PDA

View Full Version : За наборите от 1992 година :)

Kraskata92
05-29-2009, 15:39
Лично,аз тази година осънах,какво хубаво нещо е детсвото,как хубаво нещо е да учиш,вместо да работиш и се чудя как така до сега все съм искал да порасна да стана голям и да се свършва с училището... Еми през 2011 набор 92 казвам чао на училището и казват здрасти за живота..Става по-трудно,вече трябва да мислиш за реализация и спокойното тинейджърсто малко намалява ...И в момента ми се иска да бях 5-6 клас да се насладя още на даскалото,ама учи след 2 години завършваме..

Въпроса ми към наборите е : На вас завършва ли Ви се,омръзна ли ви от даскалото или както на мене така и нас вас искате училището да не свърши.. :)

MrUndaztood
05-29-2009, 16:39
Да! Искам! И съм осъзнал всички бъдещи трудности и прочие. Училището само ме възпира,бави от бъдещето ми,да не говоря и колко е излишно,а то е да кандидатствам медицина

Seducti0n
05-29-2009, 16:49
:) и аз съм 92
хммм, от една страна ми се завършва, от друга не
И аз чак сега осъзнавам, колко прави всъщност бяха са батковците и каките, които преди година-две ме убеждаваха колко прекрасно е да бъдеш ученик...единственото ти задължение е да ходиш на училище, получаваш пари, свободното ти време е доста повече, сравнено с това на студентите /имам предвид работещите такива, които са си един бая голям процент/.Естествено има ученици, на които също им се налага да работят, но в случая не става въпрос за тях.

Колкото повече се доближаваш до 12-ти клас, толкова повече ти се струва, че времето направо лети...
Повече от сигурна съм, че ще ми липсва училището и безгрижността/защото аз наистина не съм човек, с кой знае колко грижи/, но пък надявам се носталгията да не бъде за дълго...
все пак и студентския живот не е за изхвърляне :-D

slim__shadygirl
05-29-2009, 16:56
92 рулз! 8-)
На мен хем ми се завършва,хем не ми се..Ама няма как още малко и айде :)

Kraskata92
05-30-2009, 07:54
Мене огромния проблем който ме тресе е,това че ако не успееш да се реализираш в живота,постоянно ще искаш да върнеш годините назад и да си пак ученик..Обаче ако успееш да се реализираш и да работиш това,което искаш,мене лично изобщо няма да ми се връща назад,а ще съм горд,че изпълнил,това което искам :)

rosencetooo
05-30-2009, 09:07
Въпреки , че знам после какво ме чака и няма да имам много свободно време а и пак не се знае де ... :) но искам вече да завършвам , че честно казано напоследък много взе да ми писва :(

Kraskata92
05-30-2009, 12:10
Аз пък винаги до сега съм попадал на тъп клас,където не сум се чуствал много добре,така че ако завърша няма да ме яд за това,а може би за свободното време :)

padnaloblak
05-30-2009, 12:29
аз отговорих че има време ... а и не съм готов за света който е след гимназита... когато вс ти приятели ще учат в различни градове и ще трябва да градиш нов живот сам самичак ...

Kraskata92
05-30-2009, 12:49
аз отговорих че има време ... а и не съм готов за света който е след гимназита... когато вс ти приятели ще учат в различни градове и ще трябва да градиш нов живот сам самичак ...
Дам,аз наскоро се преместих да живея в друг град,без приятели без нищо..Супер депресиращо е :(

Bubbly
05-30-2009, 16:37
И да, и не. Така или иначе и да искаме, и да не искаме, имаме още 2 години.

Mi6inka
05-30-2009, 17:06
..ми винаги съм искала да завърша..ама някак си колкото повече наближава това толкова по-бързо минава времето... мн е странно ...тая година ми мина адски бързо...докато се усетим и ей сега ще е и края на 12ти клас...

gabri3lla
05-30-2009, 17:44
Не искам да завършвам. Искам пак в 1-ви клас :D ...след 12-ти почват грижите, проблемите :?

MP
05-30-2009, 18:09
Чувствам се точно като теб (към автора) .Хубавото е,че просто няма начин да осъзнаеш тези неща по-рано,така че сме го направили точно навреме.Имаме още цяла година да се насладим на всичко.Обаче желанието ми да върна времето назад е ОГРОМНО.Толкова неща бих променил...Но така е,оценяваш най-хубавите неща чак когато ги изгубиш.В нашия случай имаме още малко време да се порадваме на тези прекрасни години.

