View Full Version : Страх ме е ... !
rooftops
05-22-2009, 13:34
здр. на 19г. съм преди няколко месеца срещнах едно момиче тя е най-прекрасното нещо което ми се е случвало всико върви перфектно с изключение на едно нещо..сещате се за какво говоря.Вече 2 пати сме опитвали, но не се получи сега някъде 2 седмици след това ме е страх да опитам отново страх ме е да не се проваля отново просто това ме побърква по цял ден мисля за това депресирам се и просто ми е много тежко, знам че тя ме обича много и дори и да не се получи пак ще е със мен, но нейскам да я разочаровам поради факта, че я обичам много и искам да е най-щастливата на света, просто факта, че може да не се получи отново ме побърква опитвам се да мисля позитивно но ми е много трудно, говорих с нея за това и тя каза че дори и 20 пати дане стане пак ще ме обича и ще е със мен защото не е със мен заради това, въпреки всичко аз се депресирам и нейскам да се издъня отново, дайте ми някакъв съвет ако е възмножно...Благодаря ви!
MarkKnight
05-22-2009, 13:40
Пич я се стегни малко и не бъди толкова притеснителен.Напрежениет идва от това че трябва да и се докажеш по някакъв начин :D Някоя вечер гледайте някой филм за да се отпуснете и двамата малко романтика и ще се отпуснеш ;)
NeZaPoznat
05-22-2009, 13:41
здр. на 19г. съм преди няколко месеца срещнах едно момиче тя е най-прекрасното нещо което ми се е случвало всико върви перфектно с изключение на едно нещо..сещате се за какво говоря.Вече 2 пати сме опитвали, но не се получи сега някъде 2 седмици след това ме е страх да опитам отново страх ме е да не се проваля отново просто това ме побърква по цял ден мисля за това депресирам се и просто ми е много тежко, знам че тя ме обича много и дори и да не се получи пак ще е със мен, но нейскам да я разочаровам поради факта, че я обичам много и искам да е най-щастливата на света, просто факта, че може да не се получи отново ме побърква опитвам се да мисля позитивно но ми е много трудно, говорих с нея за това и тя каза че дори и 20 пати дане стане пак ще ме обича и ще е със мен защото не е със мен заради това, въпреки всичко аз се депресирам и нейскам да се издъня отново, дайте ми някакъв съвет ако е възмножно...Благодаря ви!
Шом имаш 20 опита - нема а се пУашиш копеУе - цепни и сливата :razz: :razz: :razz: :razz:
После кажи какво е станало :-D
Недей така.Как ще се депресираш заради това.Момичето ти е казало че те обича.Още повече трябва да се радваш,че тя не е с теб заради това,а заради теб самия.Не се претиснявай всичко ще се получи.Но недей така да мислиш постоянно лошото.Отдай се на мига без да мислиш толкова и всичко ще си е наред.
BlueFace
05-22-2009, 14:29
Ама кое точно не се получава?? Не ти става или не можеш да уцелиш дупката ,или...??? Какъв точно е проблема?
Шом имаш 20 опита - нема а се пУашиш копеУе - цепни и сливата :razz: :razz: :razz: :razz:
После кажи какво е станало :-D
... както винаги ти и твоите оригиналности цепите мрака... :x
По темата: Рядко се среща такава любов и много се радвам за вас двамата... 8) А по въпроса ти спокойно не се притеснявай... ако не се впрягаш толкова всичко ще си стане както му е реда... важното е, че се обичате ... другото си идва самичко... :grin: Успех! 8)
rooftops
05-22-2009, 17:05
Мерси за помоща, найстина трябва да се отпусна и да не се притеснявам, но в повечето случей на думи е по-лесно отколкото на живо, все пак ще се опитам и така ... :)
Недей така.Как ще се депресираш заради това.Момичето ти е казало че те обича.Още повече трябва да се радваш,че тя не е с теб заради това,а заради теб самия.Не се претиснявай всичко ще се получи.Но недей така да мислиш постоянно лошото.Отдай се на мига без да мислиш толкова и всичко ще си е наред.
soul1199
05-22-2009, 17:20
Недей така.Как ще се депресираш заради това.Момичето ти е казало че те обича.Още повече трябва да се радваш,че тя не е с теб заради това,а заради теб самия.Не се претиснявай всичко ще се получи.Но недей така да мислиш постоянно лошото.Отдай се на мига без да мислиш толкова и всичко ще си е наред. :) :) :)
vampirekiss
05-22-2009, 17:34
Не се коси толкова.Не си първият не си и последният.Успокой се,защото с нерви нищо няма да стане.Отпосни се и не го мисли толкова.
spokoino smao spri da misli6 po temata i 6te se poly4i ponqkoga problema e vav gavata..:D:D:D
mArMaLaDkA
05-22-2009, 18:28
Явно е на психическа основа. Обичаш я, както и тя теб и по някакъв начин, от притеснение да й е добре, да се получи, да се представиш възможно най-добре, да не я нараниш нещо, просто.. не става. Не се притеснявай и не го мисли толкова. Остави нещата да станат спонтанно. Или пък нека тя да поеме инициативата.
Ама кое точно не се получава?? Не ти става или не можеш да уцелиш дупката ,или...??? Какъв точно е проблема? и аз тва се чудя :D
sladkish_14
05-23-2009, 09:28
Според мене не си го искал истински ,, Вече си мисля , че всички почнаха да правят секс , не защото го искат или са възбудени ама е така , защото примерно сме в тях и някак си не е нормално да не го направим .. Не е дошъл може би момента , а с тези мисли които са те налегнали едва ли скоро ще дойде :?
rooftops
05-23-2009, 09:56
Ахам мерси за мненията хора, мисля си че ще ми помогнете ;)
sasha_90
05-23-2009, 11:34
Колкото повече се притесняваш-по-зле става,в това бъди сигурен.От какво се тревожиш всеки мъж/момче има такива моменти,а това няма да е вечно.Отпусни се,момичето те обича,което трябва само да те стимулира и радва.Един,два,... не се е получило-нищо има време.
rooftops
05-23-2009, 23:44
Благодаря за съветите, много сте мили и влизате в положение, найстина ви Благодаря.