View Full Version : как да ми порасте брада ????
JeanClaudeVanDamme
05-25-2009, 19:07
..
LittleDude
05-25-2009, 19:19
И като имаш брада, ще си маняк? Точно обратното.
afterforever
05-25-2009, 19:32
Се едно "не мисля, че ми е рано, штоо половината клас се еба" :shock: :shock:
JeanClaudeVanDamme
05-26-2009, 08:42
......
afterforever
05-26-2009, 08:45
:shock: :shock: ми питай го него, ние как да знаем :shock: :shock:
Много бръснене трябва... и пак ако нямаш ген за хубава гъста брада няма да стане нищо :)
JeanClaudeVanDamme
05-26-2009, 09:06
ами баща ми няма хубава брада,но пък дядо ми има,това дали ще ми пречи аз да имам ?
Рано ти е.Просто този белег още не се е проявил при теб.
Абе при всеки човек хормоналното развитие е в различно време...Ми аз имах гъста брада и започнах да се бръсна в 7-ми клас/14 год тогава(2рия срок). А пък и тук играе и факторът наречен ген.Всичко е мн комплексно и строго индивидуално!
значе аз съм момче на 15 години и гледам така уестърни клинт истууд лий ван клиф чарлс бронсън и др артисти как имат така брада мн ми харесва и аз искам да имам,не мисля че ми е рано щото в моя клас има 1 момче мн брада като на голям човек. Моля кажете как да ми порасте брада,някакъв съвет? да пия някакви лекарства или др работи? Моля помогнете наистина искам! 8-[
Време.....И аз гледам много уестърни но за сега не съм имал такова желание....
http://imagecache.allposters.com/images/pic/CLASS/847753~Clint-Eastwood-Posters.jpg
Такава ли брада искаш да имаш?
JeanClaudeVanDamme
05-26-2009, 12:23
значе аз съм момче на 15 години и гледам така уестърни клинт истууд лий ван клиф чарлс бронсън и др артисти как имат така брада мн ми харесва и аз искам да имам,не мисля че ми е рано щото в моя клас има 1 момче мн брада като на голям човек. Моля кажете как да ми порасте брада,някакъв съвет? да пия някакви лекарства или др работи? Моля помогнете наистина искам! 8-[
Време.....И аз гледам много уестърни но за сега не съм имал такова желание....
http://imagecache.allposters.com/images/pic/CLASS/847753~Clint-Eastwood-Posters.jpg
Такава ли брада искаш да имаш?
Да :)
:shock: :shock: :shock: аз съм 7 ми клас и гледам как да забавя растежа той ми иска брада .. и то изкуствено :shock: :shock: ти си много *** - наистина !
JeanClaudeVanDamme
05-26-2009, 14:05
Това си е до ген, просто не ти е заложено може би..
А и я дай снимка да видиме дали ше ти отива, шото в повечето случаи ефекта е комичен.. 8-)
..................
naviacha
05-26-2009, 14:14
А и я дай снимка да видиме дали ше ти отива, шото в повечето случаи ефекта е комичен.. 8-)
Дори и ефекта да е комичен,аз като си сложа каубойската шапка така като запаля пура ще стане добре :wink:
отиди така на училище :-D
Абе при всеки човек хормоналното развитие е в различно време...Ми аз имах гъста брада и започнах да се бръсна в 7-ми клас/14 год тогава(2рия срок). А пък и тук играе и факторът наречен ген.Всичко е мн комплексно и строго индивидуално!
Точно за това казвам,че му е рано.Щом ти си имал на 14,а той няма на 15,значи при него се проявява по-късно.
faststep
05-26-2009, 15:56
Дори и ефекта да е комичен,аз като си сложа каубойската шапка така като запаля пура ще стане добре :wink:
Не забравяй каубойските потури и коня. :lol:
Абе, момче, вероятно още ти е рано, първо - брада няма как да имаш, ако я бръснеш прекалено често... така няма да ти порасне повече. Второ - всичко опира до гена на човека. Нчкои имат гъста брада, други - по-рядка, трети пък въобще нямат или е в по-малко количество. Почакай още малко, на 16-17, най-късно до 18-годишна възраст ще видиш, че ще ти е набола. И 1 съвет! Никога не си бръсни брадата на контра (срещу косъма)! Така няма да постигнеш ефект. Само ще раздразниш кожата и ще ти се появят и пъпки и изобщо лоша работа. Просто имай търпение... :wink:
slavito007
05-27-2009, 16:34
Обръсни се. Ако не поникне нищо значи не ти е време.
п.с. > към предишните постове:
гледайте как се изразявате и в какво словосъчетание ползвате думичката "ген", защото се получиха няколко забавни изказвания :lol:
JeanClaudeVanDamme
05-27-2009, 21:39
...
хьахьхаь пич ти иам расъжденията .. аз сам на 15 .. смисал си се бръсна .. то си е норм. за наща вързаст вече ама като на Clint Eastwood брадата неможеш завъди скоро ... гледай си живота .. тя ше порасне :]
Darkkiss
05-28-2009, 04:23
повярвай ми
не искаш дати порастне брада
brokeninside13
05-28-2009, 10:28
"Искам да приличам на Клинт Истууд" :lol:
И аз искам да приличам на Анджелина Джоли ама кво?
northernice
05-28-2009, 10:58
И аз искам да приличам на Йохан Хегг ама :D http://jenshn.je.ohost.de/blog/wp-content/uploads/2006/08/3264.jpg
П.П Бръсненето не помага (доказано)
addict3d
05-28-2009, 11:29
още си мн малък,но може да опиташ като започнеш да се бръснеш на контра(с/у косъма)..аз лично мисля че ти е м рано защото после ще се налага да се бръснеш през 2 дена :wink:
Щом си на 15 и нямаш брада - няма и да имаш! Говоря за хубава гъста брада..ще си поредния с женско личице!
Ахахахахаах колко си груб :D
YakUZa777
05-28-2009, 18:36
Когато имаш, ще се молиш да си нямал никога
JeanClaudeVanDamme
05-28-2009, 18:59
Щом си на 15 и нямаш брада - няма и да имаш! Говоря за хубава гъста брада..ще си поредния с женско личице!
.
Нали това не е истина ? Не искам да съм с женско личице :shock:
Ами аз лично още от 13-годишен се бръсна....Ти пък нищо ли нямаш по лицето?Ама пък си и намерил какво да си харесаш то не на всеки ще изглежда добре....Харесай си друго мен примерно ми харесва пончото му и това на ръката абе целият му "тоалет" ми харесва... :D
JeanClaudeVanDamme
05-28-2009, 20:12
Нали това не е истина ? Не искам да съм с женско личице :shock:
Ами аз лично още от 13-годишен се бръсна....Ти пък нищо ли нямаш по лицето?Ама пък си и намерил какво да си харесаш то не на всеки ще изглежда добре....Харесай си друго мен примерно ми харесва пончото му и това на ръката абе целият му "тоалет" ми харесва... :D
ааа имам имам,ама не така много,имам ама малко.
Sarityyy
05-29-2009, 13:41
кажете ми някакъв начин де плс,много искам да имам брада,за да приличам на клинт истууд.
ооох лапешки истории.
И аз искам да съм пооо- готина , щото Брат Пит ще се влюби в мен. :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
chipzanov
01-13-2012, 19:59
пий хормоностимулиращи продукти пък да видим дали няма да ти порансе...не че ти го препоръчвам де :D