View Full Version : Какво разбитате под връзка
BloodyDahlia
05-23-2009, 22:55
Преди няколко дена гаджето ми скъса с мен под предлога ,че нашето не било връзка.Тогава се зачудих ,какво точно се разбира под думата "връзка" ? Какво е за вас връзката с някой ?
LetTheMusicTalks
05-23-2009, 22:57
Под думата връзка намирам многоо значенияя връзки за обувки връзка за ключ телефон а като цяло връзката е въже :shock:
TheNewReligion
05-23-2009, 23:05
Дълга връв с помощта, на която прикрепям обувките към стъпалата си. :-o
LetTheMusicTalks
05-23-2009, 23:06
Дълга връв с помощта, на която прикрепям обувките към стъпалата си. :-o
\:D/
LiveFlower
05-23-2009, 23:33
Да му казваш колко много го обичаш и преждевременно да ходиш на чуждо ;-)
... значи да обръщаш внимание на половинката си... да прекарвате повечко време заедно (обаче не по цял ден щоту има голяма вероятност да си омръзнете) ... да си имате доверие ... без излишни ревности ... да не се лъжете...да не си изневерявате (и без подтекстове като "Ми аз ти изневерих за да осъзная колко много те обичам..?! :lol: :lol: ) ... иии горе долу сега за тва се сещам...явно за да ти го е казала е липсвало нещу... :? опитай се да разбереш какво ако искаш да си я върнеш... 8)
LovelyGirl
05-24-2009, 07:43
А ти защо не го попита :-o
LetTheMusicTalks
05-24-2009, 08:16
:D
MakeMeLaugh
05-24-2009, 11:51
Определено е имало защо да скъса с теб с право, щом създаваш чак такава тема :-s
smileforyou12
05-24-2009, 11:53
я на светни колко си голяма.. а аз какво разбирам под връзка ли доверие отдаденост към човека любов доверие вяра. но има връзки градящи се само на секс и нищо повече 8-)
тва дето го има на обувките :-o
bubblebabe
05-24-2009, 11:57
Връзка :razz:
точно както каза Re5peC7
"тва дето го има на обувките"
myNameIsImmortal
05-24-2009, 12:06
точно както каза Re5peC7
да бееее, обувките имат и подметки и езици!!! 8-)
bubblebabe
05-24-2009, 12:07
точно както каза Re5peC7
Ама ние говорим за връзките на обувките 8-)
smileforyou12
05-24-2009, 12:07
и дупки имат :lol:
малее те твойте ще са някви специални :shock: 8-)
bubblebabe
05-24-2009, 12:10
к'во ли нямат :razz:
връзка е онова дето си го имал с момичето :) ама като не си успял да я продължиш ще пишеш тъпи теми 8-)
Аз пък под връзка разбирам начин на свързване между молекули,атоми или йони 8-)
sladkish_14
05-24-2009, 14:13
Наречено е връзка , защото се свързваш с някого !
Връзката за мене е само едно нещо , както бившия ми приятел казваше , да сме 'едно цяло' ..
Няма смисъл да описвам какво е връзката , просто с този човек трябва да си 'едно цяло' ..
sladkish_14
05-24-2009, 14:15
Някои хора , които се пишат за много компетентни по всички въпроси в раздела 'Любов' се оляха ! Превърнахте темата в място за вашите тъпотии! Много добре знаете какво питаше момичето .. Не че съм имала много високо мнение за някои от вас , но пък сега още повече се смъкна , не разбирам , защо някой пикльовци , който до вчера плачеха , че не могат да се видят с приятелката си защото е на майната си , сега се присмиват на зададения въпрос , след като те самите не знаят какво значи истинска връзка >!
Майка ви да еба проста, много сте оригинални!!! Като сте толкова много умни отговорете на момичето :-x
Преди да изливаш мъката на душата си,прочети по-внимателно въпроса й.Не мисля,че сме отговорили грешно на зададения въпрос.Тя дори е оградила думата "връзка",за да случайно да не объркаме.Не мисля,че сме подходили неточно спрямо нея.Дори смятам,че повечето отговори бяха наистина изчерпателни.
Преди да изливаш мъката на душата си,прочети по-внимателно въпроса й.Не мисля,че сме отговорили грешно на зададения въпрос.Тя дори е оградила думата "връзка",за да случайно да не объркаме.Не мисля,че сме подходили неточно спрямо нея.Дори смятам,че повечето отговори бяха наистина изчерпателни.
В раздел любов, в форума на teenproblem.net ОПРЕДЕЛЕНО СЕ ГОВОРИ ЗА ВРЪЗКИ НА ОБУВКИ. Такива тъпанари като тебе много ми ходят по нервите.
moneycomeme
05-24-2009, 15:06
Za всеки ,,връзка,, означава различно нещо.За някои може да е емоционална,за други физическа, за мен специално е и от двете по много...питай го какво за него означава връзка...
В раздел любов, в форума на teenproblem.net ОПРЕДЕЛЕНО СЕ ГОВОРИ ЗА ВРЪЗКИ НА ОБУВКИ. Такива тъпанари като тебе много ми ходят по нервите.
Ще се говори за това,за което се отнася темата.Попитано е какво според нас означава думата връзка,отговорено е на този въпрос.Ако според теб тази дума означава нещо различно,можеш да го споделиш,вместо да се отклошяваш лирически от темата и да опорочаваш хубавата тема с квалификациите си и псувните си.Може би гаджето на авторката е било на същото мнение за тази дума,поради което са скъсали.Все пак дори тя се зачуди какво точно е връзка.Мисля,че и помогнахме да разбере това,поне със сигурност помогнахме повече от теб.
Амивръзка за мен е не само да си повтаряте "обичам те" ,а и да го доказвате.Важно е да чувстваш човека и като приятел,да не се притеснявате да споделяте каквито и да е неща.Аз лично не се срамувам да споделям с приятеля ми от месечния ми цикъл,до нещата в къщи.Не бива да се притесняваш или срамуваш от него,все пак той ти е един от най-близките хора