View Full Version : да му отвърна ли ?!
Запознахме се по мн неприятен повод(чрез фр който беше в болница).Най напред се чухме по телефона и още гласът ме впечатли някак си.Чувствах че има нещо специално в тоя човек.Ходихме с фр няколко пъти на свиждане.Видяхме се малко от далече но забелязах че все зяпаше към мен.От разл. граддове сме но месец след като го изписаха ни дойде на гости.Последния път се опита да ме целуне но аз се отдръпнах.Харесвам го .....Хубав е , има мангизи и хубава кола :grin: но ми се струва малко несериозен, не е от бс и ми се струва че докато го няма може да се нахвърли върху някоя др :? Чудя се какво да правя.. да му отвърна ли ?!
... важното е, че има мангизи и кола нали...?! :x :x :? Много ясно, че ще му се нахвърли друга... ако гледа като тебе това в него много ясно... :? А още по - лошо, че си се дръпнала... втори опит от негова страна няма да има... :? :?
LetTheMusicTalks
05-23-2009, 20:59
Каквво като има пари и кола хьаъ ако ги нямаше?
IndependentGirl
05-23-2009, 21:28
Запознахме се по мн неприятен повод(чрез фр който беше в болница).Най напред се чухме по телефона и още гласът ме впечатли някак си.Чувствах че има нещо специално в тоя човек.Ходихме с фр няколко пъти на свиждане.Видяхме се малко от далече но забелязах че все зяпаше към мен.От разл. граддове сме но месец след като го изписаха ни дойде на гости.Последния път се опита да ме целуне но аз се отдръпнах.Харесвам го ..... Хубав е , има мангизи и хубава кола :grin: но ми се струва малко несериозен, не е от бс и ми се струва че докато го няма може да се нахвърли върху някоя др :? Чудя се какво да правя.. да му отвърна ли ?!
Това ми беше достатъчно, за да се откажа да те посъветвам каквото и да било.. :x .. Струвал ти се несериозен.. ми ти пък ми се струваш материалистка..! :-x :booooomb:
LetTheMusicTalks
05-23-2009, 21:32
Запознахме се по мн неприятен повод(чрез фр който беше в болница).Най напред се чухме по телефона и още гласът ме впечатли някак си.Чувствах че има нещо специално в тоя човек.Ходихме с фр няколко пъти на свиждане.Видяхме се малко от далече но забелязах че все зяпаше към мен.От разл. граддове сме но месец след като го изписаха ни дойде на гости.Последния път се опита да ме целуне но аз се отдръпнах.Харесвам го ..... Хубав е , има мангизи и хубава кола :grin: но ми се струва малко несериозен, не е от бс и ми се струва че докато го няма може да се нахвърли върху някоя др :? Чудя се какво да правя.. да му отвърна ли ?!
Това ми беше достатъчно, за да се откажа да те посъветвам каквото и да било.. :x .. Струвал ти се несериозен.. ми ти пък ми се струваш материалистка..! :-x :booooomb: \:D/
BlueFace
05-23-2009, 21:41
Една патка мислила ,мислила и умряла...
Недей мисли , а разбери...Ако само седиш и мислиш,а не действаш никога няма да разбереш....
neznaesh
05-23-2009, 21:52
Да, откажи се - тези с парите винаги са несериозни. А ти след като от хартийките се впечатляваш, искрено ти желая успех! Аз от богаташчета като от Дявола бягам.. :)
IndependentGirl
05-23-2009, 21:52
Стига бе не си мислете че гледам само това... ест мн по важен е характера, ноо мисля че тези неща всяка ги вълнува. Добричък е ноо мисля че мн бързо ги сменя ии . . .
:shock: :-o ... Това, че тебе и голям процент от момичетата ги вълнуват парите и колите изобщо не означава, че ВСЯКА това я интересува.. :? .. В грешка си.. :lol: ... А доколкото момчето.. може бързо да ги сменя точно поради тази причина, за да се предпази от използвачки и момичета, които имат интерес да са с него заради финансовите му възможности.. :? .. аа може и да е с много високо самочувствие или пък да парадира точно с тези неща.. Тука вече не знам.. 8-) Ти си решаваш.. говори с него.. :wink:
Нервно ми е.. и с някои твой изказвания още повече се ядосах.. :-x #-o
My6mYLka
05-23-2009, 22:00
Стига бе не си мислете че гледам само това... ест мн по важен е характера, ноо мисля че тези неща всяка ги вълнува. Добричък е ноо мисля че мн бързо ги сменя ии . . .
