PDA

View Full Version : Пищови

sexfantasy
05-25-2009, 15:25
Темата сигурно я има, ама...
Айде кажете къде да си скрия пищова по български език???
Ние набарахме отговорите на госпожата и си ги снимахме... :P :P :P Сега целият клас ще сме с пищови... Идеи много, дори ще ви споделя една:
За момичета :-) : Пишете отговорите на миниатюрно листче, задължително е да сте с по-голямо деколте, преди началото на часа отивате в тоалетната и закрепяте листчето с нещо (кърфица, тиксо, безопасна игла или нещо от този род) от вътрешната страна на сутиена си. И така като започне часа, просто си "намествайте" сутиена и гледайте отговорите. След края на часа-пак в тоалетната и махате листчето, да не ви убива. :D :D :D Надали някой ще ви надникне в сутиена да гледа какво има :-P :-P :-P 8-) 8-) 8-)

СПОДЕЛЯЙТЕ И ВИЕ

BrainlessROCKBABY
05-25-2009, 15:33
Темата сигурно я има, ама...
Айде кажете къде да си скрия пищова по български език???
Ние набарахме отговорите на госпожата и си ги снимахме... :P :P :P Сега целият клас ще сме с пищови... Идеи много, дори ще ви споделя една:
За момичета :-) : Пишете отговорите на миниатюрно листче, задължително е да сте с по-голямо деколте, преди началото на часа отивате в тоалетната и закрепяте листчето с нещо (кърфица, тиксо, безопасна игла или нещо от този род) от вътрешната страна на сутиена си. И така като започне часа, просто си "намествайте" сутиена и гледайте отговорите. След края на часа-пак в тоалетната и махате листчето, да не ви убива. :D :D :D Надали някой ще ви надникне в сутиена да гледа какво има :-P :-P :-P 8-) 8-) 8-)

СПОДЕЛЯЙТЕ И ВИЕ

ха, даже някое момче ще земе да препише :D

Sissy90
05-25-2009, 15:38
За момичетата може и с листчето под чорапогащника - с някаква пола примерно до коленете, листчето отдолу, кръстосваш крак върху крак и повдигаш малко полата.

happyfacex
05-25-2009, 16:10
много пищови съм си превила но откакто ме хванаха малко ме е страх
1. в несесера
2. под учебник
3. на подметката на обувката
4. на листче на пода :oops:
5. в специална тетр за пищови
6. на ръката
7. на джиесема
8. на последния чин и преписваш :D

Boyman
05-25-2009, 16:30
Ако теста ще бъде на лист от тетрадкатавечерта преди теста си записваш отговорите на лист и по време на часа просто си изваждаш листа от чантата (уж за да си запишеш отговорите от теста), но всъщност само го обърни с отговорите надолу. И така... накрая на часа само си го дай на даскалицата и готово. А да, направи 2-3 умишлени грешки. Все пак няма целия клас да има пълен брой точки. :-D

didivid
05-25-2009, 16:46
Имах подобен случай, когато бях 7ми клас. Правихме тест по химия с учителя по биология, щото тая по химия отсъстваше. Обаче тестът беше от една книжка с тестове към учебника, която всички имахме. Тя г-жата беше сложила на книжките на целия клас телбод, ама... :D И преснимахме си отг и ги раздадохме на всички и оттам всеки да преписва както знае.

Та, какво направих аз:
Тогава още ходих с ей таив несесер: http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/images/disney-2131.jpg и вътре имаше прозрачен джоб. На един лист си бях начератала разни триъгълници и кавдрати.. Значи, ако имаш един триъгълник АВС, приемаш, че връх А е въпрос 1, и отг на въпрос 1 е б (примерно) и означаваш този ъгъл А с гръцката буква БЕТА. И таа всяка поредна буква на фигурите (А, B, C, D, E и т.н.) са номерата на въпросите (1, 2, 3, 4, 5 и т.н.), а означението с гръцките букви (алфа, бета, гама, делта и т.н.) са отговорите на въпросите.

Не знам дали ме разбрахте, но беше мн оригинално и после целия клас имахме 6.00. Никой нямаше гршки! :D

soul1199
05-25-2009, 17:54
ох мале,аз кво да кажа,4е секи път съм с царски :grin: :grin: :grin:

sladur4etyYy
05-25-2009, 18:10
ползвам всякакви :D

а ти кво ще се разправяш с игли, сутиени и глупости?? пишеш отговорите в гсм- а и ''гледаш колко е часа'' 8)

Converse333
05-25-2009, 20:16
Аз най-често пиша на ръката или сядам на първия чин нарочно пред бюрото на даскалката и си залепям листчето направо на катедрата. 8-)

