View Full Version : Поправителен изпит
bubblebabe
05-22-2009, 05:57
Държали ли сте поправителен изпит?
Сигурно 60% от випуска ни остава на поправителен по даден предмет.
и чудно ми стана...
LiveFlower
05-22-2009, 07:23
не съм.
Ама в противен случай къщата ще ми се види тясна (думите на баща ми ) :D
Не съм и едва ли бих останала.
LovelyGirl
05-22-2009, 10:29
Не съм :)
j_adore2
05-22-2009, 10:42
detelina101
05-22-2009, 10:48
Предстои ми. Като мине, ще кажа какво е усещането. :D :D :D
Първия срок ме бяха оставили.На 2 дори.
Отиваш там, теглиш си един от въпросите, дето са ти ги дали предварително и почваш да пишеш по него.И след седмица си научаваш резултата, а каквото изскараш на изпита това ти остава за годината :)
Не съм от добрите ученици, но никога не съм оставал на поправителен :)
afterforever
05-22-2009, 13:43
во нашето школо има практика за "доброволна" поправка, така че да си кажа правичката - оставал съм на доброволна :shock: и не съм доволен, ама тряа се опита от всичко :razz:
оставяла съм не е нищо особенно :D отиваш теглиш въпросите и пишите кой колкото напише (неомня за колко вр точно бееше)
по принцип ги зимаш още от 1 път.. :P
Не съм.
Но имам въпрос... Най-добрата ми приятелка поради огромен брой отсъствия и предстоят няколко поправителни изпити, защото няма достатъчно оценки... Седми клас сме и тя иска да кандидатства...Възможно ли е?
Не съм.
Но имам въпрос... Най-добрата ми приятелка поради огромен брой отсъствия и предстоят няколко поправителни изпити, защото няма достатъчно оценки... Седми клас сме и тя иска да кандидатства...Възможно ли е?
Би трябвало да може, поне при нас изпитите бяха преди матурите, за да не те спират :)
Мерси за бързия отговор, и да, надявам се и тук да е така.
Aбе недей така :)
Няма да те оставят :)... По какво е това? Математика?
LovEsIckk
05-22-2009, 16:48
Не съм.Ама като гледам тази година ще ходя на поправителен по математика :)
bubblebabe
05-22-2009, 16:51
Да отговоря и аз. Не съм, ама и застрашена не съм.
Вярно първия срок се отпуснах и имах две 3ки за срока, но не съм застрашена. :)
LiveFlower
05-22-2009, 17:02
Предстои ми. Като мине, ще кажа какво е усещането. :D :D :D Брат,питаш ли ме мене. По всичко петици и шестици,а все още нз кво ще е по математика- 2 или 3 :D
Ама имам некви две тройки,дано се смили над мене,че майката си е ебало :D :D
LovEsIckk
05-22-2009, 17:04
Предстои ми. Като мине, ще кажа какво е усещането. :D :D :D Брат,питаш ли ме мене. По всичко петици и шестици,а все още нз кво ще е по математика- 2 или 3 :D
Ама имам некви две тройки,дано се смили над мене,че майката си е ебало :D :D
Аз кво да кажа като съм само с 3 двойки по математика.. А остава към месец :?
Не съм,но тази година,както съм с четири петици по Философия може и да остана,защото даскалката се заяде с мен :o
П.П.Лелеее да дойда да ви изкарам поправките по математика :D Аз поне имам само шестици там (като изключим днешната петица и то заради един скапан минус :-x )
^ Как е възможно да останеш на поправителен след като имаш четири петици :shock: ?
Иначе аз до сега не съм оставала ама директорката (преподава ни по Руски) нещо ни заплашва, че целия клас ще остави на поправителен :( :? . Дано да не го направи, че всичко ми е 6 и 5 и изведнъж двойка някакси немога да си го представя :o .
WildGirl
05-22-2009, 18:29
Не съм и дано не мми се налага
Не съм засега, ама никога не е късно. Дано не ми се случва, де. 8-) 8-)
Абе готино си е :)
Квото изкараш на изпита, тва за годината :)
Всичко или нищо :P
Била съм 8-)
Ама бях по специални предмети и поправката беше по-тегава от обикновенна.
не съм 8)
един бивш съученик държа 2 поредни години поправителни :lol:
и тая година ще бъде така сигурно ....
Каза, че трябва да изкарам поне 2,60 на класните. А аз не знам НИЩО. Поне имам две четворки втория срок...
Но въпросът е друг. Той ми е обещал, че ще ме остави, просто ме е нарочил.
Омръзна ми да бъда черната овца сред учителите, вчера класната ми ме удари много яко, ахахаха...
:( Не ми се повтаряяяяяя. А и едва ли ще мина поправителния изпит, това ме тревожи най-много.
LovEsIckk
05-24-2009, 08:49
Каза, че трябва да изкарам поне 2,60 на класните. А аз не знам НИЩО. Поне имам две четворки втория срок...
Омръзна ми да бъда черната овца сред учителите, вчера класната ми ме удари много яко, ахахаха...
:( Не ми се повтаряяяяяя. А и едва ли ще мина поправителния изпит, това ме тревожи най-много.
И аз съм така,даже избягах от класното 8-) 8-) Поправителния изпит е НЕВЪЗМОЖНО да си го взема :D Бе дано да скалъпя 3 за срока
Ти кой клас си?
afterforever
05-24-2009, 08:57
ааа, той ти е обещаааал :razz: моли се да не си спазва обещанията :razz:
LetTheMusicTalks
05-24-2009, 08:59
A какъв е изпита по математика ?
sladkish_14
05-24-2009, 09:10
Никога не бих си позволила да остана на поправителен изпит по каквото и да е !
