View Full Version : Чудя се
DiDiChKa
05-23-2009, 18:31
здравейте значи имам приятел от 6 месеца аз съм девствена а той не е изневери ми 1 път като спа с друго момиче пад влияние на алкохола а сега много се скарахме и той твърди чи ми обича и не иска да касаме но ме е страх че пак ще ми изневери понеже много му се правии секс а аз още не съм готова да го направя много го обичам и се разбрахме за сега само да мастурбира и да му духам но ме е страх че като скъсаме целия град ще разбере и ще започнат клюките и слуховете по мой адрес много го обичам а той твърди че също ме обича но не знам да остана ли с него и да го задоволявам като му духам или да се разделим??? а когато той ми изневерява ми е много гадно но и не мога да му дам секс моля помогнете с решението много ми е трудно да реша какво да правя
... :shock: :shock: Миличка зарежи го ... :? Няма смисъл... само се мъчиш излишно...остави го да си ходи по к****те ... :? :?
Bellatrix
05-23-2009, 18:34
На колко си години? А той?
DiDiChKa
05-23-2009, 18:38
ами с 4 години е по-голям от мен
pifiella
05-23-2009, 18:39
Няма да те питам на колко си,защото се подразбира 14-15......Според теб за кво сте заедно,защото много се обичате и така между другото е спал с няква,а всъщност той е луд по теб...нали :booooomb:
Според мен ти отдавна си проумяла за какво е с теб и пишеш тема,за да те успокойм и да ти кажем, че той наистина те обича и няма да те зареже....е да,ама не...Такива филми няма 8) :o
BlueFace
05-23-2009, 18:39
Той ти изневерява и ти си съгласна да му духаш... :shock: Деба то изневярата било хубаво нещо бе....Мисля че си много наивна, не трябва да му духаш.Щом не може да те чака и да не ти изневерява не те обича.Желанието за секс не е по-силно от любовта!!
тоя те върти на малкия си пръст колкото и клюки да има твоите приятели ще си останат такива най-добре го зарежи щото знаеш какво си за него нали????????????
ТИ НЕ СИ НЕГОВА СОБСТВЕНОСТ И КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ПРОДЪЛЖАВАШ ТОЛКОВА ПО-ЗЛЕ ЩЕ СТАВА
LetTheMusicTalks
05-23-2009, 18:42
Той ти изневерява и ти си съгласна да му духаш... :shock: Д**а то изневярата било хубаво нещо бе....Мисля че си много наивна, не трябва да му духаш.Щом не може да те чака и да не ти изневерява не те обича.Желанието за секс не е по-силно от любовта!!
DiDiChKa
05-23-2009, 18:42
проблема е че когато му кажа че касаме той казва че много ме обича ии не иска да ме загуби.....
проблема е че когато му кажа че касаме той казва че много ме обича ии не иска да ме загуби..... като неиска да те губи да те задържи някак си що не му поставиш някви условия да го научиш малко 8)
Хахахахахахахаххах :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Просто не можах да се сдържа а ся сериозно ти казвам за*би го иска секс от тебе праело му се много секс той ако имаше нещо силно и истинско към теб нямаше да прави такива простотии.Просто не мога да разбера как в такива очеизващи ситуации не виждате че ви правят на прости и само ви използват.
unicorn_f
05-23-2009, 19:16
проблема е че когато му кажа че касаме той казва че много ме обича ии не иска да ме загуби.....
