PDA

View Full Version : Моля ви,помогнете ми!!!!!!!

slladkata
05-27-2009, 13:07
Здравейте.Хода с едно момче вече 8 месеца отначалото сичко беше като по вода,но сега той постоянно ме ревнува.Аз примерно съм си в нас и той не ми вярва,кара ми се,изключва си телефоните,сърди се а на мен ми става супер гадно и веднага почвам да рева,въпреки че знам че не съм виновна.Много го обичам и немога да го оставя,но какво да правя с неговата ревност???????? :(

BlueFace
05-27-2009, 13:11
Хората ревнуват нещо което знаят ,че не заслужават ;] Ти не си негова, ти си свободна и можеш да правиш каквото си искаш.Оставяй го тоя смотаняк и да не ти пука. ;) Няма смисъл да се тормозиш заради него,а пък щом е ревнив няма да се промени.. :? Както казах той не те притежава и няма право да ти държи сметка каде си и какво правиш ;] А начинът по който постъпва е просто мега детински...
Зарежи го ! Няма смисъл да си хабиш нервите заради човек който ти няма доверие,а една връзка се гради главно на това ;]

mishkaa
05-27-2009, 13:12
Здравейте.Хoдя с едно момче вече 8 месеца отначалото Всичко беше като по вода,но сега той постоянно ме ревнува.Аз примерно съм си в нас и той не ми вярва,кара ми се,изключва си телефоните,сърди се а на мен ми става супер гадно и веднага почвам да рева,въпреки че знам че не съм виновна.Много го обичам и немога да го оставя,но какво да правя с неговата ревност????????

Обясни му :D

GossipGirl89
05-27-2009, 13:13
Ми поговори с него, кажи му, че за тия 8 месеца би трябвало поне малко доверие да ти има... Ако не престане го сплаши, че ще го оставиш...

Hilary_
05-27-2009, 13:15
Ми говори с него ... :? Тва си е чист тормоз... :?

tonie__
05-27-2009, 13:17
и мойто момче почва да ме ревнува,а никога за тея 5 месеца не съм му давала повод :? ревнува ме от най-добрия ми приятел,по дяволите :-o
знам как се чустваш,не си виновна ти ако ест не си му давала поводи да те ревнува в миналото.седнете и говорете,ако не излезе нищо-резачкаа :booooomb:

sexperience
05-27-2009, 13:18
Ми поговори с него, кажи му, че за тия 8 месеца би трябвало поне малко доверие да ти има... Ако не престане го сплаши, че ще го оставиш...
8) 8)

slladkata
05-27-2009, 13:24
Никога ама никога до сега не съм му давала повод за да ме ревнува!Той ми е първата любов и адски много го обичам не искам да се разделяме.Ето и последното нещо което стана:аз съм на кафе с 2 мой приятелки(той ги познава) и ми звани,питама какво права с кой съм и всичко му казвам,но той ми кава "с кое момче си там" и аз ми казвам че сме само 3-те и той ми затвори и неми вдигаш.Направо вече се побърквам незнам какво да права :lol:

Hilary_
05-27-2009, 13:52
Говори с него бе момиче... ще стане още по зле... той се вманиачава... :lol: :lol:

LittlePrincess
05-27-2009, 13:58
Божкее .. кво го оставяш да ти държи сметка за всичко бе?!? Ти не си му собственост още по-малко пък трябва дая ревеш.. тц тц :D

BlueFace
05-27-2009, 14:02
Сори ама тоя е просто ограничен олигофрен...Той за да мисли,че си с момче явно е много комплексиран и с ниско самочувствие и се съмнява в собствените си способности да те задържи...
Бтв на колко години сте.Ти сигурно си 14-15 той на 17-18 ... но това за просто предположения за това и питам ....

slladkata
05-27-2009, 14:21
Аз съм на 18,а той на 29

BlueFace
05-27-2009, 14:23
Аз нямам повече коментари по тая тема xD

Faces
05-27-2009, 14:26
Приятелят ти се държи като комплексар и най вероятно е такъв щом на 29 си е такъв и на 50 да стане пак ще си е такъв помисли дали би могла да живееш с тая му ревност.

lifelesscorpse
05-27-2009, 14:35
Ти си на 18,а той на 29...Мисля,че за 29 годишен мъж това поведение е меко казано глупаво.Аз си мислех,че става на въпрос за човек под 20...на 18 си все пак(не,че годините са от особено значение,когато става въпрос за отношенията в една връзка и т.н...) и сама трябва да прецениш дали ще го търпиш,защото го обичаш,дали ще го накараш да си промени поведението и да му докажеш,че няма от какво да ревнува или просто,ако не ти се занимава,да го зарежеш...Това са вариантите.Аз ти предлагам да поговориш с него,за да разбере,че постъпва глупаво и т.н.Не знам...

Faces
05-27-2009, 14:43
Хах да го промени вие сериозно ли го вярвате ? Той е на 29 характера му си е изграден той и да иска няма да може да се промени не е тийн а мъж въпреки че се държи детски.Може да се опита да се сдържа но докога колко ще издържи да стиска зъби ще стиска стиска и накрая ще избухне супер яко зарежи го ако не можеш да търпиш ревноста му това е няма кво да разтягаме локуми тука.

NeZaPoznat
05-27-2009, 14:50
Аз съм на 18,а той на 29

На въдицата на такива идиоти само неопитни момичета се хващат. :shock: Прецени си - или го зарежи или го тръпи - друг път няма. :?

bloodylips
05-27-2009, 15:24
щом в една връзка няма доверие няма смисъл от тази връзка поне според мен така че му кажи и си мисля че найстина те обича би ти имал доверие ...

XTREMEFREERIDE
05-27-2009, 15:58
Доверие му е майката. За да ревнува толкова обяче, вината не е само в него. Помисли си дали не му даваш поводи за това. Би трябвало да ти вярва. За толкова време, поне доверие би трябвало да ти има. Поговори с него. Успех.