View Full Version : Какво да направя, за да ми каже истината ?
Амии ... пиша тук, защото съм скаран с по-добрите приятели и защото сестра ми винаги ми е помагала, но сега не си говорим. Ще започна с това, че от 20-24 септември си харесах едно момиче ... възможно най-неподходящото. Виждах, че и тя е заинтересувана от мен и се радвах до небето. След тва я накарах да излеземе и тя не отказа. Започнах да се сближавам с нея и веднага разбрах, че е най-страннотн момиче което съм виждал. Нейздържай и й предложих. Тогава бях луд по нея (и все още сам).Мълчеше всеки път, когато я питах нещо такова. Накрая ми каза, че е по-добре да си останеме приятели за сега. От една нейна приятелка разбрах, че го е казала, заради майка й. С времето ми мина и пак същото, уж трабваше да я забравя а аз се привързах повече към нея ... започнах да пуша за да съм повече време с нея ... започнах да пия, за да се впиша в тяхната (момичешка) компания. Всички започнаха да я бъзикат, че сам и бил мъж и че ходиме ... тя се смееше е даже скъса с миналото си гадже по незнайна причина. Що за човек ще иска да сте само приятели, но иначе ме вика с нея да пушиме и до фелшера като на тях винаги им е било по-добре ако са си с тяхните приятелки, и понеже едно друго момиче ме харесва то като ме викне примерна да излеземе или случая когато се бях напил и другите момичета ме селуваха ... уж всичко е свършено, а ревнува и по цял час ме гледа. Един ден се бъзикаме и оставаме след даскало ... друг ден не ми казва нищо. Аз ще се преместя в училището, в което тя се мести и неспирам да уча, за да взема испитите. Приятелите ми ми викат, че съм ги заебал, заради нея. А другите хора ми казват, че ме върти на пръста си ... което е истина! Какво мога да направя, че лятото да не ме забрави не като приятел. На 15-ти свършваме и озъзнах, че цяла година пропилях заради нея ... но не пи пука за нищо ... приятелите ми ме зарязаха тя и групичката й ме викат, но как ще се държа само като с приятел, като едва се сдържам да не я прегурна мамка му. Само спомена за мириса и ... а като я видим да се усмихва ми се реве, че е найстина толкова хубава. Какво да правя, че да ми каже цялата истина и как д я забравя ??? Опитвах се, но немога да си представя, че няма да я видя вече.
Как да я накарам да спре да ме гледа така, да ходи по мене и да спре да ми дава напразни надежди ??? :(
Като говориш с нея ... за да си изясниш нещата един път ... :?
slun4ice_90
05-28-2009, 16:20
Проваляш си живота заради момиче,което си играе с теб. :-o :? Замисли се,малко...
big_dunker
05-28-2009, 16:47
Отиваш при нея и на 4-ри очи говорите ... друг начин няма
извън темата : ти кой клас си ? 6 ? 7 ?
ако съм прав явно си голям глупак че да пропушиш за некво момиче и т н ...... както са казали другите не се проваляй зарад тая
извън темата : ти кой клас си ? 6 ? 7 ?
ако съм прав явно си голям глупак че да пропушиш за некво момиче и т н ...... както са казали другите не се проваляй зарад тая
Основният правопис на българският език се взема 2ри - 3ти клас ... Тоз пичага нещо не я владее... Сам си направи извода.
По темата: :?
Вижте хора ... пробвах, но ако го направя още веднъж ще се разсърди и въобще няма да я виждам. Тя вярва, че и аз съм започнал да я смятам за приятел ... като излизах с тях тя даже не се опитваше да се държи по-добре. Ако има нещо, кеото може да помогне да я забравя и да ми стане приятелка казвайте, но най-малко искам да разкаже на приятелките й, че още я харесвам. Найстина тва ми е първото влюбване до такава степен. Дали да излизам с нея като приятел но да си я харесвам и другата година ще съм променен и може и тя да ме хареса ... или веднъж завинаги да приема че нищо няма да стане ?
Спри тогава да излизаш с нея... не си зарязвай приятелите заради човек, на който не му пука ... :? Приятелите са по-важни!!! :? Така ще видиш дали твоята липса ще я усети или не... :?
toni_nemezis
05-28-2009, 18:06
Пич ти си мн ама мн зле.Ше си зарежеш приателите за да ходиш по гъза на неква си там кифла.И си представям тя колко те харесва.Дори и да те харесва според тебе кое е по важно тя или приателите?Да не се ожениш за нея та да зарежеш сички други и да ходиш само след г*за й?Просто земи се опомни и почни да мислиш както трябва. :? :?
Човек осъзнай се да ти кажа ли къв ще е края на тая история ? Тя ще тръгне с някой друг и ти беше дотук а най кофтито е че ще си сам без приятели без нищо и то заради човек който не заслужава такива жертви.Дали те харесва едва ли харесва и това че ти я искаш и за това ревнува за вниманието ти тя е като дете и ти си нейната играчка бий си 2 шамара и се осъзнай ще загубиш много а нищо няма да спечелиш.
Bandolero
05-28-2009, 19:33
Проваляш си живота заради момиче,което си играе с теб. :-o :? Замисли се,малко...
sladkish_14
05-28-2009, 19:37
Играела си с него :? :x ..
Той сам се чуди как да й се бута , тя си играела с него , вие има няма като кажете някоя простотия !
Явно си има причина да не тръгнат , щом спомена майка й !
Откажи се по -добре , примири се , че ще сте само приятели , докато тази причина не се изясни ! Говори с нея , пипитай я .. И за Бога щом завършваш на 15 кой клас си 7 - 8 ? че чак пушиш и пиеш ?! Голямо момиче е и тя щом е същата .. :?
sh3_1s_7h3_0n3
05-28-2009, 19:41
Приказка му е майката.
Общуването е много важно, бе хора! Защо не го практикувате?! К'вот ти е на сърце, нека ти бъде и на уста. Това ти пречи, онова те дразни... туй не разбираш, онуй недоумяваш... кажи й го. С недомлъвки, погледи и жестове... доникъде няма да стигнете. Това е крайно недостатъчно.
Ебааго :grin: както си седехме почнахме да се целуваме ... и стана работата :grin: :grin: :grin: проблема е решен !