Влез

View Full Version : Той ми стана най-добър приятел..

GG1RL
05-23-2009, 20:51
Здрасти,

Запознах се с 1 момче по интернет, което живее много близко до моят град и идва често. На мене много ми допадна като характер, но след известно време спря да ми пише. И сега глупостта, която направих.. Направих си друг скай и "уж му пращах вирус", но от моя скайп го предупредих и му казах, че даденият субект ще му изпрати вирус и да не приема и така и стана .. дори добавих др. скайп в общ чат и го защитих.... После той много ми благодари и се чувстваше много задължен.. дори се видяхме.. пишем си всеки ден, споделяме си, но сега ми е много гадно, заради начина по.който станахме приятели.. Знаам да.. това което направих е супер тъпо и малоумно като мен.. но ако му кажа истинага това значи край на нашето приятелство.. вие какво бихте направили :(

Hilary_
05-23-2009, 20:52
Давай напред ама внимавай другия път като тръгнеш да лъжеш... :?

Python5
05-23-2009, 20:54
С риск да обидя любимия ти ...

... колко трябва да си тъп да приемаш фаил от непознат контакт в скайп и още повече, да нямащ антивирусна програма, която да може да го засече.

DevilWish
05-23-2009, 20:56
хАх :))) Да се правиш на добра, а всъщност да лъжеш не е много чаровно.Ще ти тежи, но си трай и продължавай напред, но този път бъди честна ;)

Bufti4ka
05-23-2009, 20:58
:grin: Давай смело напред!Такива неща не се признават!Но нека ти е за последно,да го лъжеш,защото после най-много ти ще стараш :oops:

GG1RL
05-23-2009, 21:29
мерси на всички :)

IndependentGirl
05-23-2009, 21:33
С лъжи доникъде няма да стигнеш.. пък и хората са го казали - "На лъжата краката са къси." 8-) .. Занапред бъди внимателна и обмисляй какво правиш и говориш.. :wink:

Faces
05-24-2009, 06:13
Хах не е кой знай каква лъжа че да си я слагаш толкова на сърцето.Бутай смело напред но по добре занапред не го лъжи дори и за дребни неща защото е много вероятно накрая да завършиш оплетена в собствените си лъжи.

Bellatrix
05-24-2009, 06:47
Хах не е кой знай каква лъжа че да си я слагаш толкова на сърцето.Бутай смело напред но по добре занапред не го лъжи дори и за дребни неща защото е много вероятно накрая да завършиш оплетена в собствените си лъжи.
Йеп. :grin: Като станете един ден супер близки (да речем година-две връзка) му кажи. Гаранция, че добре ще се посмее.

smileforyou12
05-24-2009, 11:24
вярно че това което си направила е малко детинско но да не ти пука нали му превлече отново вниманието

ThePowerOfLove
05-24-2009, 11:45
Не е нещо фатално ;) Както някой каза - след 1 година дори ще му се стори забавно :) Не го мисли толкова, важното е, че сте приятели :]

bubblebabe
05-24-2009, 11:59
Кажи му, нали ти е най - добър приятел. Ако ти е такъв ще се радва, че сте заедно и няма да гледа към миналото ОМГ

MP
05-24-2009, 12:08
Голямата лъжа...Едва ли това е причината да сте приятели...

lipsvashh_mi
05-24-2009, 16:11
замълчи си и продължи напред..глупостта ти не трябва да ви разваля отношенията..но не го лъжи пак,че на лъжата краката са къси и рано или късно ще се сети и тогава кофти за теб :)