PDA

View Full Version : Страх ме е ... !

rooftops
05-22-2009, 13:34
здр. на 19г. съм преди няколко месеца срещнах едно момиче тя е най-прекрасното нещо което ми се е случвало всико върви перфектно с изключение на едно нещо..сещате се за какво говоря.Вече 2 пати сме опитвали, но не се получи сега някъде 2 седмици след това ме е страх да опитам отново страх ме е да не се проваля отново просто това ме побърква по цял ден мисля за това депресирам се и просто ми е много тежко, знам че тя ме обича много и дори и да не се получи пак ще е със мен, но нейскам да я разочаровам поради факта, че я обичам много и искам да е най-щастливата на света, просто факта, че може да не се получи отново ме побърква опитвам се да мисля позитивно но ми е много трудно, говорих с нея за това и тя каза че дори и 20 пати дане стане пак ще ме обича и ще е със мен защото не е със мен заради това, въпреки всичко аз се депресирам и нейскам да се издъня отново, дайте ми някакъв съвет ако е възмножно...Благодаря ви!

MarkKnight
05-22-2009, 13:40
Пич я се стегни малко и не бъди толкова притеснителен.Напрежениет идва от това че трябва да и се докажеш по някакъв начин :D Някоя вечер гледайте някой филм за да се отпуснете и двамата малко романтика и ще се отпуснеш ;)

NeZaPoznat
05-22-2009, 13:41
здр. на 19г. съм преди няколко месеца срещнах едно момиче тя е най-прекрасното нещо което ми се е случвало всико върви перфектно с изключение на едно нещо..сещате се за какво говоря.Вече 2 пати сме опитвали, но не се получи сега някъде 2 седмици след това ме е страх да опитам отново страх ме е да не се проваля отново просто това ме побърква по цял ден мисля за това депресирам се и просто ми е много тежко, знам че тя ме обича много и дори и да не се получи пак ще е със мен, но нейскам да я разочаровам поради факта, че я обичам много и искам да е най-щастливата на света, просто факта, че може да не се получи отново ме побърква опитвам се да мисля позитивно но ми е много трудно, говорих с нея за това и тя каза че дори и 20 пати дане стане пак ще ме обича и ще е със мен защото не е със мен заради това, въпреки всичко аз се депресирам и нейскам да се издъня отново, дайте ми някакъв съвет ако е възмножно...Благодаря ви!

Шом имаш 20 опита - нема а се пУашиш копеУе - цепни и сливата :razz: :razz: :razz: :razz:

После кажи какво е станало :-D

lipstik
05-22-2009, 13:41
Недей така.Как ще се депресираш заради това.Момичето ти е казало че те обича.Още повече трябва да се радваш,че тя не е с теб заради това,а заради теб самия.Не се претиснявай всичко ще се получи.Но недей така да мислиш постоянно лошото.Отдай се на мига без да мислиш толкова и всичко ще си е наред.

BlueFace
05-22-2009, 14:29
Ама кое точно не се получава?? Не ти става или не можеш да уцелиш дупката ,или...??? Какъв точно е проблема?

Hilary_
05-22-2009, 16:44

Шом имаш 20 опита - нема а се пУашиш копеУе - цепни и сливата :razz: :razz: :razz: :razz:

После кажи какво е станало :-D
... както винаги ти и твоите оригиналности цепите мрака... :x
По темата: Рядко се среща такава любов и много се радвам за вас двамата... 8) А по въпроса ти спокойно не се притеснявай... ако не се впрягаш толкова всичко ще си стане както му е реда... важното е, че се обичате ... другото си идва самичко... :grin: Успех! 8)

rooftops
05-22-2009, 17:05
Мерси за помоща, найстина трябва да се отпусна и да не се притеснявам, но в повечето случей на думи е по-лесно отколкото на живо, все пак ще се опитам и така ... :)

ANEw
05-22-2009, 17:15
Недей така.Как ще се депресираш заради това.Момичето ти е казало че те обича.Още повече трябва да се радваш,че тя не е с теб заради това,а заради теб самия.Не се претиснявай всичко ще се получи.Но недей така да мислиш постоянно лошото.Отдай се на мига без да мислиш толкова и всичко ще си е наред.

soul1199
05-22-2009, 17:20
Недей така.Как ще се депресираш заради това.Момичето ти е казало че те обича.Още повече трябва да се радваш,че тя не е с теб заради това,а заради теб самия.Не се претиснявай всичко ще се получи.Но недей така да мислиш постоянно лошото.Отдай се на мига без да мислиш толкова и всичко ще си е наред. :) :) :)

vampirekiss
05-22-2009, 17:34
Не се коси толкова.Не си първият не си и последният.Успокой се,защото с нерви нищо няма да стане.Отпосни се и не го мисли толкова.

marito
05-22-2009, 18:24
spokoino smao spri da misli6 po temata i 6te se poly4i ponqkoga problema e vav gavata..:D:D:D

mArMaLaDkA
05-22-2009, 18:28
Явно е на психическа основа. Обичаш я, както и тя теб и по някакъв начин, от притеснение да й е добре, да се получи, да се представиш възможно най-добре, да не я нараниш нещо, просто.. не става. Не се притеснявай и не го мисли толкова. Остави нещата да станат спонтанно. Или пък нека тя да поеме инициативата.

hisy
05-23-2009, 09:23
Ама кое точно не се получава?? Не ти става или не можеш да уцелиш дупката ,или...??? Какъв точно е проблема? и аз тва се чудя :D

sladkish_14
05-23-2009, 09:28
Според мене не си го искал истински ,, Вече си мисля , че всички почнаха да правят секс , не защото го искат или са възбудени ама е така , защото примерно сме в тях и някак си не е нормално да не го направим .. Не е дошъл може би момента , а с тези мисли които са те налегнали едва ли скоро ще дойде :?

rooftops
05-23-2009, 09:56
Ахам мерси за мненията хора, мисля си че ще ми помогнете ;)

sasha_90
05-23-2009, 11:34
Колкото повече се притесняваш-по-зле става,в това бъди сигурен.От какво се тревожиш всеки мъж/момче има такива моменти,а това няма да е вечно.Отпусни се,момичето те обича,което трябва само да те стимулира и радва.Един,два,... не се е получило-нищо има време.

rooftops
05-23-2009, 23:44
Благодаря за съветите, много сте мили и влизате в положение, найстина ви Благодаря.