1 седмица не сме се виждали , писали даже кат я вида по коридора на даскалото се права на ударен и нз кфо да правя а я обичам ... :-o и ... кажете вие кфо да прая просто съм ф отчаяно състояние Нок Аут .. ](*,) 8-[ 8-[ 8-[ :smt102
От сега стават ебавки, спри се сега докато не ти ебе майката. Остави я и търси друга.
Take_That
05-21-2009, 16:58
тоззз скайп бе 8-)
+++
П.П - спазвай поне малко нормите на книжовния български език :)
Научи се да пишеш,тогава ще привличаш повече внимание и ще ти бъдат давани по-добри съвети.А докато не кажеш какъв гаф е станал,никой няма как да ти помогне.
miss_asi
05-21-2009, 18:04
тоззз скайп бе 8-)
Да ти имам обичта...а на нея държанието ... :? :? Няма да сте още дълго заедно...сорка ама тва мисля аз!!! Щом не ви прави голямо впечатление, че си се подминавате в даскало...значи няма смисъл ... :?
BlueFace
05-21-2009, 19:31
Има една тема "Обичам те" прочети я...Не я обичаш ,не сте били заедно , не си я опознал достатъчно , за да я обичаш...
И да стига с тоя скайп..хората забравиха да общуват лице в лице.Излезте някъде , говорете.. Едно е да четеш кфо ти пишат м друго е да видиш изражение , поведение...
Не се обиждай ама тя май си пада леко тъпа...Как може да прави такива филми.Обичам те ама няма да изляза с теб O,o?!?
Просто говори с нея ;]
Успех