View Full Version : Какво гледате първо в момичето?
LetTheMusicTalks
05-24-2009, 16:46
Очи уши уста гърди дупе крака :?
sladur4etyYy
05-24-2009, 17:35
100% на ушите обръщат най- голямо внимание :D
Лице,очи и крака и накрая дупе :)
LetTheMusicTalks
05-24-2009, 17:38
Има сякви извратеняци те може и пръстите на краката да гледат :D
Когато се запознавам с някоя - очите и ръцете.
Когато се разминавам с някоя по улицата, започвам от обувките и спирам да гледам, там където не ми харесва (може да спра още на обувките, а може и да стигне до горе).
ExtremeEndeavour
05-24-2009, 17:54
Лице ;)
1.Лице
2.Коса(слабост имам към къдрици :) )
3.Тялото като цяло(дупе,крака,гърди)
Тези от към животинското чувство в мен :oops:
После се нареждат:ръцете,нослето,ус ивката...и това което най ме кефи ако има малка сладка гушка:)..за очите ..тъмни за предпочитане ...от светлите ме е страх :D
br3akth3w1nd
05-24-2009, 20:23
Гледам по характер какъв човек е... иначе ми е напълно неутрална нз що..
1.Лицето като цяло
2.Краката
3.Дупето
4.Коремчето
5.И на последно място гърдите, но според мен те не са чак толкова важни :)
браво ..
аз гледам дали ще се разбираме и дали ще имаме някакви общи интереси не ми трябва няква със супер големи цици и тем подобни само за да я гледам
п.п
мацките се гледат само по телевизора :D
аз пък много силно се впечатлявам от изказа...начина на изразяване...на говорене...на мислене...такива неща...
а визуално гледам очите много...имам слабост към големи изразителни очи...
уши, нос, гърло... професионално изкривяване. имат късмет че не съм гинеколог!
аз пък много силно се впечатлявам от изказа...начина на изразяване...на говорене...на мислене...такива неща...
леле човек впечатли ме ,не като другите да гледат гъз и цици :?
therichbitch
05-24-2009, 21:12
леле човек впечатли ме ,не като другите да гледат "задни части" и цици :?
не се впечатлявай, рядко са такива :-D
got2Bthe1
05-24-2009, 21:16
Първо гледам очите после усмивката и накрая поведението.
Офтопик : Има хиляда такива теми ...
Nik4o_Spain
05-24-2009, 21:39
Normalno kogato zapoznaq q poglejdam no ne me interesuva tolkova kak izglejda predpo4itam da opoznaq istinskiq 4ovek i kakvo se krie zad van6niq vid.
не се впечатлявай, рядко са такива :-D
и точно това е лошото :|
LetTheMusicTalks
05-24-2009, 21:48
:D
1- очи
2- лице
3- гърди
4- евентуално дупе
victoriqq
05-24-2009, 22:13
Гледам по характер какъв човек е... иначе ми е напълно неутрална нз що..
най-важното! :)
victoriqq
05-24-2009, 22:15
обичам те :lol: :lol: :D
LetTheMusicTalks
05-24-2009, 22:23
Много любов пожелавам :D
Аз гледам усмивката, лицето и характера. :) Гърдите и "задните части" няма да са важни, ако момичето е мило, умно, скромно и красиво. :)
да има перфектно тяло
в лицето може да е като снегорин
недей,недей...
мен никой не ме обича освен...ами да...никой...
но какво да се прави...самотата е смазваща но е непоправим(в моя случай...)факт...
mickelangelo
05-25-2009, 10:02
очите .. виждам 1 во тях ... може би далеч след тях е дупето .. ;) но уви .. чрез очите разбирам доста за 1 човек ... начина по който те гледа и тнт ...
PainMonopoly
05-25-2009, 17:22
Стъпалата :D
vampirekiss
05-25-2009, 17:24
уши, нос, гърло... професионално изкривяване. имат късмет че не съм гинеколог!
Е това ме разби просто бе човек! :razz:
sladur4etyYy
05-25-2009, 17:51
не се впечатлявай толкова лесно. той, ако срещне някое момиче с хубав изказ и големи, изразителни очи, ама иначе да е като Грозната Бети, да не мислиш, че ще поиска да има нещо с нея? само се правят тука.. ;д
PainMonopoly
05-25-2009, 17:54
А какво лошо има да гледаме задни части и цици?
sladur4etyYy
05-25-2009, 17:56
А какво лошо има да гледаме задни части и цици?
