PDA

View Full Version : Проблем със съученик

sunset_light
05-22-2009, 07:54
Здравейте имам проблем със един съученик.Преди време,преди месеци бях пълна,сега съм добре,спортувам си,храня се редовно и всичко е ок,не съм дебела.Вече се разбирам с всички,но той не спира да ме обижда и настройва другите съученици срещу мене,а те са ми приятели и ми казват,че той ги настройва.Омръзна ми да се държи с мене като с боклук,вече не мога да си сдържам нервите искам да го пребия,какво се прави на отворен... Защо ме обижда толкова,какво съм му направила?!В ред ли е? Защо има такива хора по дяволите! :shock:

shushula
05-22-2009, 08:51
i az imam takav sao4enik parvo me haresva6e i kato sprq zapo4na da se darji s men po sa6iq na4in a az ni6o ne sam mu napravila.(po bel sedq s negp) :x

sunset_light
05-22-2009, 10:55
Ужасно е,просто не се спира!!
Не помня да ме е харесвал!
Тоя не се спира!! :-x

NeZaPoznat
05-22-2009, 10:58

Чиста злоба !

Не падай на неговото ниво. Изчакай малко и ще видиш как сам ще се накаже.

Накажи глупака с мълчание :o

takitogirl
05-22-2009, 11:07
Абе остави го.Това са разни комлексарчета дето си искарват комплексите на момичетата.Най - вероятно те харесва.ЗНачи другия път като ти каже нещо, ти му кажи неговите недостастатъци и го обиждай и ти да видиш как се сдухва.

LiSicHkAa
05-22-2009, 11:22
Nameri nqkoi da go pribie :)
P.S sorry za latinicata, no sym w edna zala i nqma kirilica.. :(

Lucho
05-22-2009, 13:26
Моля ви, моля ви стига с това пребиване, побойства и т.н...не се връщайте назад ! Изобщо не му/им обръщай внимание, да видиш как ще спрат да те тормозят, като няма какво да правят и като не им обръщаш внимание - ще престанат, ако не престанат - хич да не ти пука, няма да падаш на неговото ниво и готово...а, кой каза по-горе че не те харесва ? Ако наистина те харесва и просто се задява с теб ?

Rofl4e
05-22-2009, 14:12
озъби му се малко о брутално няколко пъти и ще миряса!

laila_94
05-22-2009, 18:24
Като цяло лапешки изпълнения .. :) не му обръщай внимание,щом вече си ок ,няма смисъл да се комлексираш от нещо, което няма никакво основание :)

impassive7
05-22-2009, 21:24
Всички казвате: накажи глупака с мълчание, но не е така. Като не обръщаш внимание ти се качват на главата още повече, единственото решение е боя. Такива лапета си го просят просто. :?

ThePowerOfLove
05-22-2009, 22:06
Важното е ти как се възприемаш, а не той какво мисли за теб ;)
Има 2 варианта - или да му отговаряш и да се опитваш и ти да го излагаш, или да не му обръщаш внимание. Но за втория трябва наистина да не ти пука какво ти говори! :) Не знам кое ще е по-добре да направиш..

psychopath
05-22-2009, 22:25
един пич от моя клас е брутален...
тормоз!! 8-)

не подкрепям тоя тип поведение :)
когато е ебавка ок, но когато се прави със злоба ...

аз например не обръщам никакво внимание като ме ебават и се смея с тях, но някои хора се засягат (което си е напълно нормално)

какво можеш да направиш...има значение колко сте големи?
ако сте малки...no chance :D
все пак можеш да опиташ да поговориш с него (шанс за успех-1% xD)

sasha_90
05-23-2009, 12:41
Съществуват такива съученици,защото им се обръща внимание.Спри да го забелязваш.Когато ти каже нещо,се прави,че не си го чула.Ще видиш,че с течение на времето,като го оставиш да обижда ,сякаш въздуха,ще спре.Дори няма да има нужда от бой.

TheGirlNextDoor
05-23-2009, 12:48
добре де защо не говориш с него?Питай го какъв му е проблема с теб..по-добре ли се чувства като на теб ти е гадно..

^^не знам..ти защо го оставяш да го прави?Аз не бих позволила : ))

neocide
05-23-2009, 12:49

sunset_light
05-23-2009, 14:00
Ами 7-ми клас сме.
Ами той не го прави за ебавка ние по принцип всички си се шегуваме викаме си с какви ли не прякори,ама на базик ,а от тоя милия ,през цялото време блика злоба. На мен не ми пука,защото си изглеждам супер.Не ми харесва как ми се качва на главата,това е защото още нищо не съм му направила но един ритник на лошо място или горещ шамар ще помогне за месец. :D

VerryBerry
05-23-2009, 14:33
Ами 7-ми клас сме.
Ами той не го прави за ебавка ние по принцип всички си се шегуваме викаме си с какви ли не прякори,ама на базик ,а от тоя милия ,през цялото време блика злоба. На мен не ми пука,защото си изглеждам супер.Не ми харесва как ми се качва на главата,това е защото още нищо не съм му направила но един ритник на лошо място или горещ шамар ще помогне за месец. :D

в такъв случай-направи го!

TheGirlNextDoor
05-23-2009, 14:37
Ами 7-ми клас сме.

абе ти трудно ще го набиеш..ама нз говори с него..пък ако не помага започни и ти да се бaзикаш с него

ПС:не разбрах само едно..1во казваш,,че едвам си сдържаш нервите..после,че не ти пука..нз не схванах

ali13
07-28-2009, 22:02
Ами незнам какво да ти кажа .. Много е лесно да даваш некомпетентни съвети от рода : "Не му обръщай внимание .. Не падай на неговото ниво .. " Да,така си е ,но наистина не е приятно и тези съвети ,които на практика и ти знаеш в момента не са нужни .. Ти си се настроила положително към всички ,а някой злобар се заяжда с теб .. Но постепенно би трябвало да спреш да обръщаш внимание ,наистина .. Просто с времето вече спира да ти пука .. Най-важното е да се приемеш такава ,каквато си и да започнеш ТИ да се харесваш-тогава ще спреш да се интересуваш от чуждото мнение - особено на местния хлапак ,който всъщност е до болка комплексиран и без работа .. Казвам до болка ,защото в крайна сметка всеки си има своите комплекси .. Пубертетче .. Така един от стария ми клас обиждаше едно момиче и накрая тя се разрева ,той отиде при нея и почна да й се извинява и да я прегръща :shock: :razz: .. Така че всякакви ги има - абстрахирай се ..

Xitap
07-28-2009, 22:47
Няма бой... вече сме в Европа. Уреди му инцидент. Това е оправията. Бой и ебане не се връщат!

Nakadah
07-29-2009, 03:24
дори не го четох
ама 100% е тормоз
набии им по 2 шамара бе
кво толкова сложно..

sp33der
07-29-2009, 06:59
Просто го игнорирай.

KeInEnAmE
08-09-2009, 15:48

Чиста злоба !

и аз мисля 4е тва си е злоба подминавай го кат пътен знак и готоо хи4 да не ти пука а другите ти съу4еници ако са ти приятели няма да се влияат от неговото мнение

happyfacex
08-11-2009, 09:25
хвани го като е сам и го сплаши малко :oops:

BaBsYyY_SeXyYy
08-11-2009, 09:26

Чиста злоба !

+1

MP
08-11-2009, 09:39
Детска му работа.Като пораснете нещата ще се променят,бъди търпелива.