View Full Version : Проблем xD
Krokozubel4o
05-26-2009, 18:45
Здравейте,от доста отдавна се каня да пиша тука,та ето го и момента:
Аз съм момче след няколко дена правя 16,имах хубаво,различно,приятно изживяно и пълноценно детство.Израснал съм в едно нормално семейство,добре възпитан за моя радост.Игнорирах хората който ме дразнеха като малък и израстнах с много добри приятели.Гледах да се радвам и на най-малкото,което правя и сега де.Почти изцяло задоволен от родителите си..Порастнах малко повече и изпитах първата любов,нещастно зарязан защото не изпитвала същото!?!?!Имах доста гаджета така да се каже,ама не съм „бройкач”,гледам когато връзката завърши,и двамата да сме приятели,и досега излизам и често се виждам със сичките ми бивши гаджета.Учебната година мина в купони и забавления,но само едно ми липсваше.Това нещо бе „приятелка”...Есента тръгнахме с едно момиче няколко години по-голямо от мен,скъсахме защото и двамата неискахме обвързване и от тогава до сега съм си сам.От 1-2 месеца съм се изнервил на макс.Постояно се нервя за некви малки неща,викам на наще за най-малкото нещо,а не бива защото не са го заслужили със нищо.Зациклям в нас,неизлизам както преди.Наскоро помолих една преиятелка да ми каже откровенно какво мисли за мен: „ХХХХХ каза: gotin kato 4ovek, vsu6nost dosta 6antav, v su6toto vreme si i dostatu4no seriozen, opredeleno ima6 romanti4ni zalojbi, kefi6 se na jivota na momenta, hem si sportna natura, hem ot vreme na vreme imam 4uvstvoto 4e te pomruzva, ima6 talanta da si dobur u4enik , no mai malko pove4ko te murzi da u4i6..strahoten priqtel..mislq 4e moje da se raz4ita na teb, trudno moje 4ovek da ti se surdi..ima6 si svoi manii i gi otstoqva6 do krai..”
Постоянно ме измъчва това че няма кой да ме утеши,няма кой да гушна и целуна,че съм сам.Дните минават еднообразно и монотонно..Ако виждата какъв е проблема,помогнете,защото отчаяно ми трябва приятелка... :smt085
cinderella_gugutka
05-26-2009, 18:56
имаш нужда от любов,а за любовта се иска търпение.по4акай малко-и теб ще те връхлети.ина4е напълно разбирам как се 4увстваш-и аз съм така ама кво да се прави....живот :o :o :o
Krokozubel4o
05-26-2009, 19:13
Секи така казва почакай,почакай,ба то минаха 8 месеца чакане,писнами да съм сам.Гледам приятелите те,за по 1 седмица и ае край... :? Не им пука после кфо става,а на мен ми пука,почвам да се замислям дали не е в мен грешката.. :o Все пак,благодаря за разбирането :)
Whyniser
05-26-2009, 19:34
Не се притеснявай. Не си единствен. Толкоз правещи се на сериозни ми писна от тях.Казват едно със сериозност прават съвсем друго. Интриганти .... Искам да имам и аз таз "приятелка" , но нищо не се появява . Достатъчно чаках от такива приказки и търсех та търсех ама на вече чукнах 17 и неколко месеца и честно почти съм на ръба да ми писне ама се държа. Просто се мъча да оставя това на по-далечно място в съзнанието ми,но не е лесно :( . Занимавам си се с моите неща,спорт,мании и т.н.
Мии ако седиш в къщи и се депресираш много ясно, че няма да си намериш приятелка... излез на вън с твоите приятели и се забавлявай а не стой сам ... :?
Krokozubel4o
05-26-2009, 19:39
Е са излизам мн ясно,хода или да карам или да се вида с някой друг приятел/приятелка... :oops:
Кат си от Плевен пиши в заглавието "проблем д'ге" да си личи, че си от Плевен д'ге :grin:
evelinka1122
05-26-2009, 20:45
оо да само момиче ти трябва! ми пожелавам ти да го намериш колкото се може по-скоро... успех на купоните :grin:
BlueFace
05-26-2009, 20:48
И аз съм в твойто положение пич..Гадно е така да си сам :( Ама за жалост човек с който си допадаш не се намира на всяка крачка... Просто трябва да чакаме ;)
Само пропусна да напишеш "... и съм богат" и трябваше да ти викаме Джон Кенеди младши ...
... абе я се стегни. Дошъл си да се оплакваш колко си добре ...
Отвори съседния раздел (жокер: започва с буквата "С") и виж хора с проблеми.
