PDA

View Full Version : Интересни и романтични места?

Heckler
05-22-2009, 22:00
Специално аз търся идеи за София и околностите. Някакво място, може би не толкова романтично, но място (гледка, разходка, преживяване и т.н.), което ще остави дълбок спомен в момичето* :wink:

Spider4eto
05-23-2009, 17:49
Не е толкова важно мястото а какъв ще бъдеш ти. Нз на колко си години, но ако имаш кола има едно мн красиво местенце, по "Цариградско шосе" излизаш от София и има едно място, от което се вижда цяла София. Ако е вечерно време е адски красиво, може да паркираш колата някъде отстрани на пътя да седнете на капака и да си говорите, гледайки нощна София :)

Hilary_
05-23-2009, 17:56
Парка на Арианата... и преди него парка на свободата си мисля, че беше ... Южния парк ... моста на влюбените ... парка при сити център-а ... в някоя сладкарница като Неделя ... в мола ... паркчето при Халите ... парка на НДК... аз знам по центъра местата другаде си нямам и на идея... :D :D аа и парка пред един театър беше... трамвай 20 спираше там... 8) абе на мен парковете ме радват най - много... 8)

Bellatrix
05-23-2009, 18:08
Борисовата градина. Там има езеро с лилии. Има и друго езеро, в което за около 10 кинта (може и 6 да са, не помня) се возиш в лодка с гаджето.

lipsvashh_mi
05-23-2009, 18:09
на което и да е място,стига да се постараеш може да го превърнеш в най-романтичното за нея и да оставиш невероятни спомени и преживявания..
между другото както каза хилъри в парковете е най-подходящо..този зад сити центъра е идеален за пикник,понеже е много красив,има много зеленина и невероятни ливадки,на които да си направите пикник :)