нищо. на пръв поглед се вижда само външния вид, а циците и задните части са част от него, така че си е напълно нормално ;д точно затова поста на blader за мен е твърде нереален
не се впечатлявай толкова лесно. той, ако срещне някое момиче с хубав изказ и големи, изразителни очи, ама иначе да е като Грозната Бети, да не мислиш, че ще поиска да има нещо с нея? само се правят тука.. ;д
факт!...
и все пак замисляйки се трезво не съществуват много момичета грозни колкото ГРОЗНАТА Бети...тя все пак е събирателен образ съчетаващ почти всички неща в едно момиче които можем да опишем като грозни...освен това че не е дебела
и с риск да прозвуча детински искам да кажа че това което казах за това кое гледам в едно момиче си важи...много хора не биха описали момичето с което ходих като красиво или хубаво...но за мен тя беше единствената и най-красивата...нямаше други момичета докато бях с нея...беше невероятен човек...и имаше големи и изразителни очи...пък...
и все пак не отричам че няма ли физическо привличане...макар и малко нещата някакси не се получават...
но определено това не е определящ фактор...не и решаващ...
1.Лицето като цяло
2.Краката
3.Дупето
4.Коремчето
valdesbg
05-26-2009, 05:52
Очи, гърди, корем, дупе, крака.
В тая последователност ;)
лицие , излъчвание + частите от тялото и да може да разграничава доброто от простотията
ако е над 60 кг нищо не гледам просто се изнизвам
1. Лицето, очите, жестовете
2. ЦИЦИТЕ !
3. Тоалета (трабва да е спретната, не бих тръгнал с някаква дрипла а ако половината й цепка на гъза стърчи и си вре гърдите в очите ми директно отива към категорията "еднонощки")
4. (то не се гледа ами се души 8-) ) - уханието - парфюмът в никъв случай не трябва да е силен...
5. Речника - ако всяка трета дума й е "нали", "ами", "нали знаиш" не ми е особено приятно
6. Задника
victoriqq
05-26-2009, 18:02
недей,недей...
но какво да се прави...самотата е смазваща но е непоправим(в моя случай...)факт...
тфа им е грешката :D ..тъпии, колкото си искат.. :D ...аз те обичам :D
недей,недей...
тфа им е грешката :D ..тъпии, колкото си искат.. :D ...аз те обичам :D
не се сърди но не обичам да се бъзикат с това...честно казано самотата е смазваща...
Всичко, ако не е перфектна или ако не се опитва да бъде, не става :)
enigma93
05-27-2009, 16:53
1.Liceto
2.O4ite
3.Krakata
4.Dupeto :grin:
justbebsi
05-27-2009, 16:55
очите :grin:
lpfc1936
05-27-2009, 16:59
1.Килограмите. Ако е доста надарена на килограми друго не гледам.Ако е стройна. гледам
2.Лице.
3.Крака
4.дупе
5.гърди
6.коремче :P
kristito3
05-28-2009, 13:54
като държите на това дупе :D :D как искате да е бе :razz: :razz:
Лице ; Устни ; Отношение височина към тегло :D ; И на последно място - Гърди и Дупе
big_dunker
05-28-2009, 16:38
Първото кое гледам е лицето на момичето ако то ми хареса тяло и така нататака ... също много важно е усмивката й :)
да има перфектно тяло
в лицето може да е като снегорин
С кашон ли ще я водиш на кино 8-) :razz: :razz: :razz: :razz: :D
Krokozubel4o
05-28-2009, 18:02
Ми като начало гледам да е с някво хубаво лице,да не е със 1см фондютен и такива простотий,колкото по-малко толкова по-добре.След това гледам да се държи нормално,не просташки и разбирасе следват останаличе части от тялото,но не са толкова важни циците примерно.. :)
YakUZa777
05-28-2009, 19:12
Лице, тяло като цяло и с времето характер, колкото и да е хубава, ако в главата е като ням певец, няма как да има мн приложения освен, това за което ще се сетите
Bandolero
05-28-2009, 20:28
Първо краката може би винаги поглеждам,в последствие ако имам шанс да поговоря с нея ми прави впечатление маниерите й,и начина й на изразяване.
Kostadin_682
05-28-2009, 20:51
Очите, Косата
1.Лицето
2.Пъпчето
3.Дупето
emily_1234
05-29-2009, 17:54
ако е над 60 кг нищо не гледам просто се изнизвам
1. Лицето, очите, жестовете
2. ЦИЦИТЕ !
3. Тоалета (трабва да е спретната, не бих тръгнал с някаква дрипла а ако половината й цепка на гъза стърчи и си вре гърдите в очите ми директно отива към категорията "еднонощки")
4. (то не се гледа ами се души 8-) ) - уханието - парфюмът в никъв случай не трябва да е силен...
