PDA

View Full Version : Училище свързано с компютри или фотография?

anonim4e14
05-28-2009, 19:10
искам да се местя в друго училище :) 7 клас съм и скоро го завършвам . Моля ви кажете някое училище свързано с компютри ,фотография или нещо подобно .. годишния ми успех е 4 :( някое училище в което се влиза с 4 благодаря ви предварително много ще ми помогнете :)

т.1 и т.7
slun4ice

breathless
05-28-2009, 19:12
Cбъркал/а си раздела.
Поне кажи за кой град става въпрос .. ? :-o

yozii
05-28-2009, 19:13
1.Темата не е за този раздел
2.Защо заглавието е на латиница
Бъди сиг че ще ти заключат темата...

Goddess
05-28-2009, 19:13
Темата не е в правилния раздел.

Иначе, за училище не знам, но ще трябва да държиш изпити и в зависимост какви оценки имаш на тях, може и балът ти да е по - висок.

ludotokrise
05-28-2009, 21:09
В София една фр учеше в някакво такова

afterforever
05-28-2009, 22:53
1.Темата не е за този раздел
2.Защо заглавието е на латиница
Бъди сиг че ще ти заключат темата...

Оф... а тоя пост не е ли против правилата?! И темата за твое нещастие не е заключена. :-x :-x големи спецове се извъдихте, а сиг не сте чели FAQ-а.

По темата: за училище, в което се учи фотография не съм чувал никога. За училище за компютри мисля, че Джон Атанасов има паралелки, свързани с компютърни науки. :)

BlueCat
05-29-2009, 14:15
Ако си от София, можеш да се пробваш в Джон Атанасов (Софийска професионална гимназия по електроника). Само че успехи ти трябва да е дооста по-висок. Също Професионална гимназия по телекомуникации (Техникум по съобщенията) има специалности за компютри, там бала е по-нисък. А за фотографията - Професионална гимназия по полиграфия и фотография (не съм сигурна дали се казва така), само че там се кандидаства с изпит по рисуване.