NeZaPoznat
05-27-2009, 08:30
Секи така казва почакай,почакай,ба то минаха 8 месеца чакане,писнами да съм сам.Гледам приятелите те,за по 1 седмица и ае край... :? Не им пука после кфо става,а на мен ми пука,почвам да се замислям дали не е в мен грешката.. :o Все пак,благодаря за разбирането :)
Като са ти казали да чакаш - това не значи просто да чакаш и да не правиш нищо. Знам че е най-лесно да се 'оплачеш' в тийн форума и да чакаш някоя да прочете си каже "Я колко добро момче ! Дали да не си го взема за гадже' Не става така онбре/приятел/ ! Не става !! :D :D :D
Krokozubel4o
05-27-2009, 10:46
Е хора,затова не писах до сега,напротив не съм богат.Много ясно че не седа така и си чакам,да ме зарадва някоя,просто където и да хода,с който/която да се запознавам си седа на същото място.. Само ви светна че тфа е форум за споделяне и евентуално решение на проблемите,не за ПОДИГРАВАНЕ
NeZaPoznat
05-27-2009, 11:04
Е хора,затова не писах до сега,напротив не съм богат.Много ясно че не седа така и си чакам,да ме зарадва някоя,просто където и да хода,с който/която да се запознавам си седа на същото място.. Само ви светна че тфа е форум за споделяне и евентуално решение на проблемите,не за ПОДИГРАВАНЕ
Никой не може да ти реши 'проблема' онбре ! Какво искаш - да ти я започна пък ти да я довършиш ли ? Свиквай - така ще е занапред. Всичко ще си решаваш сам. Ако някой ти предложи да ти реши този проблем или друг - очаквай да те прекара.
Пробвай в сайт за запознанства ... :?
Dollystar
05-27-2009, 11:09
Любовта не се търси, тя сама идва при тебе. Мен винаги досега ме е връхлитала като вълна и никога не съм си мислела, че тряя да тръгна с някой за да не съм самотна. Бъди такъв и без да се усетиш и твойто пиле ще дойде :) бъди какъвто си бил преди, защото тогава всъщност са започнали връзките ти и ако сега се държиш шибан0 никой няма да те иска. :grin:
xXxMixXx
05-27-2009, 11:13
Любовта не се търси, тя сама идва при тебе. Мен винаги досега ме е връхлитала като вълна и никога не съм си мислела, че тряя да тръгна с някой за да не съм самотна. Бъди такъв и без да се усетиш и твойто пиле ще дойде :) бъди какъвто си бил преди, защото тогава всъщност са започнали връзките ти и ако сега се държиш шибан0 никой няма да те иска. :grin:
+1 8)
Krokozubel4o
05-27-2009, 11:28
Любовта не се търси, тя сама идва при тебе. Мен винаги досега ме е връхлитала като вълна и никога не съм си мислела, че тряя да тръгна с някой за да не съм самотна. Бъди такъв и без да се усетиш и твойто пиле ще дойде :) бъди какъвто си бил преди, защото тогава всъщност са започнали връзките ти и ако сега се държиш шибан0 никой няма да те иска. :grin: Благодаря,най-точно ми го каза,исках просто да се убеда да не е в мен проблема,a просто не съм срещтнал тичният човек =D>
NeZaPoznat
05-27-2009, 11:42
Благодаря,най-точно ми го каза,исках просто да се убеда да не е в мен проблема,a просто не съм срещтнал тичният човек =D>
Искаш да кажеш, че си искал да чуеш точно това ? Ама разбира се - не е в теб проблема. В същност защо си мислиш, че имаш проблем ?
http://www.vbox7.com/play:0b31c3d1
Krokozubel4o
05-27-2009, 13:18
Да точно това съм искал да чуя,ПРОБЛЕМ? Защото може би ще се почувствам по добре и по леко ще приема липсата на приятелка..или просто не те е огряло и днеска и почваш да се заяждаш с който ти падне? Не може би се правиш на голямата работа,а иначе си един НИКОЙ???Защо неспреш да се заяждаш с мен,какво толкова накърних у теб? Едва вчера се регнах,данеби да имаш слабост към нови потребители,нещо да те дразни в тях?Данеби да съм нещо повече от теб и това да те тормози?? Мислех че сме тук да си помагаме,а не да се заяждаме както се оказа... :?
NeZaPoznat
05-27-2009, 14:39
Как да ти го кажа Кроки ?!
