View Full Version : Какво да си мисля...?
liglichkata1819
05-28-2009, 09:30
Последно се видяхме преди няколко дни и ми каза,че ме обича...Отиде на екскурзия с класа му и още много други класове и от тогава нищо нито сме се чували нито писали...Той още не се е прибрал ще се прибере след 4-5 дена...
Няколко дена плаках и то много за него,но вече незнам дали има смисъл да плача...Дали изобщо му пука или пък няма от къде да се обади защото не са в БГ.?
От доста време сме заедно иии... аз си мислех,че нещата са сериозни...винаги ми обръщаше внимание и напоследък се държеше много добре с мен,но тази екскурзия...
Може би няма от къде да се обади,но това едва ли е някакво извинение,ако е искал може би е щял да намери от къде...
Дайте ми някакви съвети,Благодаря предватително!
стига се лигави ол ма заминал ол ма ко шъ прая край дойде края на нашата връзка стига бе човек като е заминал ко значи нали ще се върне тва е една екскурзия само ми моряците дето не се връщат с месеци :D
успокой се и зако ми ревеш за тва че е заминал на ексурзия толкова много ли си ранена и изоставена :D
Kostadin_682
05-28-2009, 09:38
Последно се видяхме преди няколко дни и ми каза,че ме обича...Отиде на екскурзия с класа му и още много други класове и от тогава нищо нито сме се чували нито писали...Той още не се е прибрал ще се прибере след 4-5 дена...
Няколко дена плаках и то много за него,но вече незнам дали има смисъл да плача...Дали изобщо му пука или пък няма от къде да се обади защото не са в БГ.?
От доста време сме заедно иии... аз си мислех,че нещата са сериозни...винаги ми обръщаше внимание и напоследък се държеше много добре с мен,но тази екскурзия...
Може би няма от къде да се обади,но това едва ли е някакво извинение,ако е искал може би е щял да намери от къде...
Дайте ми някакви съвети,Благодаря предватително!
Може да няма връзка, щом е извън БГ... няма как да стане, освен ако има ролминг... недей да плачеш...
smileforyou12
05-28-2009, 09:40
тва да ти е проблема :lol: :lol:
dydolinkka93
05-28-2009, 09:45
ейй спокс и аз бях на екскурзия извън БГ и не се обаждах на гаджето ми ,защото роуминга беше прекалено скъп , та аз дори и на родителите си не звънях , така че спокс не се тревожи,като се върне всичко ще е наред !! :P
и напоследък се държеше много добре с мен,!
Ти на 13 ли си?!
NeZaPoznat
05-28-2009, 10:33
и напоследък се държеше много добре с мен,!
Ти на 13 ли си?!
Ако е родена 1819 г. според ника и значи е на 190 г :D :D
Сериозно по темата: Ако ти е толкова мъчно - драсни му 1 СМС ?
Щом напоследък се е държал добре ... :D
RadaHristova
05-28-2009, 13:50
Това че не ти се е обадил не означава че не е мислил за теб :)
bloodylips
05-28-2009, 14:52
пффф и като не ти се е обадил значи вече не те обича така ли ? абе момиче какъв ти е проблема бе ? отишъл е на екскурзия и кво не ти се е обадил ми дай през пет минути да ти звъни а ? а ти що не му се обадиш ?
soul1199
05-28-2009, 15:00
Това че не ти се е обадил не означава че не е мислил за теб :)
Оффф момчето ти е казало, че те обича, а ти си мислиш, че не му пука... хубава логика :? Я се стегни ... :?
LittlePrincess
05-28-2009, 15:12
оф може да не може да ти се обади бе. ама неее дай веднага да се избива на рев
TheGirlNextDoor
05-28-2009, 15:35
или няма възможност да ти се обади..илииии нз..знаем какви неща стават по екскурзиите 8-) 8-)