Влез

View Full Version : Скука

Presley
05-27-2009, 10:32
3дравейте.
Тоэи сайт е доста иэвестен.Преди години ме кефеше,не энам эащо.Киснех даже доста тук.Вече не е така,ама пак чат-пат си влиэам.3ащо е станал такава боэа?Форумът е ясен - винаги е бил бъкан с тъпотии.Но това е нормално.А останалата част эащо е толкова эападнала?Отговорете ми.Мърэи ли ви,кво?Вие си энаете,ама аэ да ви кажа.Публикувате някакви ужасно смотани статии,които не само че не са интересни,но даже са скучни и тотално лишени от смисъл.Всеедно,ей така,да отбиете номера и да има нещо там.Иэлагате се много яко.Ама яко в тоя преносния смисъл,не в ЯКИЯ.

3oPuTy
05-27-2009, 13:38
Спокойно ;) Не само ти мислиш,че форума е станал скучен :o
Говорила съм с доста хора от форума и повечето (или поне тези,които имат годинка във форума) са на мнение,че от доста време "местенцето ни" пропада :? Да не говорим,че в скайп имам поне 10-тина абонати,които вече дори не влизат във форума :?
Амааа к'во да се прави ... Докато модовете и админите не се справят с всички спамери и ненужни теми ще е така :o Докато се толерират грубите изрази ще е така ... Докато не започнат да зачитат и нашето мнение просто няма как нещо тук да се оправи :? Докато има модове,които да си позволяват да нагрубяват други потребители,които да спамят редом с някои наши съфорумници и които да променят и трият мнения на потребители,само защото нещо в тях не им е харесало ще е така ... :? А и как може въобще някой да очаква нещо хубаво от форума след като още преди няколко месеца админите започнаха да го преобразуват в сайт за запознанства :-o
...........
Просто се примири :-|

Presley
05-27-2009, 20:15
3oPuTy,що не прочете какво съм писала?

ANTIHUMAN
05-29-2009, 07:18

Мисля, че говориха за по стари съфорумци.
Донякъде колежката е права. Не ми харесва с тези снимки и т.н. Прилича ми на сайт за запознанства! :o :-x 8)

SuNsEt
05-30-2009, 15:01
За статийте:на теб може да не са ти интересни,но някои други ги четат с интерес.
За сайта като цяло:да,на мнение съм,че преди,когато не беше толкова претрупан,беше по-нормално.Сега се превърна в мултифункционален сайт.Има страшно много опций.Това е целта на Модовете и Админите.Ще се разширява още повече,предполагам.Истинат а е,че на някои хора просто им е писнало от сайтове за запознанства ,да кажем, или статий за Риана,Глория и т.н.
НО различни хора с различни интереси,какво да се прави. :)

Utopia
06-02-2009, 20:02
кефи ме, че форума винаги се отличава хора които "забелязват" какво са писали другите.

всеки пише по темата и не ебава да ебава

Utopia
06-02-2009, 20:03
:smt115
отивам да ухапя котката.

padnaloblak
06-03-2009, 13:50
аз отдавна влизам в сайта въпреки че миналата година се регнах в форума. и аз съм на мнение че сайта би трябвало да обръща внимание на актуалните проблеми свързани с нас подрастващото население... в тая връзка статии със съдържание относно певици певци и разни други жълти неща ми се виждат излишни

но .. различни хора различни мнения все пак :)

scoobydors
06-06-2009, 09:12

Мисля, че говориха за по стари съфорумци.
Донякъде колежката е права. Не ми харесва с тези снимки и т.н. Прилича ми на сайт за запознанства! :o :-x 8)

Зорито си е тука отдавна, но това е друг акаунт. :) Има си даже повече от година.

Иначе по темата: верно е станало доста скучничко тука. Влизам два три пъти в месеца, щото има възможност да се застрелям от скука :D ....