PDA

View Full Version : Какво да си мисля...?

liglichkata1819
05-28-2009, 09:30
Последно се видяхме преди няколко дни и ми каза,че ме обича...Отиде на екскурзия с класа му и още много други класове и от тогава нищо нито сме се чували нито писали...Той още не се е прибрал ще се прибере след 4-5 дена...
Няколко дена плаках и то много за него,но вече незнам дали има смисъл да плача...Дали изобщо му пука или пък няма от къде да се обади защото не са в БГ.?
От доста време сме заедно иии... аз си мислех,че нещата са сериозни...винаги ми обръщаше внимание и напоследък се държеше много добре с мен,но тази екскурзия...
Може би няма от къде да се обади,но това едва ли е някакво извинение,ако е искал може би е щял да намери от къде...

Дайте ми някакви съвети,Благодаря предватително!

haritov
05-28-2009, 09:35
стига се лигави ол ма заминал ол ма ко шъ прая край дойде края на нашата връзка стига бе човек като е заминал ко значи нали ще се върне тва е една екскурзия само ми моряците дето не се връщат с месеци :D
успокой се и зако ми ревеш за тва че е заминал на ексурзия толкова много ли си ранена и изоставена :D

Kostadin_682
05-28-2009, 09:38
Последно се видяхме преди няколко дни и ми каза,че ме обича...Отиде на екскурзия с класа му и още много други класове и от тогава нищо нито сме се чували нито писали...Той още не се е прибрал ще се прибере след 4-5 дена...
Няколко дена плаках и то много за него,но вече незнам дали има смисъл да плача...Дали изобщо му пука или пък няма от къде да се обади защото не са в БГ.?
От доста време сме заедно иии... аз си мислех,че нещата са сериозни...винаги ми обръщаше внимание и напоследък се държеше много добре с мен,но тази екскурзия...
Може би няма от къде да се обади,но това едва ли е някакво извинение,ако е искал може би е щял да намери от къде...

Дайте ми някакви съвети,Благодаря предватително!
Може да няма връзка, щом е извън БГ... няма как да стане, освен ако има ролминг... недей да плачеш...

smileforyou12
05-28-2009, 09:40
тва да ти е проблема :lol: :lol:

dydolinkka93
05-28-2009, 09:45
ейй спокс и аз бях на екскурзия извън БГ и не се обаждах на гаджето ми ,защото роуминга беше прекалено скъп , та аз дори и на родителите си не звънях , така че спокс не се тревожи,като се върне всичко ще е наред !! :P

marjesa
05-28-2009, 10:01
и напоследък се държеше много добре с мен,!
Ти на 13 ли си?!

NeZaPoznat
05-28-2009, 10:33
и напоследък се държеше много добре с мен,!
Ти на 13 ли си?!
Ако е родена 1819 г. според ника и значи е на 190 г :D :D

Сериозно по темата: Ако ти е толкова мъчно - драсни му 1 СМС ?
Щом напоследък се е държал добре ... :D

RadaHristova
05-28-2009, 13:50
Това че не ти се е обадил не означава че не е мислил за теб :)

bloodylips
05-28-2009, 14:52
пффф и като не ти се е обадил значи вече не те обича така ли ? абе момиче какъв ти е проблема бе ? отишъл е на екскурзия и кво не ти се е обадил ми дай през пет минути да ти звъни а ? а ти що не му се обадиш ?

soul1199
05-28-2009, 15:00
Това че не ти се е обадил не означава че не е мислил за теб :)

Hilary_
05-28-2009, 15:04
Оффф момчето ти е казало, че те обича, а ти си мислиш, че не му пука... хубава логика :? Я се стегни ... :?

LittlePrincess
05-28-2009, 15:12
оф може да не може да ти се обади бе. ама неее дай веднага да се избива на рев

TheGirlNextDoor
05-28-2009, 15:35
или няма възможност да ти се обади..илииии нз..знаем какви неща стават по екскурзиите 8-) 8-)