View Full Version : Как така?!?
Black_Element
05-26-2009, 19:49
Гледах за такава тема,но не намерих,съжалявам ако има такава вече :)
Да ви попитам как стават тия големите обеми на косите,сещате ли се,аз им викам 'големите коси' :D Едни такива голееееееееми,предимно май тия фешъните се носят така и тия емотата май,де да знам кои точно,ама много ми е странно как се прави това нещо,не ми се търси снимка,но предполагам знаете за какво ви говоря :-P
LiveFlower
05-26-2009, 19:51
Кво си търсила , не знам ?
Прави се с топиране и много лак .
Black_Element
05-26-2009, 19:56
ebasi .... http://blufiles.storage.live.com/y1pH30l2eaf2mcjXD2-Iu8Q3w6h9ik0w_vkI_J69PY_fUu8QToH2KHly5ehEldl5tnFQG 0KWraaUA0 tva samo topirane li e primerno
Тупиране му се вика...
"Номерът става с тупиране в корените на косата! Пласт по пласт, кичур по кичур, се тупира ниско в корените, от вътрешната страна на кичура, тази, която остава отдолу, когато косата е пусната. След тупирането всеки кичур се обръща, да си виси нормално и отгоре, видимата част леко се приглажда с гребен. За да държи повече време тупираната част може да се пръсне с лак."
Дано е станало ясно... :wink:
tWiLigHtgIrL
05-26-2009, 20:38
Тупиране му се вика...
"Номерът става с тупиране в корените на косата! Пласт по пласт, кичур по кичур, се тупира ниско в корените, от вътрешната страна на кичура, тази, която остава отдолу, когато косата е пусната. След тупирането всеки кичур се обръща, да си виси нормално и отгоре, видимата част леко се приглажда с гребен. За да държи повече време тупираната част може да се пръсне с лак."
Много ясен отговор а и някои си правят отгоре много къси етажи за обем или малко по дълги да им стърчи :)
victoriqq
05-26-2009, 20:54
Тупиране му се вика...
Много ясен отговор а и някои си правят отгоре много къси етажи за обем или малко по дълги да им стърчи :)
още по-ясно..
btw - и аз не намирам в търсачката абсолютно нищо :lol:
с тва тупиране много трябва да се внимава,че аз какви същества съм виждалаа.. 8-)
MrUndaztood
05-27-2009, 12:52
с тва тупиране много трябва да се внимава,че аз какви същества съм виждалаа.. 8-)
Че те всичките са такива :-& :smt078 :smt078 :smt078
HarumScarum
05-27-2009, 15:47
Че те всичките са такива :-& :smt078 :smt078 :smt078
:smt023
koshtramba
05-27-2009, 15:53
Абе, неграмотни ли сте?!
Пише се тОпиране. :lol:
Punisherrr
05-27-2009, 17:52
Гъба му викам аз на тва.. супер смешно е 8-)
Първо,че главата ви става като на извънземно и второ - как може да си го причинявате на косата...
:shock: тва за мен е непоносимо като скърцане с нотки по дъска :Ь
имаш супер мупер сладка снимка :-D всеки път като ти вида някой пост и ми се стопля сърчицето :oops:
ето ти:
http://www.youtube.com/watch?v=pv7UOBYnryM
http://www.youtube.com/watch?v=cOmp9dFLeK8
Първото момиче стана като чудовище ... :D :D ...
топиране и лак +1
и на мен ми харесват,интересно ми зглеждат обаче това ,което бих си причинила на косата ме спира да опитам тази прическа :)