View Full Version : Косата ми...
twilightHeart
05-22-2009, 19:53
Ох февруари месец си подстригах косата и сега е къса, но аз не я искам такава вече не ми харресва :( . Моля Ви, кажете как да порасне по-бързо (аз използвам хининова вода и помага) мерси предварително!
donkihot
05-22-2009, 21:20
ампули с плацента,фитовал таблетки....хининнова вода...има една маска с чесън за разтеж...мн помагала...нз на коя марка е,но щом е с чесън каквато и да е ще действа
tWiLigHtgIrL
05-22-2009, 21:35
чесън ...чесън ама след това не педлагам на който и да е една седмица да излиза от вкъщи! :D :D :D Изпробвах такава маска...е да помага ама фр-тата бяха на радиус от 10 метра :D А иначе на мен хининовата вода и Себорал Форте ми помагат редувам ги всеки ден различно мазило
darkdreams
05-23-2009, 08:23
бях чела и за тривитаминола че много помага но още не съм го пробвала :)
... :lol: :lol: :lol: Ееее ше чакаш... няма начин 8)
em kato ti pomaga hininova voda 6to pita6 :D:D:D:D:D:D:D:D:D :-o :-o :-o :-o :-o
просто трябва да мине време няма друг начин
twilightHeart
05-23-2009, 15:56
em kato ti pomaga hininova voda 6to pita6 :D:D:D:D:D:D:D:D:D :-o :-o :-o :-o :-o
Ами за да я комбинирам с нещо... 8-)
tWiLigHtgIrL
05-23-2009, 16:33
Ами за да я комбинирам с нещо... 8-)
еми Себорал Форте :)
happyfacex
05-25-2009, 10:03
ползвай си хининовата вода като действа и ще чакаш :D
billytalent
05-25-2009, 10:18
Себорал Форте има ли го,на мен преди 1 месец ми казаха в аптеките,че е спрян от производство? :-o Иначе на мен супер много ми помага хининов шампоан и пия Геритамин Нео,на месец косата ми расте с 5-6 см.
По едно време нямаше Себорал форте по складовете,но вече има,не е спрян и не знам да го спират.
InnchetO
05-25-2009, 12:24
Иначе на мен супер много ми помага хининов шампоан и пия Геритамин Нео,на месец косата ми расте с 5-6 см.
Лоол :shock:
Още утре си ги взимам ;д
А иначе сега ползвам само стимуланта на Икаров и съм спряла всичко друго да видя дали ми действа. За сега обаче съм слагала само 1 път (сега седя с втория "път" и чакам да мине известно време) и не съм забелязала нещо особено, но ми е пораснала косата, незнам от него (първия път беше миналата седмица а на следващите 2 къпания забравих да сложа ;д) ли или от маските и глупостите, които използвах по-рано.
Другата седмица, ако не пропусна още на няколко къпания да сложа, ще пиша има ли някакъв ефект. :)
Иначе знам за хининовата вода и хининовия шампоан, Герикапс-а, Тривитаминол-а и Маската с плацента, че действали. Пробвай и кажи кое да взимам другата седмица заедно с Гертамина и Хининовия шампоан ;Д
___mimity___
05-25-2009, 12:30
тривитаминола и Хининова вода. Найстина помагат особено тривитаминола а някой знае ли колко струва този хининов шампоан и къде се продава? Благодаря предварително
billytalent
05-25-2009, 12:38
Има много видове хининов шампоан аз съм използвала сигурно 4-5,но съм доволна само от на Kasy,струва 1.50 лв. :D
DaRk_AnG3L
05-25-2009, 12:39
комбинирай хининовата вода с хининов шампоан :). Продава се в аптеките струва около 2 лв. :)
DaRk_AnG3L
05-25-2009, 12:41
А травитамола колко струва?