Влез

View Full Version : Ниско либидо или може би не?

Zaharinka
05-21-2009, 03:06
Приятеля ми не иска да правим повече от веднъж секс на ден.
На него му стига веднъж обаче на мен това не ме задоволява,не проявява никога инициатива да бъда задоволена,а от моя страна получава точно това въпреки,че не правим секс поне го задоволявам орално или по други начини.Как да го накарам поне 2,3 пъти да го правим?Мн е трудно когато започне да се оплаква,изморен съм...боли ме корем...Попринцип жената ги прави тея номера,обаче сега се чувствам точно като мъж пияница с огромно шкембе който е женен от 20 години и моли жена си да му пусне.Не е лесна моята.

Ilikeliljon
05-21-2009, 06:31
Ммм да, моето момиче и 20 да го правите на ден, важно е качеството не количеството. Сериозно си поговори с твоето момче, защото така, както си описала нещата прилича на използване от негова страна. Но казах само прилича, защото така са описани нещата. Ти трябва да разбереш какво е, а също така защо не се чувстваш задоволена, дали е само от него или и при теб има нещо. :) :)

stratega
05-21-2009, 06:37
абе честно да ти кажа. Всеки ден ли се ебете?

Ако е така и аз не бих го правил повече от 1път

NeZaPoznat
05-21-2009, 07:00
На него му стига веднъж обаче на мен това не ме задоволява,не проявява никога инициатива да бъда задоволена,а от моя страна получава точно това въпреки,че не правим секс поне го задоволявам орално или по други начини.Как да го накарам поне 2,3 пъти да го правим?Мн е трудно когато започне да се оплаква,изморен съм...боли ме корем...Попринцип жената ги прави тея номера,обаче сега се чувствам точно като мъж пияница с огромно шкембе който е женен от 20 години и моли жена си да му пусне.Не е лесна моята.

Предполагам той работи, а ти не. Намери си работа и ще се напаснете.

sweeTcezza
05-21-2009, 11:32
Приятеля ти е безсрамник. Мен лично ми е по-приятно да видя, че на момичето и е кеф, от колкото на мен. Мен по-един или друг начин ми става кеф и си задоволявам глада. Кажи му да си ебе майката, ако продължава да е selfish... :lol: 8-)

Zaharinka
05-21-2009, 11:59
абе честно да ти кажа. Всеки ден ли се ебете?

Ако е така и аз не бих го правил повече от 1път
Не,един път в седмицата понеже учим в различни градове и се виждаме през почивните дни.Иначе не той не работи и не мога да разбера защо така се получава.А до качеството ми за 10 минути като почти винаги той си ляга качвам се аз в/у него и кеф после имам мускулна треска 3 дни 8-) от почти половин година сме заедно...Аз не съм свършвала нито веднъж.

mArMaLaDkA
05-21-2009, 12:10
Нищо не разбирам от интимни взаимоотношения, винаги мисля най-лошото и обичам да отчайвам хората => по-добре не се влияй от поста ми.

След краткото лирично отклонение да започвам. Да не би да си има друга? Все пак учите в различни градове, може пък да си е намерил някоя. Или пък просто да не държи достатъчно на теб и да не му пука следователно дали ще изпиташ удоволствие или не. Това ще да е. Няма такова животно просто. Не работи, виждате се веднъж- два пъти в седмицата и той иска само по веднъж на ден?! Аз ако бях мъж и си имах приятелка, която виждам веднъж на седмица, сигурно нямаше да я пускам въздух да си поеме. Егати мързела и себичността. Не стига, че лежи отдолу и ти му правиш кефа, ами и после не се опитва да ти върне удоволствието! Такъв ли е егоист и във връзката ви, сред други хора? Вашия случай е като бисера на една съфорумка. Беше нещо от рода на: "Той ме чука, а аз чопля семки" ,само че приятеля ти е в ролята на чоплещия семки. Пробвала ли си да говориш с него? Ако си говорила и нищо не си постигнала... аз на твое място бих го оставила. Егати отношението! Хубаво, може да не те накара да свършиш, ама поне да опита!

Lady_AMG
05-21-2009, 12:30
Оппааааа!!! Ако е само веднъж седмично би трябвало той да не може да ти се насити. Щом не иска повече от веднъж ми се струва, че се задоволява от друго място...

golqmumnik
05-21-2009, 13:31
Проблемът е че не правите деца,а тоя секс го имате за игра :-D

mArMaLaDkA
05-21-2009, 13:36
^ Тихо бе, смешко!

Нещо не съм дочела сякаш. Сега прочетох, навързвам и пак не ми се получава.

На него му стига веднъж обаче на мен това не ме задоволява,не проявява никога инициатива да бъда задоволена,а от моя страна получава точно това въпреки,че не правим секс поне го задоволявам орално или по други начини.