5. Речника - ако всяка трета дума й е "нали", "ами", "нали знаиш" не ми е особено приятно
6. Задника
Ммм... тва ми хареса :D
потта на гърба на тениската
noproblembitch
05-30-2009, 13:46
1.Лицето като цяло
2.Краката
3.Дупето
4.Коремчето
браво ..
Аха! На теб са ти малки - ясно. Колкото до мен:
1. Гърди(не толкова големината(и тя е важна, нo не някакви гигантски :booooomb: ), а формата)
2. Лице(като цяло - нос, очи, устни и т.н.)
3. Дупе(може и на 1во място, но зависи от коя страна гледам момичето :D)
4. Косата(нямам предпочитания, но и тя е важна)
5. От тук нататък се нареждат нещата, свързани с характера(не че не са важни, но видите ли, не мога дая погледна и да разбера каква е като характер! :razz: )
1. Гърди(не толкова големината(и тя е важна, нo не някакви гигантски ), а формата)
2. Лице(като цяло - нос, очи, устни и т.н.)
3. Дупе(може и на 1во място, но зависи от коя страна гледам момичето )
4. Косата(нямам предпочитания, но и тя е важна)
5. От тук нататък се нареждат нещата, свързани с характера(не че не са важни, но видите ли, не мога дая погледна и да разбера каква е като характер! )
добре...
Лицето, после тялото; ако пък е запознанство в нета и е с хубав характер (стига да не се прави на такава каквато не е) не е чак толкова важна външността.
1.Лице
После се нареждат:ръцете,нослето,ус ивката...и това което най ме кефи ако има малка сладка гушка:)..за очите ..тъмни за предпочитане ...от светлите ме е страх :D
+1 :oops: нямам нищо против светлите очи но предпочитам Кафяви или зелени
Понеже съм член на МЕНСА асимилирам външността й за части от секундата и от съзнанието ми изплуват 3 думи.Мисля че колегите знаят за кво става въпрос 8)
Понеже съм член на МЕНСА асимилирам външността й за части от секундата и от съзнанието ми изплуват 3 думи.Мисля че колегите знаят за кво става въпрос 8)
Ще я чукам? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ще я чукам? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Тфа ще си го запиша :razz: :razz: :razz: :razz:
(bow) Riva :D
Зависи от някои работи...но характера е на 1-во място според мен :)
GVG2BG4eva
06-04-2009, 22:19
ot fizi4esko sa6testvo koeto parvo se zabelqzva o6te predi da razbera haraktera i:
1. kosata - imam slabost kam brunetkite :grin:
2. ysmivkata
3. vejdite
haraktera i:
1. glasa
2. pohodkata
3. da moje da me gleda v o4ite toest da ne e pritesnitelna
4. 4yvstvo za hymor
tova e ot men :)
kristito3
06-05-2009, 10:41
дясното ухо ми лявото що го пренебрегваш :D :D
очи, коса... дупе ;D
^^мразя къдрави, ^^мразя синеоки и руси ;D
kristito3
06-05-2009, 17:14
очи, коса... дупе ;D
^^мразя къдрави, ^^мразя синеоки и руси ;D
евала :smt041 :smt041
kristito3
06-05-2009, 17:18
Тяло,лице,коса.
а какво гледате в косата :)
kristito3
06-05-2009, 17:48
Тяло,лице,коса.
да не е като тарзан в косата :D
e чак толкова :D :D момичетата се поддържаме :) :D :) :)
DeViLgIlrL16
06-05-2009, 18:14
Тяло,лице,коса.
да не е като тарзан в косата :D
e чак толкова :D :D момичетата се поддържаме :) :D :) :)
моля ти са може да имаме въшки... :D
та п.п. кво ни гледате на коремчетата и дупетата... :D и как разбирате дали сме над 60кг. с кантар ли вървите и ни теглите преди да кажете здрасти... :D
Ако лявата гърда виси под другатаааа...ай ся трябва да си ебахти инвалида да не можеш да измериш едно момиче г/д с поглед..
Neftochimic
06-05-2009, 18:24
еми външния вид...
ама тва само докато не се познаваме...
иначе и др неща
great_mari
06-05-2009, 20:19
1.Лице
аа едно момче да чуя че има слабост към къдрици начи :oops: ох ми кво гледат ако питаш мен всичко :-o
citygirl
06-05-2009, 22:55
Айде айде.. гледате вие очите, ама другия път :? На първо място за момчетата е тялото на момичето и след това всичко останало..
