View Full Version : вежди помощ наистина влезте тук
lolipop1
05-24-2009, 11:35
откакто бях на козметик ии сега за първи път си скубя косамчетата на веждите .. проблема е там че те са късички тези които козметичката ми ги оскуба ии нали ся ми пораснаха обаче са ми късички ии немога да ги хвана с пинсетата .. сама съм в момента няям кой да помоля за помощ апък немога да се покажа с такива израсли вежди .. а пинсетата ми не е некой боклук по 50 стотинки ... моля ви се помогнете ми как да си ги захвана .. гледала съм приятелки как като са им къси си ги скубят ... напрао от половин час стоя пред огледалото ии се мъча да скубя ии нестава ... даже ме достраша вече да не зема да оскубя некой косам по погрешка който не трябва от толкос мноо опити
HarumScarum
05-24-2009, 11:45
откакто бях на козметик ии сега за първи път си скубя косамчетата на веждите .. проблема е там че те са късички тези които козметичката ми ги оскуба ии нали ся ми пораснаха обаче са ми късички ии немога да ги хвана с пинсетата .. сама съм в момента няям кой да помоля за помощ апък немога да се покажа с такива израсли вежди .. а пинсетата ми не е некой боклук по 50 стотинки ... моля ви се помогнете ми как да си ги захвана .. гледала съм приятелки как като са им къси си ги скубят ... напрао от половин час стоя пред огледалото ии се мъча да скубя ии нестава ... даже ме достраша вече да не зема да оскубя некой косам по погрешка който не трябва от толкос мноо опити
Иди на козметик, ш' дадеш 2-3 лева и няа да пишеш тъпи теми :)
Иди на козметик, ш' дадеш 2-3 лева и няа да пишеш тъпи теми :)
или си вземи по-свесна пинсета
явно писнсетата ти е боук или ти си саката няма друг отговор :-D
LovelyGirl
05-24-2009, 12:09
Просто го прави по-внимателно и по-бавно, щом ти е трудно.
И да са малки пак се скубят лесно.
Това, че пинцетата ти не е от 50ст. не е гаранция, че е хубава.
Захващаш косъмчето лекичко и след това дърпа по-рязко, за да се отскубне ;)
Сега да не всемеш да си отскубнеш кожата 8-)
brokeninside13
05-24-2009, 13:55
Отиди на козметик ... при този при когото си била.
Иначе и аз днеска за 1 път бях на козметик и ми харесва как ги направи, и то доста :) Беше ме бъзе да отида на козметик, защото четох много оплаквания. Иначе следващите пъти ще карам сестра ми да ми ги оправя, защото нея я бива, а ако няма възможност на козметик. 8)
happyfacex
05-24-2009, 21:10
явно писнсетата ти е боук или ти си саката няма друг отговор :-D
:D има нещо вярно :oops:
обръсни ги :-) :-)как ли пък не :shock: :lol: :lol:
kukla1985
06-01-2009, 12:24
отиди на козметик ;)
infinity05
06-01-2009, 12:28
обръсни ги :-) :-) 8-) :lol: :lol:
ми ако можешш с конец :?
marin4itu
06-01-2009, 18:18
обръсни ги :-) :-) 8-) :lol: :lol:
ми ако можешш с конец :?
Тя с пинсета не може, ти с конец 8-)
Що не помолиш някоя приятелка да ти ги оскубе?
dypencity
06-02-2009, 08:08
Отиди на козметик ...
ProstoAz
06-02-2009, 08:29
В началото и на мен ми беше трудно. Просто захвани косъмчето в основата (а не върха!) и дръпни по-рязко. Нищо сложно няма.
За по-голямо улеснение можеш да използваш пинсета от швейцарско ножче. По-тънки са и на мен лично са ми по-удобни, а и имам много приятелки, които също ги използват. С по-дебелите пинсети е по-трудно да захванеш фините косъмчета по веждите, без значение колко е струвала пинсетата (не забравяй, че тя и не работи сама).