Kraskata92
05-30-2009, 18:33
Не искам да завършвам. Искам пак в 1-ви клас :D ...след 12-ти почват грижите, проблемите :?
Грижи и проблеми винаги има..От раждането се почва..Просто когато вече завършиш училище,вече мислиш за реализация в живота,а не само за гаджета,купон и веселие..Но не се знае,може и студентския живот да не лош :)

Чувствам се точно като теб (към автора) .Хубавото е,че просто няма начин да осъзнаеш тези неща по-рано,така че сме го направили точно навреме.Имаме още цяла година да се насладим на всичко.Обаче желанието ми да върна времето назад е ОГРОМНО.Толкова неща бих променил...Но така е,оценяваш най-хубавите неща чак когато ги изгубиш.В нашия случай имаме още малко време да се порадваме на тези прекрасни години.

Дам и аз много се радвам,че се осънах сега а не в 12 клас,тогава по-малко ще страдам..Просто си спомням първи клас..Изпита с буквите и изведнъж вече мисля за завършване...Това време просто летиииии :shock: Скоро ще станем родители на по 40 години :-o :)

EcTeTa
05-31-2009, 09:36
нямате въображение да си представите какви бихте станали и никога няма да можете , навярно повечето от вас ще станат чистачи из градския транспорт други ще станат наемници и ще работят за жълти стотинки на големия шеф , но един много вероятно е да стане депутат от ДПС и да разправя , че съгласува интересите на народа за спазване на етническия мир.Сега вече можете да разберете , нашето поколение от одавна се знае , че е опетненто от предните и няма как да станете красиви снежинки реещи се в небето...
-О боже училището "толкова" е важно толкова много съм преживял там бях първи клас и мислех ... , но сега вече му се вижда края... :-x
Драматизирате е това е то първия ми пост fuck you :D

readyornot
05-31-2009, 09:46
искам да свърша колкото се може по-бързо че тва даскало ми проваля плановете за наистина спр живот

MP
05-31-2009, 10:16
EcTeTa,можеше поне да се постараеш да се изразиш по-ясно,че да разберем гледната ти точка,а не да ни предоставяш неясно изразена теза и прогнози за бъдещето ни.

Kraskata92
05-31-2009, 10:22
нямате въображение да си представите какви бихте станали и никога няма да можете , навярно повечето от вас ще станат чистачи из градския транспорт други ще станат наемници и ще работят за жълти стотинки на големия шеф , но един много вероятно е да стане депутат от ДПС и да разправя , че съгласува интересите на народа за спазване на етническия мир.Сега вече можете да разберете , нашето поколение от одавна се знае , че е опетненто от предните и няма как да станете красиви снежинки реещи се в небето...
-О боже училището "толкова" е важно толкова много съм преживял там бях първи клас и мислех ... , но сега вече му се вижда края... :-x
Драматизирате е това е то първия ми пост fuck you :D

Откъде знаеш нашите амбиции за бъдеще ? Мисля,че в този форум са събрани отговорни и мислещи за бъдещето си тинейджъри,не сме някакви гагстери,на които не им пука какво ще става,не сме някакви наркомани,както някои от нашето поколение.. И какво драматизираме,разделяваме се с детсвото си за какво да не драматизираме..

EcTeTa
05-31-2009, 14:27
разделяте се с детсвото си колко България се раздели с БКП , в крайна сметка исках да ви кажа , че от вас има значително по-важни и почти със сигурност мога да кажа и че съдбата ви е предопределена.Но какво от това
-Невежеството е блажено

Bubbly
05-31-2009, 16:05
EcTeTa,можеше поне да се постараеш да се изразиш по-ясно,че да разберем гледната ти точка,а не да ни предоставяш неясно изразена теза и прогнози за бъдещето ни.
Поздравления за тези, които са схванали смисъла, останалите ще тънем в неведение. :lol:
ПП Шегата настрана, но, когато не правиш пророчества, може да се упражняваш да изразяваш мнението си разбираемо на собствения си език.

Punisherrr
05-31-2009, 16:17
Напоследък и аз все повече си казвам,че не ми се ще да свършва.. Вярно,че понякога ми е супер тегаво и ме изнервят много неща в училище,но като се замисля колко по-трудно ще е след като завърша..
Гот ми е и че съм 92 набор,а съм почнала у-ще година по-късно и сега имам една година бонус да си мисля кво ше се прави след тва 8-)