VerryBerry
05-26-2009, 08:24
и аз всякакви,но не и царски-просто защото нашите даслаки се разписват на листа и няма как :D но иначе най-често си пиша малки неща на носните кърпички(ако правим контролна на думи по английски или с някакви формули),или си пращаме смси от съседния клас,където са имали същата контролна 8-)

sexfantasy
05-28-2009, 14:32
ами вие си пращате отговорите от съседния клас ама нас точно те са ни изпортили на даскалката, че целия клас имаме пищови... тая кранта ми надуши пищова дори в деколтето... вика ми: искам да видя вътрешната страна на сутиена ти, аз съм жена и гърди съм виждала... и го хвана, де... :x :x :x :-x :-x :-x иначе при историчката тоя пищов е минавал много пъти... 8-) 8-) 8-) 8-)

Belair
05-29-2009, 13:38
По история ние сме преписвали направо от учебника

chocoleptic
05-29-2009, 19:24
Какво ли не ,днес си бях написала отговорите на крака отдолу и така преписвах.
Иначе зависи от контролната,царски става,но зависи дали даскала се подписва. (;

term0t0
05-30-2009, 03:40
Един път трябва да копирам контролните на целия клас.Съответно си копнах с 1 повече и го научих на изуст..Иначе една снимка на контролното и в коридора всичко се обменя 8-)

Lacroix
05-30-2009, 09:22
абе вие егати схемите използвате, а в сутиена, а в гъза ... аз просто сядам, взимам учебника, слагам си го на краката ( или под гъзо ;дд ) отврям си чета си : ))

zvezdii4kaa
05-30-2009, 13:13
ами вие си пращате отговорите от съседния клас ама нас точно те са ни изпортили на даскалката, че целия клас имаме пищови... тая кранта ми надуши пищова дори в деколтето... вика ми: искам да видя вътрешната страна на сутиена ти, аз съм жена и гърди съм виждала... и го хвана, де... :x :x :x :-x :-x :-x иначе при историчката тоя пищов е минавал много пъти... 8-) 8-) 8-) 8-)

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Съседният клас си бяха правили пищови на щорите.А пък на нашата класна по математика бяха освободени около 8 души.И ПОНЕЖЕ ОТ ОСТАНАЛИТЕ НИКОЙ НИЩО не разбираше,написаха задачите на едно листче,сложиха ги в едно празно шеше от вода и ги хвърлиха през прозореца но освободените ученици :razz: :razz: :razz: .Трябваше когато ги решат да пратят смс на някой и той уж да иде до тоалетната а всъщност да ги вземе :-D Но даскалът разбра и не пусна никой... Но определено беше голям майтап :D :D

splendour
05-30-2009, 16:27
na 4ina smoliv sa mi liybimite.ako stane nape4eno ili sled kat s1m gi prepisala
si lapvam kat bebetata zamisleno pr1stta i kat se poob1rme s naplun4eniq pr1st gi triq nab1rzo 6tot s gumata staa mazalo neceroqtno a i se zabelqzvqa

gabri3lla
05-30-2009, 17:48
На ръката си пиша по няколко думи, колкото да ме подсещат.

CuteBaby
05-30-2009, 22:38
Какви ли не пищови съм си правила.А твойто щом е тест и имаш отговорите си ги напиши на телефона, сложи си го на чина,и все едно гледаш часа и така.Може също да си ги напишеш с молив на чина или върху минерална вода или нещо за ядене,което да си оставиш на чина ;)

Naughty_
05-31-2009, 08:42
Да, всякакви :grin: :grin: :grin:

Naughty_
05-31-2009, 08:50

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Съседният клас си бяха правили пищови на щорите.А пък на нашата класна по математика бяха освободени около 8 души.И ПОНЕЖЕ ОТ ОСТАНАЛИТЕ НИКОЙ НИЩО не разбираше,написаха задачите на едно листче,сложиха ги в едно празно шеше от вода и ги хвърлиха през прозореца но освободените ученици :razz: :razz: :razz: .Трябваше когато ги решат да пратят смс на някой и той уж да иде до тоалетната а всъщност да ги вземе :-D Но даскалът разбра и не пусна никой... Но определено беше голям майтап :D :D
ехх :-D и ние какви сме си мислили и правили ...... става ми мъчно вечеее :(
Лудейте, че като завършите само спомените ще ви останат

chemist9009
05-31-2009, 14:18
Използвам всякви пищови.По френски миналата година винаги преписвах от телефона.Тая година е така по история и физика...От колкото по БЕЛ си прая царски...макар че госпожата се подписва правя и подписа и готово(тя даже не разбира,откъде ще помни на 20 човека как се е подписала) :D :D :D Пък по химия си спомням праихме един тест от помагалото обаче имаше отговори на последната страница.Предния час госпожата ни прибра помагалата и скъсала отговорите от помагалата на всички и ни ги върна след туй да направим теста.Обаче аз бях заградил преди това отговорите на теста с молив.Пък тя даскалката явно не е видяла :D :D :D и си изкарах шестицата ей така...в туй даскало стават много майтапи :D :D :D

xcomplicatedx
06-07-2009, 18:41
..........

ysmiFchiCa
06-07-2009, 19:29
са ще дам линк и за две уникални клипчетаа ^^
- http://vbox7.com/play:136e0d14

Това ме разби.... :shock: :shock: :shock:

kofti_nick
06-08-2009, 12:06
силиконова слушалка ...