Ако си тук за да чуваш/ четеш само неща, които си милиш и ти не знам как ще си помогнеш. Ако това, което си мислиш е правилно значи би трябвало да си решиш проблема. Аз не искам да те насърчавам да си мислиш, че проблема не е в теб защото така ще си проспиш още няколко годинки в чакане да те срещне правилния човек. Ако си в подобна ситуация значи нещата които мислиш и правиш не са правилни. Насърчаването към неправилно действие си е чиста проба подло. Оттук следва, че нещата които биха ти помогнали не съвпадат с твоя начин на мислене, а точно тях ти смяташ за обидни. Мисли бе човек !
Ако се давиш например и някой ти каже, че в същност проблема не е в теб а в това,че водата е дълбока така и ще се удавиш. Аз ти помагам да се научиш да плуваш, което ще ти е по-трудно отколкото просто да си стоиш и да се се удавиш. Ами дави се - не е мой проблем. :?
bloodylips
05-27-2009, 15:28
миии не разбирам тогава защото сте се разделили с тва момиче нали уж не искаш обвързване апък сега искаш ? :neutral:
Krokozubel4o
05-27-2009, 18:25
[quote="NeZaPoznat"]...[quote]
е така написано,без да се заяждаш приемам твойта препоръка.Както казаха по едно сериалче"Няма значение какво казваш,важното е как го казваш"..
[quote="bloodylips"]....[quote]
защото тръгнахме изневиделица,без да се познаваме,като се опознахме макар и бегло и двамата разбрахме че е по добре да сме си само приятели и нищо повече :-D
NeZaPoznat
05-28-2009, 08:05
Аха !!
Да ти кажа право останах с впечатлението че имаш пипе и ако бях започнал да обаснявам всичко като на първолак .... ще ми се расърдиш. ОК ! Моя грешка !
С повече думи казано: Форума няма да ти реши проблема. Хубаво - рег-нал си се. Чети, набирай инфо - ОК. Но да търсиш някой да ти реши проблема - няма да го намериш. И аз си мислех, че ей така като си седя и някоя ще ме връхлети - не става. :?
Ще ти кажа какво правя аз. Ако не мога да влезна в някаква среда първо търся грешката в себе си и се старая да се променя така, че въпросната среда да ме приеме.
Ако реша например да влезна в компания на чалгаджии и им кажа - момчета, много сте готини но за да стана част от вас трябва да се промените и да вземете да слушате техно като мен. Сещаш се какво ще ми покажат :smt097 - и с право. По-лесно ми е да променям себе си защото съм си под ръка 24 часа на ден, а и защото аз имам нужда от тях, а не те от мен. Същото е с мацките. Ако ми хареса някоя не мога да отида и да и кажа - виж кво мацко, много си готина но за да ти стана гадже ще се промениш така, че да ми харесваш. :shock: :shock: Шок и ужас !! В същност мога да кажа така ако съм Брад Пит на който са му навити хиляди и всяка от тях ще се промени на драго сърце само и само да седне на х*я му, но там е друга работа. И неговата пръдня смърди но за фенките е като скъп парфюм защото са зомбирани от него. Там той избира, а те се натискат. При мен не е така. Ако аз харесам някое момиче гледам да променя себе си така, че да и харесам аз. За съжаление в момента е така - те избират в 90% от случаите. Възрастните мъже ми казват, че след време нещата се променят в някаква степен но не мисля да чакам дотогава. Като ми хареса някоя - мъча се да се променя така че да и харесам и аз. Ако не успея - пробвам при друга, но пак променям първо себе си. Съветвам те да опиташ същото и ти. Потърси грешката в себе си. Не казвай - аз съм готин. Другите трябва да го кажат за теб. Ако не намираш гадже или не търсиш на правилното място или не избираш правилното момиче. Ако вземеш да се натискаш на накоя, която си пада по чалгатеки, а ти не си фен на чалгата - няма да стане. Ако си паднеш по някоя която е свикнала да харчи по 100 лв на ден - също. Огледай се, виж коя би те харесала и е най-близо до теб по характер и ако е свободна - действай. С чакане и мрънкане не става. Видя ли клипа за онзи без краката ? Кога щеше да се научи да ходи, да плува ако беше чакал ? Какво пише на края на клипа - JUST DO IT ! - Действай !
dydolinkka93
05-28-2009, 10:12
колко точно го описа .. и аз се чувствам по същия начин само където съм момиче .. :) ..
Krokozubel4o
05-28-2009, 10:44
Ще си зема поука,благодаря за съветите :)
RadaHristova
05-28-2009, 13:45
И аз съм в същото положение само че от по-дълго време :( ... но все си повтарям,че за любовта се иска търпение,така че споко...скоро време ще дойде момичето и всичко ще бъде перфектно :)