View Full Version : Малко помощ
InnchetO
05-23-2009, 20:52
Искам да ви попитам за мнението ви за една диета, която ми казаха -
2 дена варени картофи
2 дена кисело мляко
2 дена плодове и зеленчуци
2 дена прясно мляко
:-o
SunSmile
05-23-2009, 21:16
Много е ефикасна - Язва, гастрити... екстра, кво?
Сутрин стомаха има киселинност, която трябва да се убие. Мисля, че е логично да се прецени, че с тва кисело мляко, плодове, зеленчуци, картофи или каквото и да било няма да стане хубаво на стомаха. Сутрин е хубаво препечена филийка (може и половин филийка да е) черен, пълнозърнес хляб... може мюсли с прясно/кисело мляко. И след това каквато и да е диета!
Това знам от една консултация с диетолог :)
InnchetO
05-23-2009, 21:42
а няма ли да се развали диетата с това? :-o понеже това си е един вид разделно хранене и .. нз :-o
FucKtheSyStem
05-23-2009, 22:08
Ми тая диета не струва просто..Трябва да се яде умерено,не два дена да караш на едно и също..аз бях 54 за 2 седмици станах 50 че и по -малко 8-) Ям зеленчуци,месо,плодове..и нищо др.. пък и не усещам глад..а да и пия много вода :)
InnchetO
05-23-2009, 22:16
Я пооточни - какви зеленчуци,какво месо,какви плодове? :-o
аз съм 52 и искам да съм 47-8
FucKtheSyStem
05-23-2009, 22:20
Зеленчуците-главно домати,краставици,моркови.. и таратор ям също..Като си правиш салата,пропусни оцета,олиото и тн 8-) Месо-пилешко или риба, печени,в никакъв случай пържени.А от плодовете попринцип най-добре са ябълките,защото засищат и имат голямо съдържание на вода..докато бананите примерно имат захар и не са подходящи.. :P Грейпфрутите и портокалите също стават :)
InnchetO
05-23-2009, 22:24
Охо.. от утре почвам да ям само краставици,домати,пилешко, иба,ябълки и портокали :D
-- дееба казах на майка ми да накупи картофи като за армията :D
FucKtheSyStem
05-23-2009, 22:28
:D Щом си надъхана ще стане :D Пък картофите.. :? Е няма лошо ама гледай да са варени..и пак по-малко :P Успех :P
InnchetO
05-23-2009, 22:33
Мани мани аз толко се надъхах като си обляках банския че щех да колабирам по рано :o
Както не тренирам нищо попринцип и не правя упражнения и се хвърлих на 200 коремни + 16 минути (две 8 минутни) тренировки които са сууупер натоварващи, че и после още едни упражнения бях намислила ама след една 8минутна и 100 коремни умрях направо : Х лежах на пода сигурно 20 минути без д амога да мръдна : х
Та.. виждаш колко съм надъхана.. и на инат на себе си ще отслабна ако ще после да умра от язва :D
ако ти покажа картинката ми "стимул" ще се хилиш много ;д
TheNewReligion
05-23-2009, 22:37
Ми тая диета не струва просто..Трябва да се яде умерено,не два дена да караш на едно и също..аз бях 54 за 2 седмици станах 50 че и по -малко 8-) Ям зеленчуци,месо,плодове..и нищо др.. пък и не усещам глад..а да и пия много вода :)
Имаш супер диета, но имам един въпрос. Всеки ден ли трябва да се яде месо? Примерно, аз не мога ( не обичам). Пък и да обичах, едва ли майка ми ще успява да ми приготвя специално за мен по половин пиле. Исках само да си излея душата. 8-)
Охо.. от утре почвам да ям само краставици,домати,пилешко, иба,ябълки и портокали :D
Тогава и аз така :D
InnchetO
05-23-2009, 22:42
и ще споделяме как са паласките и дали скоро ще можем да ги ползваме за крила :grin: :lol:
омг спи ми се не ме слушайте :lol:
FucKtheSyStem
05-23-2009, 22:43
Имаш супер диета, но имам един въпрос. Всеки ден ли трябва да се яде месо? Примерно, аз не мога ( не обичам). Пък и да обичах, едва ли майка ми ще успява да ми приготвя специално за мен по половин пиле. Исках само да си излея душата. 8-)
Ами не е задължително,щом можеш без,давай :P Но трябва да се яде поне на 3-4 дена веднъж :) InnchetO я да видя стимула :D :D
InnchetO
05-23-2009, 22:46
http://prikachi.com/files/856190K.jpg :lol: тва на цял екран по време на "мъчението" и да видиш как тегла поглед на компа и се надъхвам яко :lol:
ест не съм толкова дебела като съществото на втората снимка о,0 :lol:
TheNewReligion
05-23-2009, 22:46
[i]Ами не е задължително,щом можеш без,давай :P Но трябва да се яде поне на 3-4 дена веднъж :)
Значи трябва е чисто? Без никакви картофи,зеленчуци? :-o
П.П.: Горкото месо...самичко във фурната или тенджерата. 8-)
FucKtheSyStem
05-23-2009, 22:57
:lol: :lol: :lol: Мии може с разни гарнитури,важното попринцип и да не е мазно или пържено,иначе си го прави както ти харесва :grin:
П.С- За стимула.. :lol: :lol: Чак и аз се надъхах :D :D
InnchetO
05-24-2009, 08:01
направих го за 5 минути и не е много добре после ще си направя по изпипан :D ама иначе рулира :D