View Full Version : Смахната
alexandra00
05-28-2009, 17:56
Аз съм момиче 6 клас. Сега е на мода да си к*рва, алкохолик и да пушиш всяко междучасие. На където и да погледна все се е*ат, включително тези от 5 клас. Всички ме мислят за смахната заради това, че не правя всичко това! :shock: Аз също се забавлявам като тях (е не и с тва да бъда к*рва и да се е*ба по коридорите), правя глупости, но там където трябв. Не мисля, че училището е това място. Да се променя ли?
slim__shadygirl
05-28-2009, 18:05
Да се променя ли?
НЕ!
хаха, добре ли си? мн ясно, че не!
мани ги тея тъпанари, като пораснат ше са жалки отрепки (те и сега са де)
Оффф чесно писна ми от такива етикети като "сега е модерно да си к*рва, да пушиш бла бла и ако не си такъв си смахнат, но аз знам че съм много над тяхното ниво, но да се променя ли все пак ? " Еми то отвътре ти идва бе, закво ни питаш нас като вече знаеш отговора? :lol:
А пък и откъде ви хрумна на всички тва,че ако си нормален всички те изолират?! Аз не пуша, не съм от "готините" Ама кво от тва? Не само, че никой не ме изолира,ами даже ме ценят заради това. А пък и кой каквото иска ще си прави.. Нека да пушат, да се еб*т абе квото искат да правят :) Просто ги игнорираш и това е..
blackvelvet
05-29-2009, 11:50
Да се променя ли?
НЕ!
+1 Защо да падаш на тяхното ниво?! :lol:
zai4ety13
05-29-2009, 13:09
5 клас :shock: Шяшнахте ме! Не са ли прекалено малки !??
Знаех, че ги има сякви курви, но мислех, че почват от 7-8 клас....
А ти не падай на тяхното ниво. Ако сега си мислиш, че са готини, след време след като пораснеш, ще разбереш колко жалки са всъшност...
sladur4etyYy
05-29-2009, 17:31
защо изобщо питаш?? мисля, че сама знаеш отговора. не изневерявай на себе си и на принципите си! и повярвай, след 7 клас тия ще си останат такива отрепки, а ти имаш шанс да влезеш в много по- добра среда. не го пропилявай ;]
Как можа изобщо да си го помислиш това? :shock: Хората трябва да се променят към по-добро,не към по-лошо и да пропадат все повече и повече. :shock:
fall_out_girl
05-29-2009, 18:57
Не можеш да се промениш само,за да си като другите..Ще направиш огромна грешка!
alexandra00
05-31-2009, 16:27
Благодаря за мненията. Трябваше ми малко.
А как се трие тема?
НЕ! в никъкъв слу4ай не се променяй не ставай курва зариди другите ... ако си толкова тъпа го направи така после и за тебе 6те говорят как си била курва и си била разпоретина както казват вси4ки за курвите ... няма смисъл да се води6 по ъкъла на връстни4ките си ... няма никъкъв смисъл .. 6том се забавлява6 и без тея глупости какъв е смисъла да се променя6 и да се забавлява6 както каза да се ебе6 по коридорите на даскало със всеки сре6тнат
alexandra00
06-01-2009, 18:43
Благодаря за отговорите, трябваше ми малко. Не бях сигурна. А как се трие тема?
Благодаря за мненията. Трябваше ми малко.
А как се трие тема?
Предполагам си от ония забилите които не говорят и не мърдат от чина си ?
LittleDude
06-01-2009, 18:47
Само ми е интересно, как се е*ат по коридорите :D:D:D
Само ми е интересно, как се е*ат по коридорите :D:D:D
+ 1 :D
Аз съм 7 клас и когато бях една смяна с 6 клас беше супер смях. Не мога да повярвам как може някой да изглежда като ония.. Постоянно си припомнях, че са една година по - малки от мен, ама бяха неописуемо смешни. За няколкото месеца прекарани с тези "прекрасни момиченца" установих в какво НЕ искам да се превръщам никога!
бтв от 5 клас в нащо даскало има две момичета, които са правили секс със 17-годишни е така - за модата.. :x
alexandra00
06-03-2009, 18:54
Ами те се натискат, лигавят и т.н.
Благодаря! Как се заключва тема? Моооооооляяяяя кажетеееее!!!