:shock: :-o ... Това, че тебе и голям процент от момичетата ги вълнуват парите и колите изобщо не означава, че ВСЯКА това я интересува.. :? .. В грешка си.. :lol: ... А доколкото момчето.. може бързо да ги сменя точно поради тази причина, за да се предпази от използвачки и момичета, които имат интерес да са с него заради финансовите му възможности.. :? .. аа може и да е с много високо самочувствие или пък да парадира точно с тези неща.. Тука вече не знам.. 8-) Ти си решаваш.. говори с него.. :wink:
Нервно ми е.. и с някои твой изказвания още повече се ядосах.. :-x #-o
съгласна
супер тъпо нещо каза авторката с думите, че има мангизи и кола , но има хора, които даже не си го признават
MarkKnight
05-23-2009, 22:01
Запознахме се по мн неприятен повод(чрез фр който беше в болница).Най напред се чухме по телефона и още гласът ме впечатли някак си.Чувствах че има нещо специално в тоя човек.Ходихме с фр няколко пъти на свиждане.Видяхме се малко от далече но забелязах че все зяпаше към мен.От разл. граддове сме но месец след като го изписаха ни дойде на гости.Последния път се опита да ме целуне но аз се отдръпнах.Харесвам го .....Хубав е , има мангизи и хубава кола :grin: но ми се струва малко несериозен, не е от бс и ми се струва че докато го няма може да се нахвърли върху някоя др :? Чудя се какво да правя.. да му отвърна ли ?! Сори за въпроса,но на колко години сте :-o
Запознахме се по мн неприятен повод(чрез фр който беше в болница).Най напред се чухме по телефона и още гласът ме впечатли някак си.Чувствах че има нещо специално в тоя човек.Ходихме с фр няколко пъти на свиждане.Видяхме се малко от далече но забелязах че все зяпаше към мен.От разл. граддове сме но месец след като го изписаха ни дойде на гости.Последния път се опита да ме целуне но аз се отдръпнах.Харесвам го .....Хубав е , има мангизи и хубава кола :grin: но ми се струва малко несериозен, не е от бс и ми се струва че докато го няма може да се нахвърли върху някоя др :? Чудя се какво да правя.. да му отвърна ли ?! Сори за въпроса,но на колко години сте :-o
deni15 е ника и по пътя на логиката тя трябва да е на 15 години :) и си търси сериозна връзка с описания пич горе :)
LetTheMusicTalks
05-23-2009, 23:01
Дори има ли 14-15 :D
Гледа колите парите момичето ми ходи с парите и колите бе за кво ти е тва момче бахти :D
Точно заради такива като авторката повечето момчета приемат момичета като стока демек могат да си ги купят.Супер тъпо мислене имаш не знам може би си малка но продължиш ли с това за кинтите и колите...те очаква живота на една сладурана която завършва в леглото на всеки по паралия дето е.
Точно заради такива като авторката повечето момчета приемат момичета като стока демек могат да си ги купят.Супер тъпо мислене имаш не знам може би си малка но продължиш ли с това за кинтите и колите...те очаква живота на една сладурана която завършва в леглото на всеки по паралия дето е.
+ \:D/
LetTheMusicTalks
05-24-2009, 08:04
материалистка :D
sladkish_14
05-24-2009, 08:26
Това ми беше достатъчно, за да се откажа да те посъветвам каквото и да било.. :x .. Струвал ти се несериозен.. ми ти пък ми се струваш материалистка..! :-x :booooomb:
;-) Като за 15 годишна ми се струва , че много високо летиш :lol:
Kostadin_682
05-24-2009, 08:36
Запознахме се по мн неприятен повод(чрез фр който беше в болница).Най напред се чухме по телефона и още гласът ме впечатли някак си.Чувствах че има нещо специално в тоя човек.Ходихме с фр няколко пъти на свиждане.Видяхме се малко от далече но забелязах че все зяпаше към мен.От разл. граддове сме но месец след като го изписаха ни дойде на гости.Последния път се опита да ме целуне но аз се отдръпнах.Харесвам го .....Хубав е , има мангизи и хубава кола :grin: но ми се струва малко несериозен, не е от бс и ми се струва че докато го няма може да се нахвърли върху някоя др :? Чудя се какво да правя.. да му отвърна ли ?!
Четох, четох кефих се на изторийката до момента, в който каза че имал мангизи, и кола... спрях да се кефя на историята 8-) 8-) 8-) 8-)
myNameIsImmortal
05-24-2009, 11:41
Eби си майката..
Тъпа кypва.. :smt070 :smt064
ААААААААААААААААААААААААА А!!! :smt068
П.С. Обаче голям мерак имам да стрелям така и да викам :oops: 8-)
Kostadin_682
05-24-2009, 11:43
Eби си майката..
