Влез

View Full Version : поредната тема-'приятелка'

.. DeViL mAy CrY ..
05-27-2009, 17:36
Здравейте на всички.
За пореден път ПИСНА МИ от уж прителки. :o
Както винаги...Опитваш се да се държиш добре с тях и пак недеоволни,капризни лигли :booooomb: Сигурно за хиляден път пускам тема тук за приятелки и пак уууф как ме дразнят.ЗНачи да започна с историята.С въпросното момиче се познаваме от 3 клас.Много неща сме приживели заедно-и хубави и лоши.До 2007 година си мислех,че тя ми еприятелка.Ноо уви не е такава.Миналата година се скарахме,но тази пак започнахме да пиоддържаме нормално отношения.От зиманата ваканция станахме уж така да се каже близки ,постояно ходехме на кънки.Тя много обича да кара кънки,знаече и на мен са ми слабост ии може би за това ме помоли да ходя с нея.Напоследък всичко започна да става така както беше и преди.Всичко мисля,че стана от това,че аз и казах че искам да се видя с едно момче от стария клас и той иска и двете да се видием а тя каза че няма смислъл,и започна да се зъби.Предложих и да ходим на работа с една друга приятелка,но на нея не я устройват парите и почва да се зъби отново.Преди една седмица се скарах едно момиче от класа и две от съседния,който са приятелки и исках да и разкажа,да ми каже нещо а тя нищо,зАпочна да ми обяснява за някаква,където я е гледала на кръв.Днес трябваше да ми се обади за да знам в колко часа да се чакаме за да се приберем заедно.Ноо уви тя както винаги,когоато нещо не я устройва не го прави.Аз имах 1 свободен и свърших в 12.30,а тя трябва в 1.45 да свърши.Чакала съм я през цялото това време на една тъпа пейка,отидох до неоното училище-чаках,чаках,но нея я намаше.Сега и казвам,че съм я чакала и тя ми казва само'АХА"е напрао ми иде да я :o.Само говори за хората и само лъже,направо изперквам.И най-важното,което щях да забравя.Сега съм 9 клас от 7 клас си падам по един.Е в 9 клас успях да излезна с него,но разбирам аз че моята уж най-добра приятелка си пише с него по скайпа,сваля го и даже са имали среща за кафе,а на мен ми казва какъв отрепляк бил той.Аз усещах че се споглеждат и и казвах,че ако има нещо по-добре да ми каже,ще я разбера,отколкото да ме лъже,но тя пак избра тъпия вариант

sladur4etyYy
05-27-2009, 17:49
толкова и ти е приятелка.. :? не знам какво да те посъветвам, дори самата аз в момента съм адски разочарована и ядосана на ''най- добрата си приятелка''... последните дни всички ме изнервят, направо ми се ще да ги разстрелям. да се надяваме, че нещата ще се наредят и за теб и за мен ;д но от тази твоя дружка те съветвам да се отдалечиш, няма смисъл да си с нея. но преди това й искай едно хубаво обяснение за тая работа с момчето, да видим как ще се спече

YakUZa777
05-28-2009, 18:41
Каде си търсите вие приятелите? В google ?!

YakUZa777
05-28-2009, 18:41
Къде си търсите вие приятелите? В google ?!

ThePowerOfLove
05-28-2009, 18:58
Кажи й всичко това.

hrisa96
05-30-2009, 10:36
Сужалявам че ти го казвам но мисля че тя не ти е никаква приятелка трябва да седнете да поговорите и да и кажеш какво мислиш и как се чувстваш. Не мисля че можеш да и имаш доверие защото до колкото разбирам тя само лъже и дори те е предала като е излезнала с момчето което ти харесваш :)

flowerlina
05-30-2009, 12:42
Не ти е приятелка, т'ва е само лицемерчене

gabi_94
05-30-2009, 13:54
че не ти е истинска приятелка е ясно, но искам да те питам, тъй като спомена работа, за какво става въпрос? В смисъл, аз съм 8 клас и аз си търсех някаква почасова работа но нищо не намерих, та вие какво сте си намерили и от кой град сте?

6u6uLkA
05-30-2009, 17:56
Не ти е приятелка, т'ва е само лицемерчене
+ 1 има много такива 'приятелки' пази се и не им се доверявай