DemonchY
06-06-2009, 09:03
citygirl права си донякъде и това някъде е доста да ти кажа ... обаче едва ли ще взема някоя която има перфектно тяло а в лице е като мумия ... :? :? важно е и тялото но аз мисля че тр да са така:
1. Лице - като цяло изражение тук се включват и очите
2. Тяло - не е длъжна да е абсолютно изваяна обаче да има дупе и цици и да не е Рамбо...
3. Коса - аз също харесвам повече къдравите момичета особено много къдравите но не тези които са като с вълна от овца :o
4. Крака - не казвайте аве тъпак краката са част от тялото ве щото знам ... :D обаче те също са важни и е добре да се отбележат че са хубави :grin:
Това е общо взето но най-важен е характерът забелязал съм от личен опит :-o
BoxDream
06-06-2009, 20:54
1. Лицето
2. Коремчето
3. Дупето :P
1.Лицето като цяло - харесвам големи устни (ама не като на хипопотам) и големи очи (и пак не като на хипопотам )
2.Акъла
2.Коремчето
3.Дупето
4.Краката
emily_1234
06-10-2009, 21:50
1.Лицето като цяло - харесвам големи устни (ама не като на хипопотам) и големи очи (и пак не като на хипопотам )
2.Акъла
2.Коремчето
3.Дупето
4.Краката
А как първо ще видиш акъла й ?
:-o
golqmumnik
06-10-2009, 21:58
Задника :grin:
Axe_vs_Sword
06-10-2009, 22:50
Почитател съм на косите...
Амии винаги е различно, но в крайна сметка оглеждам всичко. :D
alus1onZ
06-11-2009, 00:45
1. Дали не е някой глиган
2. Ако не е глиган, следва дупето
3. Лицето
4. Гърдите (не съм много притенциозен в тая част, но ако е като дъска за гладене или е с някви цици тип "лимонки" , няма да мине :D )
5. Умствения багаж
golf_5_r32
06-11-2009, 05:38
1.Очите
2.Лицето
3.Дупето
4.Колко акъл е останал горе :D :D
noproblembitch
06-11-2009, 05:43
2.Акъла
2.Коремчето
3.Дупето
4.Краката
А как първо ще видиш акъла й ?
:-o
Зарежи го тоя, няма си и представа какво говори... :?
Коса, дупе...
Момиче с права,черна,коса веднага би ми грабнало погледа[също мноо харесвам и прави бритони,как да го обясня,като на Lady Gaga,само ако може косата да не е бяла :razz:
EarthShaker
06-11-2009, 06:16
усмивка, очи, гърди, дупе
Трябва да има много чуство за хумор...по възможност черно :Д
Изцяло като визия (само на гърдите не обръщам особено внимание).
Lyubomn7
06-11-2009, 11:04
1. Дали не е някой глиган
2. Ако не е глиган, следва дупето
3. Лицето
4. Гърдите (не съм много притенциозен в тая част, но ако е като дъска за гладене или е с някви цици тип "лимонки" , няма да мине :D )
5. Умствения багаж
Само че гледам да не е бойлер...
WickerMan
06-11-2009, 18:45
Ако е дебела нищо повече не гледам, иначе.
1. Лице.
2. Гърди или дупе (зависи от къде гледам) :D
3. Крака
Лицето
Косата
Усмивката
Дупе
Гърди
и наи-държа,на това като отида да и кажа някоя друга приказка,да си проличи че не куха
swe7dream
08-25-2009, 21:38
----------------------------------------------------------------------------------
ziko написа:
1.Лице
2.Коса(слабост имам към къдрици Smile )
Тези от към животинското чувство в мен Embarassed
После се нареждат:ръцете,нослето,ус ивката...и това което най ме кефи ако има малка сладка гушка:)..за очите ..тъмни за предпочитане ...от светлите ме е страх Very Happy
---------------------------------------------------------------------------------- Nai nakraq edin pi4 da haresva kudricite :-)
Това е нова категория цици...
Priceless
08-25-2009, 21:41
Това е нова категория цици...
За простите и ограничени хора, като автора на мнението, това е равносилно на "малки цици" 8-)
Едит: Не говорех за твоето мнение, а за мнението, което цитира 8-)
:shock:
:lol:
:razz:
Интересно определение, наистина...
ъъ/
Гледам пропорциите усмивката и лицето.
Bombshell
08-26-2009, 00:14
Гледам първо това, което ми хване окото.. :) Както и всички останали...
Специялно на бившата ми й чух първо гласа....обърнах се и....тя беше прекрасна като.... ....нз просто няма такова сравнение.... :smt007
1. Лице
2. Характер - не ми трябват принцески, които харесват парите, а не мен и се държат лигаво
3. Крака, дупе, коремче.
4. Гърдите.