Тъпа кypва.. :smt070 :smt064
:razz: :razz: :razz:
... Мисля, че батето го избива на съдизъм ама към другите..?! :D Сподели към кой ще стреляш ... аз имам няколко идеи вече... :D
bubblebabe
05-24-2009, 11:47
Имал мангизи и хубава кола.
Много си смотана, честно.
smileforyou12
05-24-2009, 11:50
уоуууу няма да ти върже не си мечтай курвенце малко материалистично :lol: :lol:
... Мисля, че батето го избива на съдизъм ама към другите..?! :D Сподели към кой ще стреляш ... аз имам няколко идеи вече... :D
по всичкото НЕчеловек :smt027 8-)
по всичкото НЕчеловек :smt027 8-)
...тряа половината свят да избиеш... :razz: :razz: :razz: Давай аз щи помагам... делиме фифти фифти ... :lol: и накрая правим едно ритуално самоубииство... :razz: :razz: :razz:
...тряа половината свят да избиеш... :razz: :razz: :razz: Давай аз щи помагам... делиме фифти фифти ... :lol: и накрая правим едно ритуално самоубииство... :razz: :razz: :razz:
ти пък на най-интересното да се самоубиваме :( знайш къв купон ще е
ти пък на най-интересното да се самоубиваме :( знайш къв купон ще е
... ми като останем ние двамата в целия свят кво ше праим бре..?! :lol:
... ми като останем ние двамата в целия свят кво ше праим бре..?! :lol:
ох, малеее от всичко ще има по много :shock: :grin: :grin: :grin:
Кога викаш ще почваме масовото изтребване? :oops: (ама пиши в скайп, че тука ше се карат вече)
и да не е спам..към авторката: Ти си лоша, лоша си! :smt011 ..мръсница.. 8-)
DeViLgIlrL16
05-24-2009, 12:16
Стига бе не си мислете че гледам само това... ест мн по важен е характера,ноо мисля че тези неща всяка ги вълнува.Добричък е ноо мисля че мн бързо ги сменя ии . . .
преди да го кажеш мислеше ли... :x адски мноу се нерва някой като сложи всички под общ знаменател... :x за мен човекът когото обичам не е важно дали е богат и нз. си къф, а важното е, че го обичам заради самият себе си не заради това което притежава... грабнал ми е сарцето той, а не колата му или парите, и т.н... лично мое мнение е че си материалистка която не цени хората по това което са, а по това кво имат... а до това колко е сериозен нз... но щом е от друг град това няма да е любов... :(
bubblebabe
05-24-2009, 12:19
авторката е много спряла курва
sextazy_baby
05-24-2009, 14:13
Авторке,с това мислене до никъде няма да го докараш
Ъм... представи си го без колите и мангизите и ако още ти харесва... Пробвай.Ако не - си промени ценностната система. :?
Хаха обаче ме изкефи как ви го сложи яко на всичките... Ае да не казвам, че всички гледате парите и колите ама доста го правят... Веднъж седях в кафето до даскало и си говорехме нещо докато не дочух нещо от съседната маса където две красавици си говореха и едната каза "Тоя е сладур, аа не по-точно има готина кола!"
p3tinc3t0
05-24-2009, 15:11
13-14 повече не ти давам...
Порасни малко и тогава мисли за скъпи коли и богати батковци... 8)
Sarityyy
05-24-2009, 16:42
Току що написах гневен коментар на момче което беше направило тема как повечето момичета се интересуват от пари и коли.
Баси кво ти стаа е момиче.. това ли ти направи впечатление в момчето, за да го харесаш- външност и кинти...
Баси и материалния свят :booooomb: :-x
SuperBadSuperFresh
05-24-2009, 20:34
Ми кво питаш,сама си се отказала.
Има още много хубави,с коли и пари ама (колко жалко) май сичките са несериозни :shock: :shock: :shock:
Порасни :-x
vampirekiss
05-24-2009, 20:38
Света не се върти около колите,порите и дебелите ланци.Как просто това не го проумяхте не зная.Има дълеч по значими неща в живота,но не-винаги първо материалното се гледа. :-x
Абе забравате кво съм писала до сега.Но в момента мн ми липсва.Виждаме се всяка седмица и тези събота и неделя бяхме заедно цял ден.Опознахме се по добре а и е мн добър и мил с мен.Нз защо но мн. се привързах към него.Не съм го виждала само от един ден и тази седмица сиг. няма да можем да се видим а непрекъснато го мисля.Постоянно ми се реве и едвам се сдържам.А на даскало изобщо не мога да се съсредоточа а имам хиляди проблеми и не само там.Цял ден ми е тъпо и нищо не ми се прави и нищо не ме развеселява.Излизам с фр но не мога да го забравя.Незнам защо така се привързах към него и не ми излиза от главата :?
