View Full Version : Маниаци
Реших да направя тази тема, защото се сетих , че съм чувала за маниаци на тема акне-тоест ако имат акне, немогат да издържат да не го човъркат.Вие чували ли сте?Изкажете своето мнение... :)
zai4ety13
05-28-2009, 13:57
oooo аз сега нямам много пъпки, но винаги когато ми се появи пъпчица я стискам!!! Нз защо, но сякаш ако не я стисна и не излезе онова беличкото, не съм спокойна....Трябва да се откажа от тоя гаден навик....
Jumbie483
05-28-2009, 14:09
Това е лошо. Може след това да останат белези.. Леля ми има доста малки петънца по лицето от пъпките си, защото ги е стискала..
Аз лично никога не правя така. Изчаквам си сами да се махнат.. Това става най-много за три-четири дни. Пък и отначалото и в края не си личи почти, че има пъпка ;)
:D аз не можех да се сдържа ги стисках :D иначе не ме оставяше мисълта на мира :D
много по-грозно е, ако не ги изстискваш
Swinkenhoffer
05-28-2009, 19:28
Да бе... да оставиш някакъв огромен цирей с гной и гадост да ти стърчи на носа, примерно. Как да не го изтискаш? :D
Nadelina
05-28-2009, 19:29
Да бе, супер красиво е с бяла пъпка да ходиш!
Аз не мога дори да ги стискам,обаче кът ми излезе някфа гадна пъпка и се се намира някой който да я стисне,и слава богу,досега не ми е оставало белег... :D ...Имам една братовчедка...още със появяването си пъпката бива унищожена,и заради туй тя има мн белези обаче по тялото,по лицето-не...
ThePowerOfLove
05-28-2009, 19:37
аз не ги пипам ;]
safetyMode
05-28-2009, 20:36
ако е някоя от ония гадни ама много гадни гнойни пъпки - веднага бива стисната... гадно е да ходиш с гнойни пъпки... някак си гнусно е
splendour
05-29-2009, 12:23
minava pod pod moite pr1sti i nokti :D az za 1 4erna to4ka si napravix edna rana s kori4ka 6tot ma nerve6e a za cqla p1pka..... sq mi izleze edna to4no k1deto e nosa otstrani i mn trydno se stiska no ne e nev1zmojno :D sega 6te zazdravqva 4e stana malko mazalo i s1m slojila 1 ton krem zdrave
oooo аз сега нямам много пъпки, но винаги когато ми се появи пъпчица я стискам!!! Нз защо, но сякаш ако не я стисна и не излезе онова беличкото, не съм спокойна....Трябва да се откажа от тоя гаден навик.... и аз съм така :D