View Full Version : Vish !!!!!!!!!!!!!!!!!
Искам да попитам дали някой е използвал уреда Cellules (говоря за това дето чрез вакум премахвало целулит) нека ако някои знае нещо или го е използвал да сподели дали има смисъл да се хвърлят още пари за този проблем :?
amusement
05-21-2009, 14:27
защо не пробваш със здравословно хранене
pravq go.. piq voda ...sportuvam ... nemoga da si ogranichavam hranata da gladuvam,zashtoto sum mnogo slaba...ne piq gazirano veche i izbqgvam chipsove no efekt chesno nevijdam..
Ако питаш мен по-голям ефект ще получиш ако ходиш на масажи с мед ;) Една приятелка се оттърва на 90% от целулита чрез тези масажи :)
3oPuTy - ква е цената на тея масажи ? :)
^ Моята приятелка ходеше при леля си (която е масажистка) и естествено за нея бяха безплатни,но до колкото знам са между 25 и 40 лв. на масаж (като масажите се правят по веднъж на 1 или 2 седмици).Цените естествено зависят от качеството ... Може някъде да намериш и за по-малко пари,нооо вероятността да те насинят е доста голяма :?
П.П.Да предупредя,че тия масажи са мааалко болезнени ...
suunnseT
05-21-2009, 16:26
В спато в което ходя процедурата с мед е 36 лева,но има и други по-сложни със запарвания .... Аз сега действам на принципа на здравословно хранене и сега мисля да комбинирам фитнеса си с тези масажи - дано да помогне...
az prosto neznam... nqma da moga da si pozvolq da hodq na masaji zashtoto nashte shte me ubiqt... ;D apuk az kombiniram krem na bilka s tichane ii postoqnno hodqq ii napravo veche mi pisna ot vsichkoo .. :booooomb:
WildGirl
05-21-2009, 18:34
То не става веднага.Продължавай със спорта и здравословното хранене.Трябва постоянство, за да се оттървеш от целулита.