View Full Version : високи токчета
Има ли поне едно момиче, което може да ги носи както трябва?! :-o
какво ще рече както трябва :-o
billytalent
05-24-2009, 10:38
Абе има някви,които все едно в паници стъпват или се клатят супер смешно
ако не са прекалено високи защо не Аз наскоро си взех 10 см ток първия ден бях чуду мислих си че ще ги счупя ама вече свикнах :grin:
какво ще рече както трябва :-o
Например да не стъпва накриво, а спокойно и уверено.
... е има ама аз май не съм виждала... :D Да не говорим за момичетата, които са супер високи и носят... :lol:
LovEsIckk
05-24-2009, 10:47
Да ти кажа ако токчето е до 8 см. и е по-дебело намират се.. Аз лично на такива токчета мога да вървя .
Но ако са по-високи и тънки в повечето случаи походката изглежда доста смешна :D
Да ти кажа ако токчето е до 8 см. и е по-дебело намират се.. Аз лично на такива токчета мога да вървя .
Но ако са по-високи и тънки в повечето случаи походката изглежда доста смешна :D
Да, ясно, тогава трябва да уточня - става дума за токчета, високи над 8 см и тънки.
На тънки високи токчета се върви много трудно.Аз обичам да си ходя на високи,но по дебели.Спомням си веднъж даже бях пробвала едни тънки,които даже бяха малко по-ниски от тези с които си ходех тогава.Като ги обух имах чувството,че ще падна.Почна да ми се клатушка крака и се отказах даже и да повървя с тях.
j_adore2
05-24-2009, 11:12
Аз имам ботуши с висок,но дебел ток и вървя съвсем нормално,даже и рейсове гоня..Но на тънък ток е по тръдно,особено имам едни чехли,които нямат нито каишка нито нищо и са ужасни :D
pinkisexapilla
05-24-2009, 11:15
Мисля,че мога. Никога не съм получава критика или нещо подобно,нито се запъвам или нещо. :-o
Да.Друг е въпроса,че точно тези,които и на 2 см. ток не могат да ходят си купуват обувки на 10 см. тънък ток и ходят клекнали,иначе са големите гъзарки.
Jamalska
05-24-2009, 16:21
Ахахахахаха,вчера умряяях да се смея на някава женска,която правеше жалък опит да ходи,при това бързо,на ...тия ден са високи,ама равни и с платформа...Е честно няма с какво да я сравнява...голям майтап беше...свиваща коленца хахах
Абе, има, ама аз не съм от тях :lol:
LiveFlower
05-24-2009, 17:22
Само аз ли намирам прекалено високите токчета за отблъскващи,макар и мацката да умее да ги носи ?!
happyfacex
05-24-2009, 17:44
да-аз :lol:
Carmen_Kass
05-24-2009, 18:10
да - Аз
Isabelle
05-24-2009, 18:46
мойте сандали новите ми са 9см и половина и са много тънки перфект всички ми казват че вървя много добре пък и не се гърбя
zxcvbnmasdfghjkl
05-24-2009, 19:10
да-аз се имам за една от можещите :)
guinessgirl
05-25-2009, 08:19
мога да ходя на висок над 8см тънък ток,НО не повече от половин час. след тва почват да ме болят краката и стъпвам като в паници.
LittlePrincess
05-25-2009, 08:24
Абее .. намират се , ама повечето са адски комични особено кат имат огромен задник и го разкарват с токчетата и се клатушкат :D
LadyPlam
05-25-2009, 09:26
Зависи от извивката на ходилото. Една и съща височина на тока може да бъде много неудобна, или дори да не се усеща!