View Full Version : Какво да направя :( ?
PaLaVnIcHeTo
05-26-2009, 16:16
Какво бихте направили , ако градът във който живеете няма едно свястно моми4е. Вси4ките се правят ''емо-та'' :x , криват си краката което е отвратително. Моми4етата се целуват по улиците , викат , обиждат се :( . А и градът в който живея е маклък. Няма никакви свястни от 7-ми , 8-ми и 9-ти клас , даже някои от 10-11 клас са с много лигав ъкъл
PaLaVnIcHeTo
05-26-2009, 16:17
помогнете ми , ако можете
Намираш си момиче от съседните селца... :wink: Повечето м иприятели са на хиляди километри от мен... 8)
PaLaVnIcHeTo
05-26-2009, 16:20
Да права си , но и на селото ми което е на 5км от града на моята вазраст са все така , незнам просто нямам думи . Немога да си обясня лигавенето....... :(
почваш се сам
ти говорил ли си с тях да знаеш че не са свястни??????
това че са с едикакъв си стил неозначава че са загубени
пич вярваш ли че някой заклет метъл като мене може да е шахматист и то много добър :D
PaLaVnIcHeTo
05-26-2009, 16:21
Сега с1м 7-ми клас и ще кандидаствам в София, но се страхувам и там да не са същите момичета. Дано да не са
LittlePrincess
05-26-2009, 16:23
Еее по-добре са тука в София. Най-малкото, че са доста повече и все една ще намериш :D
PaLaVnIcHeTo
05-26-2009, 16:23
Харитов и аз сл. само метал и рок 'н' ролл ;) .... Но прав си мислаче все още има надежда но аз си пиша с всички от тях и ми ставам кристално ясно , за какво става въпрос :(
Cathylicious
05-26-2009, 16:24
Мислех,че вече е минала тая мода :shock:
PaLaVnIcHeTo
05-26-2009, 16:25
Малка Принцесо и аз много се надявам :):) ,,, все пак е столица :)
Сега с1м 7-ми клас и ще кандидаствам в София, но се страхувам и там да не са същите момичета. Дано да не са
ти си гледай даскалото жени много пич пък и децата на твоята възраст се лигавят винаги пробвай с 22 годишна кака :D да те утрака :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: и шъ си намериш спохс има време после всички поумняват :D можеби 8-)
PaLaVnIcHeTo
05-26-2009, 16:27
И аз така , дано само не почнат да си режат вените и да се пробиват с спринцовки че незнам :(
PaLaVnIcHeTo
05-26-2009, 16:30
Ако даскалото не беше на шет нямаше да пиша тука ... :D а и без това сега завършваме
малък си още не му мисли толкова те жените няма да избягат и не ти трябва още да се обвързваш :)
PaLaVnIcHeTo
05-26-2009, 16:40
Прав си мн , но е яко повярвай ми имал с1м си моми4е преди. Само не искам да като стана на 15-16-17 години да зяпам само другите двойки :(
Прав си мн , но е яко повярвай ми имал с1м си моми4е преди. Само не искам да като стана на 15-16-17 години да зяпам само другите двойки :(
ти ако мислиш че като станеш на 17 си много голям лъжеш се аз тръгнах с моето момиче преди близо 2 месеца а преди това година и половина нямах връзка и ми беше се тая а преди това съм имал 6 връзки и честно казано само загубих така че стой си сам засега тя любовта и до тебе ще дойде без да усетиш
И ТВА ДА НЕ ЗЯПАМ МАЛКО АБЕ ТИ ЗАЩО СИ ТРЪСИШ ГАДЖЕ ДА НЕ ОСТАНЕШ ПО-НАЗЕДЕ ОТ ДРУГИТЕ ЛИ АКО Е ТАКА СИ ДОСТА ИЗОСТАНАЛ :D