да бе за това ходи и се ч*ка с к**ви,зарежи го няма смисъл или ще те обича така докато не си готова за секс или да си ходи при другите не може да има всичко не се унижавай така -зарежи го,ще си намериш по-добър :)
:shock: :shock: :shock: :shock: меко казано съм шокирана...как може да продължаваш като той ти е изневерил и съм сигурна че би го направил отново.До колкото разбрах от това което си писала-той е с теб само заради секса...незнам можа да прибързвам д изводи но излиза че това "обичам те" ти го казва само за да не решиш да кажеш край и да му сринеш мечтите за секс с теб... :shock: :x Моят съвет-остави го,трудно...но това не е любов до колкото разбирам.Само едно желание от негова страна да те нае*е рано или късно но той май се надява да е рано :lol: :shock: успех и не се оставяй така лесно :)
DiDiChKa
05-23-2009, 19:29
вече и аз не знам кво да правя много го обичам и ми е много трудно да го зарежа :( :(
вече и аз не знам кво да правя много го обичам и ми е много трудно да го зарежа :( :( ще духаш супата ако него зарежеш
IndependentGirl
05-23-2009, 22:39
:shock: Защо си тровиш живота с такъв боклук?! :x .. Той ти е изневерил, а и те използва само за секса.. тцтц.. направо "много те обича".. :? Разкарвай го без да се замисляш..! 8) :wink:
ще ти задам няколко въпроса
вярваше му и какво видя?
даваше му а какво получи?
мислиш че ще получиш мислиш ли че ще видиш?
той не те заслужава млада си емоциите си казват думата научи се да ги контролираш понякога е по добре върцето да замълчи и да говори разума
истината е че спомена от изневярата умира трудно но любовта още по трудно и сега ще го осъзнаеш до болка няма да е леко такъв е живота времето лекува следващият път си имай 1 наум
:)
TheNewReligion
05-23-2009, 23:11
ами с 4 години е по-голям от мен
Ти може да си на 12, а той на 16... :? По темата: на твое място щях да съм изритала отдавна. За мен момче, което кара момиче да му смуче гениталиите, не е момче. Това си е чисто унижение за мен.
вече и аз не знам кво да правя много го обичам и ми е много трудно да го зарежа :( :(
никой не е казал че ще е лесно но определено след като го преодолееш ще разбереш що за човек е и ще ти бъде по добре без такова същество :?
DiDiChKa
05-24-2009, 08:23
мерси на всички за вниманието :) :)
Зарязвай го и не се чуди.Той вече ти е изневерил,защото е искал секс,а ти не си готова.Ами я си предтсави да си готова след година,две.Той мислиш ли,че ще те чака толкова много време.Едва ли.А за това оправдание с алкохола :o
sladkish_14
05-24-2009, 08:44
Зарежи го !!! Какво му е трудното ?! Винаги съм казвала ,че когато момчето е много по - голямо от момиче /във вашия случай 4г/ той винаги су търси неговото ! Да предположим , че си на 15 , а той на 19 .. НОРМАЛНО Е ! Това няма да се промени или ти сега ще го зарежеш или той след време ще спи със тебе и ще те зареже !
SiNiStEr
05-24-2009, 09:05
Моментално го зарежи !
дори не го изслушай кво ще ти каже.
FiRe_LaDy
05-24-2009, 10:50
Той ти изневерява и ти си съгласна да му духаш... :shock: Д**а то изневярата било хубаво нещо бе....Мисля че си много наивна, не трябва да му духаш.Щом не може да те чака и да не ти изневерява не те обича.Желанието за секс не е по-силно от любовта!!
+1 :shock: :shock: :shock: ](*,)
Ако наистина те обичаше нямаше да го направи...
Сори, че ти го казвам ( може и да не съм права, но според мен трябва да го зарежеш смятам, че само ти го обичаш, а той те лъже.)... :?
sextazy_baby
05-24-2009, 14:17
Ако наистина толкова те обича,ще може да си го държи в гащите! :?
Можеш да правиш свирки, а не си готова за секс?? На теб нещо ти хлопа дъската.. По-добре го зарязвай, за да не ти се носи име после. И не го обичаш.
DiDiChKa
05-25-2009, 09:04
Boyd не съм казала че мога да правя свирки а че той иска да му правя!!! с него вече 2 дни не сме се чували той не ме търси и аз него също!!! и вече съм обедена че не ме обича колкото и да се опитва да ме заблуди :( :(
mickelangelo
05-25-2009, 10:04
това е ... " ако не ми пуснеш ... ще те зарежа ... " махай го не се занимавай с такъв .. и какво означава " под влиянието на алкохол .. " ? за такова нещо няма оправдания .. надрусан пиян .. пак го е направил .. по д0бре го махай ... ще страдаш и занапред ...