Сега последно: правите ли секс (с проникване имам предвид) или само си пускате ръчички? 8-) Ако е второто, започвам да го разбирам човека. Писнало му е само да се пощипвате и натискате, иска действие. Ако обаче правите секс, продължавам да се придържам към предишния си пост.

egois74e
05-21-2009, 13:45
"Не,един път в седмицата понеже учим в различни градове и се виждаме през почивните дни"

... ако ти е вярен би трябвало да не може да те пуснее от леглото...се пак се виждате на седмицата за два дена...не че нещоо ама мисля че ти изневерява :neutral:

Thunder01
05-21-2009, 13:58
Просто му го кажи , или пък го научи (: едва ли ще откаже . апък изневярата - не вярвам , ако ти изневеряваше щеше да го усетиш (:

Zaharinka
05-21-2009, 13:59
Проблема е че си к***а :razz:
Да,голяма съм курва напрао всеки час съм с различен...
Иначе да правим секс,но само веднъж повече предпочитал свирките...
Нямам против да го задоволявам.Иначе проблема е само сексуален,иначе ми отдава цялото внимание и любов на света,но явно съм по-сексуална от него и не иска да се напъва не знам...

MakeMeLaugh
05-21-2009, 14:44
Или ниско либидо.
Или прави секс с теб колкото да му мине разгоненото и после не те жале толкова (в смисъл не си му чак такава тръпка..)
Или е преуморен от тежка физическа работа, има психически проблеми и т.н.

На мен понякога от стреса през деня ми стигат 1-2 пъти, но онякога и 3-4 са ми малко.. :)
Може да е в някакъв такъва период, освен, ако не е така постоянно при него.

Аз мисля при теб, че може да е повече 1, ако имате хубава връзка, щото ми звучи малко като глупави оправания неговите.. нз :)

yahhooo
05-21-2009, 15:17
Не му пускай цял месец та да вииш после кво ще става :booooomb:

SpOrTs_GiRl
05-21-2009, 21:50
Поговори с него. Даже да се допитваш до нас, ние не можем да гадаем защо се получава така .. Може да е на психична основа, или физическа прумора .. А може просто да си е такова момчето (: .. Поговори сериозно с него, секса не прави връзката, но пък проблеми с него водят до.. други проблеми ...

Ilikeliljon
05-21-2009, 22:01
Поговори с него. Даже да се допитваш до нас, ние не можем да гадаем защо се получава така .. Може да е на психична основа, или физическа прумора .. А може просто да си е такова момчето (: .. Поговори сериозно с него, секса не прави връзката, но пък проблеми с него водят до.. други проблеми ...

Съгласен безусловно, особено с последното изречение :) :) :)

NeZaPoznat
05-22-2009, 07:46
Не му пускай цял месец та да вииш после кво ще става :booooomb:

Че тя ако се стиска 1 месец - после ще го разкъса направо бе :-D

Ичетох темата и особено мненията на авторката. Това което ми хареса е че поне една жена вече знае какво ни е на нас като си искаме и както казва тя самата - не е лесна моята. Ами не е лесна я. Ходиш му на крака, врънкаш го за секс - и аз ще предпочета да те оправя един път и после да ти го дам да го д**аш докато аз си почивам. :D Същото правят много момичета - лежат си и чакат да им стане хубаво. Не е лесна и нашата - ама ти го знаеш. :grin:

Казвал съм го и в други теми но ще се повторя: По-лесно ще си намерите мъж който да ви харесва повече отколкото да накарате този който не ви харесва да ви харесва. Малко объркано ама ще ме разберете. :D

Violenza
05-22-2009, 08:16
Или просто не го привличаш.

nikkiiii
05-22-2009, 12:54
Има такава тема... ебаси злето :x :x :x
Темата е за ключ!що повтаряш едно и също на вс теми бе :lol: :lol: :lol: :shock: и каде има такава тема

takitogirl
05-22-2009, 13:16
Остави го тоя неграмотник и си намери истински мъж, който ще те раздруса от екстаз.Истинския мъж не е тоя дето може да те наебе, а който може да те задоволи и да те накара да крещиш.Късмет с намирането и ако намериш някой такъв прати го насам :-D

NeZaPoznat
05-22-2009, 13:16
Темата е за ключ!що повтаряш едно и също на вс теми бе :lol: :lol: :lol: :shock: и каде има такава тема
Показвам какво правите вие по цял ден... :razz: :razz: :razz:

Аз отдавна знам как се ползува COPY и PASTE :D

MarkKnight
05-22-2009, 13:28
Показвам какво правите вие по цял ден... :razz: :razz: :razz:

Аз отдавна знам как се ползува COPY и PASTE :D
Сигурен съм в това. :razz: :razz: :razz: За да сме точни в повтарянето на темите дай и линк за да се убедим дали наистина е така