Много бих се разочаровала от самата себе си ! :(
afterforever
05-24-2009, 09:11
паххаха, ужас, разочаровала щяла да се
LetTheMusicTalks
05-24-2009, 09:13
:D
sladkish_14
05-24-2009, 09:13
^ ?
Кое му е смешното не забелязах ?!
LetTheMusicTalks
05-24-2009, 09:15
Ем :D
sladkish_14
05-24-2009, 09:17
НЕ беше към теб :)
Въпроса ми е към afterforever и очаквам адекватен отговор !
LetTheMusicTalks
05-24-2009, 09:19
Някой ще ми каже ли кво има на изпита по математика поправителния ?
LetTheMusicTalks
05-24-2009, 09:48
:?
^ Как е възможно да останеш на поправителен след като имаш четири петици :shock: ?
Иначе аз до сега не съм оставала ама директорката (преподава ни по Руски) нещо ни заплашва, че целия клас ще остави на поправителен :( :? . Дано да не го направи, че всичко ми е 6 и 5 и изведнъж двойка някакси немога да си го представя :o .
Миии даскалката ми е ненормална :? :lol:
Вкарва все няк'ви филми ... Котката й лаела като куче,когато някой звъннел на вратата ... Сина й на 3 години прочел "Война и мир" ... Кучето й свирело на пияно ...
Според теб дали не може с четири петици да ме остави на поправка?! :lol: Амааа грам не ми пука :lol: И без това за сега е заплашила 7 човека от класа да ни остави и поне ще си караме кефа заедно лятото :lol: :lol: :lol:
faststep
05-25-2009, 07:32
Не съм.
Ако ученик/ученичка няма достатъчен брой оценки поради отсъствия, не трябва ли да му/и се удължи срока(защото примерно и имала здравословни проблеми, семейни причини и т.н.). :-o
marin4itu
05-25-2009, 08:50
Не съм отличничка и никога не съм била, но на поправителни изпити никога не съм си позволявала да остана.
Днес бях .. По БЕЛ .. Затварят ви в една от класните стаи, имате квестори (но те не трябва да бъдат учители по предмета, по който ще полагате изпит). Теглите тема, пишете колкото можете и предавате. След около час-два ви казват, че никой не е минал, въпреки, че 2 от момчетата са преписали теми, които частната им учителка е писала. И това не стигало за 3 ? .. Ясно е, че и догодина ще бъда 9-ти клас :grin: 8-)
smiLexaga1n
07-07-2009, 17:13
Никога не съм оставала на изпити. :D И винаги съм имала над 5.50 годишна оценка. :grin: Да чукаме на дърво, че ще продължа серията си от годишни над 5.50 :lol: . :-P
LiSicHkAa
07-07-2009, 18:09
Не съм, но щях да остана по математика и география(по география нямах нито една оценка за 1-вия и 2-рия срок..) :D Добре, че даскалите са приятели на баща ми и се смилиха :D
ми аз до 7 клас си бях отличничка,а не е като да съм учила в някое квартално у-ще.Знаех си г/д без гъза си да мръдна и изкарвах перфектни оценки.След 7-ми клас влязох в испанската и там ми спукаха гьона от учене и винаги ми пошат ниски оценки.Независимо дали съм учила или не.Затова се чудя вече как да им се подмазвам,защото явно по друг начин не става.Не искам да ви разказвам какви лизачи са тия от моя клас и ест има реплики от сорта на"Миии Емо ти знаеш ,че си ми мн симпатичен,айде ще ти пиша 6".А това е за тези,които казват,че никога не биха си позволили такъв срам.Аз за малко да остана по геометрия,но си оправих оценките.А като отидох на уроци ,учителката ми каза,че решавам доста добре и не знае как така съм с такива оценки.Казвам ви-внимавайте къде влизате,че на някои места е много гадно.Вече съжалявам,че влязох там
cantlaugh
07-07-2009, 18:37
мен за малко да ме оставят по математика. много бях притеснена. желая успех на всички, които са ги оставили, но съм сигурна, че ще си вземат изпитите успешно! :)
:D :D :D бахти випуска да не сте климатик ве
Не съм.
Ако ученик/ученичка няма достатъчен брой оценки поради отсъствия, не трябва ли да му/и се удължи срока(защото примерно и имала здравословни проблеми, семейни причини и т.н.). :-o
Така е! Една година в 6 клас бях м-цу 5 и 6 по Музика :lol: обаче за мой късмет точно на края на годината се наложи да ме оперират и не можах да направя достатъчно отценки и тоя да ме оформи и ми одължиха срока :o :x и то заради няква музика. Повярвайте ми много е гадно да пееш сам 8-)
des7royer
07-08-2009, 22:52
Не съм и не мисля да оставам :)
не не съм стига ли до там мога да не доживея да отида на изпита :D
vaskosexa
06-28-2021, 13:51
Здравейте! Нов съм в сайта и искам да ви споделя за един проблем. Въпросният предмет е физика и астрономия. Имам 6 за първият срок и две шестици като текущи оценки втория срок. Госпожата ме заплашва с оставяне на изпит, защото в момента се обучавам в онлайн обучение и нямам камера. Има ли как да ме остави на изпит дори и да нямам по-слаба оценка от 6http://www.teenproblem.net/forumпо предмета? Благодаря предварително!http://www.teenproblem.net/forum