Влез

View Full Version : Пълен сериал |(

insomniq9
05-22-2009, 19:01
oхх,, незнам от каде да почна ама ще почна от началото.
Запознахме се от Impulse.bg и почнахме да си пишем и решихме да се видим. Oще от първия път се харесахме и бяхме на кафе а у лаф и почнахме да се целуваме и тръгнахме. И така 3 месеца беше супер. И един ден се скарахме наговорихме си много глупости и скъсахме блокирахме се и тва беше. И след 2 месеца той ме потърси пак и са видяхме бяхме на един манастир и се държахме като гаджета... и кво тва за един ден и от там почнаха децките истории. Аз го блокирах, той ми са обади да ми каже да го отблокирам после той ме блокира и ме отбокира... и накрая аз го блокирах и все още не съм го отблокирала...

Искам са да му кажа в прав текст без никжи овъртания, че го харесвам още и тва е.., ама проблема ми е, че няям достатачно смелост.. както някои мои приятелки :(( и другие проблем, че той маи ходи с няква ли или само се зарибяват незнам..
Мен ме е страх да не ми се изсмее и там да ма разправа на неговите приятели....
Кажете ми кво да направа да му кажа ли или да си трая и да чакам новия принц на бял кон...

Suzie
05-22-2009, 19:03
Ами предлагам ти все някак да събереш смелост и да му кажеш за чувствата си. В крайна сметка.. риск печели, риск губи.

Faces
05-22-2009, 19:07
Права си това наистина са детски истории от него че даже и от твоя странна.Блокиране-отблокиране или решевайте проблемите или оставете нещата така не става при всяка караница айде майната ти и да се спасявате поотделно.Трябва да се подкрепяте да сте си опора един на друг а не при проблем всеки да се справя както може.А по въпроса дали да му споделиш си помисли дали би могла да търпиш такива истории като сега щот със сигурност това няма да е последното такова изпълнение :)

hisy
05-23-2009, 09:46
Кажи му какво чувстваш към него...

Hilary_
05-23-2009, 09:57
ама верно детски изтории... казвай м унаправо ако ти се изсмее да си .... майката... :? Но ми се струва дооооста несериозен... :?

OstraPisalka
05-23-2009, 10:07
Събери смелост и му признай чувствата си :) ако има чувства към теб няма как да не се впечатли от признането ти 8) успех и вс-най

djidjinkb
05-23-2009, 10:17
ама верно детски изтории... казвай м унаправо ако ти се изсмее да си .... майката... :? Но ми се струва дооооста несериозен... :?

И аз съм на това мнение

sasha_90
05-23-2009, 11:19
Вярно,че е детска работа.Не само незнаете как да се държите,но и не знаеш как да пишеш.Не го търси.

MrBlinD
05-23-2009, 11:41
Нека позная ... ти си 7 клас нали ?Няма никъф смисъл да му пишеш и разни такива неща по-добре чакай принца на бял кон цяла вечност или си намери друго момче отколкото да се забъркваш с тоя с който сте си "играли"на гаджета...

AllenWallker
05-23-2009, 17:49
... Не чакай само белия кон на прицнъ ... :-D :-D ... Не чакай направи го и да ни ти пукъ... :)

LetTheMusicTalks
05-23-2009, 17:50
Кажи му какво чувстваш към него...
+1

kris4en
05-23-2009, 19:24
ама верно детски изтории... казвай м унаправо :? Но ми се струва дооооста несериозен... :?

съгласна-кажи му какво изпитваш и си изяснете нещата веднъж за винаги-според мен блокирането не е начин да се оправят нещата... :)

LiRRRa
05-23-2009, 19:48
Просто, точно, ясно: Кажи му!! Няма да стане по-зле.

DevilWish
05-23-2009, 20:48
Вярно,че е детска работа.Не само незнаете как да се държите,но и не знаеш как да пишеш.Не го търси.
Така си е ;) Явно ,че не е сериозен ;)

TheNewReligion
05-24-2009, 00:30
Който го е страх от мечки, не ходи в гората. :wink: На твое място не бих се занимавала повече.

sladkish_14
05-24-2009, 07:48
Офф ужас ! Защо само го блокираш , като ти се е обадил да не го правиш :? .. Ми мен честно казано , ако някой бивш ме блокира , да забрави за мане какви са тия , аз го блокирах после той мене ! :x
Кажи му , че го харесваш и си седнете на задниците малко да поговорите ,, АКо ти се изсмее - здраве да е ,, Не може никога да не ризкуваш какви сте такива хора , не знам ! Все едно няма да има и следващи , че толкова много да се впрягате ..