Щом си изредила, че има "мангизи и кола" явно за теб това е най-важното. И би ли ми казала защо това е толкова важно за теб? И какво щеше да стане, ако разбираш ли, нямаше нито пари и караше Трабант?
fucklowebaby
06-09-2009, 14:06
и кво като има мангизи и кола ? ако не ги протежаваше нямаше да го погледнеш ли ? ако си такава естествено, че ще си намери друга ;)
Take_That
06-09-2009, 16:17
О,Божееее - харесваш го защото има "мангизи и кола ли", а в сщото време кзваш, че си открила нещо специално в този човек - едва ли!.... Ако някоя друга гледа това определено ще му се нахвърли....
flowerlina
06-09-2009, 17:06
Щом се интересуваш от парите и колите му, ясна си ми :? Била се 'привързала' тя :?
mimssssssss
06-09-2009, 23:39
mila slu6ai sega .nz na kolko godine si i ne me interesuva.na kolkoto i da si ti li4i 4e nznae6 kakvo iska6.spored men si kazala tova s kolite za da pod4ertae6 kolko neseriozen moje bi e toi.ako e taka hubavo.neznam i kolko godini vi e razlikata.a dokolkoto tova 4e go misli6 e za6toto ne si naqsno s negovite 4uvstava.ne kazva6 i dali hodite ili ne.no ako vse pak hodite se otpusni i kakvoto stne tova.no 6te te posavetvam ne6to.ako vidi6 4e toi te obi4a ne go laji.ako nemoje6 da se vlubi6 v nego po dobre se odrapni navreme.nqma smisal da pri4inqva6 izli6na bolka.kolkoto i da ne se vqrva na mn hoa daje i horata s pari i vazmojnosti ponqkoga imat 4uvstva.neznam toi kakv e no to vreme 6te si pokaje :) :) :) :) :) :) :) :) :-o :-o :-o :-o :) :) :) :) :)
О, Боже, момичето е просто глупаво, сигурно е написало това за парите и колите, за да се изфука или нещо в тая насока. К'во всички сте се нахвърлили и се чудите кой от кой по-злобен коментар ще пусне. ;д Ама много ви се радвам като се опитвате да промените цялата ценностна система на някой със стрелящи емотиконки. ;д
Иначе на авторката няма какво да и' кажа, защото виждам, че нещата сами си вървят, освен да накарам онзи да се премести в града, в който тя живее, друго не знам какво може да се направи. Ама не мога, така че ще стиска. ^^
MiLeNcHeToO
06-10-2009, 09:31
Щом го харесваш и той те харесва кво се чудиш толкова, взимайте се :D не ви познавам, така че няма как да ти дам по специален съвет. Ако мислиш, че парите и колата му са от голямо значение, значе си наистина много повърхностна. :P
eh tiq pari i koliiiii.....eh toq vazduh pod nalqganeee.....spasqvai se,tova e moq savet
mynichka
06-10-2009, 16:16
хаха отвърни му 8-) нали има мангизи и кола ..то само това е важно ... 8-)
Леле незнам но сте ме разбрали мн грешно явно не съм писала както трябва(и то доста отдавна) но напротив момчето е мн добро и мн добре се разбираме и е вярно че има пари но това не го прави по различен.Държи се супер с мен и е вярно че го харесвам както и той мен, но не си падам по тези далечните връзки а и съм мн ревнива въпреки че мисля че мога да му имам доверие ;д.Виждаме се винаги когато можем но не сме нищо повече от добри приятели.ТОва е и този път се надявам да не ме нападате както до сега ;)
Има един тъпак където е написал под снимката ми с едно момиче "Абе слънцее нe трябва ли да съм аз това" ... какво да му отговора....
anonymous708973
12-27-2011, 08:57
Глупава бургазлийка.
Темата е за ключ.
Blitzcrank
12-27-2011, 12:27
"ФАНИ СЕ МЕТНИ ОТ НЕКЪДЕ" :d
SmilezZz
12-27-2011, 18:27
Не , ти не го обичаш. Е , да , де. Само заради "мангизите" и колата. Авторке , запомни , че не всичко се купува с пари и че не парите носят щастието. Колко ли ограничена трябва да си , че само да обръщаш внимание на това. Но все пак ти си решаваш. Връзките от разстояние са трудна работа и не са за всеки , особено в случая , когато дори няма изградено доверие и прочие , единствено материалното и външния вид те привличат.