View Full Version : Помищ за грим!
jenichka
05-23-2009, 06:24
здравейте!така...днес имам бал и реших сама да си си правя
грима.но мисля че се разсколебах за този който си бях избрала и сега... :( много ще съм ви благодарна ако ми дадете някакви предложения!роклята ми е черо и сиво!не искам да е нещо много нацапано!нещо по семпло.
ами вие сте
Nadelina
05-23-2009, 06:56
Моите виждания са, че грима трябва да е по-тежък, вечерен, но ти си решаваш. Щом искаш да е семпло - сложи сиви бледи сенки отпред и най-отзад само малко черно, за да подчертаеш окото, под веждата може да сложиш и бяло.
ПС. Каква е била идеята, за която си се разколебала?
А сега ми хрумна, че може и с очна линия да го направиш. Нещо от сорта
http://www.magama.org/assets/EPG2/image.php?type=pic_large&id=68
kuklichka_bg
05-23-2009, 09:13
Защо просто не утидеш на гримиор?Той ще ти каже какво ще ти утива.
sladur4etyYy
05-23-2009, 09:52
а ти защо просто не отидеш на училище? там ще ти кажат кои думи се пишат с ''о'', кои с ''у'', кога се пише ''и'', кога е ''ьо'', а и много други интересни неща, за които, сигурна съм, не си и подозирала :lol:
по темата: ти май малко късничко си се сетила ;д щом все пак ще си го правиш сама, можеш да изгледаш клипчетата, които EternalEyes пусна, да си избереш и да помолиш майка си/ приятелка за помощ, ако не успееш сама. но и аз съм на мнение, че за такава вечер трябва малко по- тежък нощен грим :)
В деня на балът й тепърва да си търси гримъор ? По - известните и утвърдените ( Бони, Джули, Кирил.../ако въобще е от София/), нямат часове отпреди месеци, а пък аз на нейно място не бих се доверила на някой случаен от козметичните салони...Щом може сама, нека се гримира. :)
Иначе е много гадно така в последния момент...Аз за специални случаи съм привърженик на тежкия грим, но предложението на Nadelina е хубаво.Даже аз смятам, че очната линия е задължителна. :)
marin4itu
05-23-2009, 10:43
И аз за абитуриенската ми бих си го направила сама грима или ще се доверя на приятелка, която гримирва добре. Няма смисъл да давам пари да ме гримирват, и без това ще рева и ще се размаже 8-)
Авторке, разгледай в youtube, има адски много клипчета.
Приятно изкарване!
:)
kuklichka_bg
05-23-2009, 10:53
а ти защо просто не отидеш на училище? там ще ти кажат кои думи се пишат с ''о'', кои с ''у'', кога се пише ''и'', кога е ''ьо'', а и много други интересни неща, за които, сигурна съм, не си и подозирала :lol:
по темата: ти май малко късничко си се сетила ;д щом все пак ще си го правиш сама, можеш да изгледаш клипчетата, които EternalEyes пусна, да си избереш и да помолиш майка си/ приятелка за помощ, ако не успееш сама. но и аз съм на мнение, че за такава вечер трябва малко по- тежък нощен грим :)
Офф аман от такива като тебе!Ти си пишеш правилно,какво гледаш другите?Тръгнала на интересна да ми се прави. :x
по темата: ти май малко късничко си се сетила ;д щом все пак ще си го правиш сама, можеш да изгледаш клипчетата, които EternalEyes пусна, да си избереш и да помолиш майка си/ приятелка за помощ, ако не успееш сама. но и аз съм на мнение, че за такава вечер трябва малко по- тежък нощен грим :) Истината боли...
Офф аман от такива като тебе!Ти си пишеш правилно,какво гледаш другите?Тръгнала на интересна да ми се прави. :x
sladur4etyYy
05-23-2009, 15:03
аз съм интересна и без да се налага да се правя, а ти си оставаш глупава, каквото и да правиш :-)
joannalof
05-23-2009, 16:09
Ще цитирам Моканина :lol: :lol:
"Боже,боже колко мъка има по тоя свят"
:shock: :shock:
amusement
05-23-2009, 17:38
помИщ