View Full Version : Прически
Здравейте! :-) Искам да разнообразя прическата си! Косата ми е права,кестенява и е дълга до малко под раменете ми!Моля ви,помогнете ми!;] Мога да ви пратя снимки :) :-)
снимки :)
иначе можеш да се подстрижеш късо,да смениш цвета,да си направиш кичури :) варианти адски мноого , но псоред мен трябва да се консултираш с фризьор - той най-добре ще знае коя е прическата за формата на лицето ти ;Р
http://www.visual-makeover.com/face.htm
тук има някои съвети за прическата според формата на лицето :P
Съжалявам,Тони :-) но сайтът,в който имах снимки сега нещо се е прецакал ;) ако искаш мога да ти пратя в скайп! :P :) [/img]
ако искате вижте тази в профила ми! :p сега косата ми е малко по-дълга и по-права. :D
billytalent
05-26-2009, 16:54
Аз не виждам!
влез в www.prikachi.com , там е обяснено как да качиш и после постни адреса на снимката :)
Мерси,Тони! :-) Обаче администарторите на този сайт ми изписват,че понеже съм нов потребител все още не мога да паствам сайтове! :-x
е,аз ти пратих сайт за прическите и формата на лицето,само че е на английски :? ако не можеш да се справиш,мога да ти преведа(предполагам) основните неща :)
И аз си го превеждам горе-долу! :P Все пак мерси,Тони! :-) ии,който измисли нещо да казва!Благодаря ви предварително! :)
аз гласувам за преса :grin: косата ти не излежда много права на снимката,или си с прическа ? моите любими вафли също са идея :D в една такава преса са няколко приставки и можеш да бъдеш всеки ден различна :P
а ако искаш да се подстрижеш-бритонче например,пластове..?
Mхм.. :P тфа за пластовете и аз съм си го мислила..ама да не стане прекалено къса! :)