View Full Version : ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.4
^ Нека позная ... Онова момиче с гаджето от Пловдив,нали?! :o
А иначе браво за пожеланието :P
По темата:Отивам на даскало :o Днес съм до 15:00 на мъчилище,после трябва да ходя до един кретен,после да платя двете сметки на Глобул ... Оффф скапан ден :o
:smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075 :smt075
Искам да свърши по-бързо тва даскалоооо ... писна ми!!! :? :?
Иначе се чувствам нервна ... напрегнато ми е ... разочарована от няколко човека ... :?
george19
06-22-2009, 09:25
Дообре :)
Много ми се спи, много ми е сдухано и в същото време ми е много благо.
missapple
06-22-2009, 09:56
с разбито сърце :cry: :cry:
много тъп, мрачен ден
Грррр,и тука така.Развала настроението ми.
Искам дъждддддддддддддд :-x
Гадно,скапано,горещо време :-x
Пффф и като за капак имам да преписвам към 20 и няколко листа с планове по Аналитична химия :-x
Утре ими изпит по Френски - Диагностика и направооо .... :o Стискайте палци :D
притеснен за момичето ми ;s и ми е некво сдуханоо ;х а пък майка ми мисли че не и искам пари да хода се виждам с момичето ми а за нещо друго :-o :? :shock: :-o просто ... незнам вече искам хвана се изнеса от нас :o
Bandolero
06-22-2009, 16:02
кофти ... :?
lipsvashh_mi
06-22-2009, 16:51
уф,поредния странен ден..първо деня ми започна леееко странно...т.е. не леко,щото един ме ядоса и ми скаапа така лекинко деня...ама не ми пука-смисъл поне така си повтарям..
после като излязох ме наваля дъжда-ама поне определено събрах погледите с тоя новия цвят..знаех си,че ще падат ченета :D ин факт ,доста ме харесаха и казаха,че ми отивало червенокоса,което доста ме зарадва...
тая по химия каза,ч ечак четвъртък ще ми каже оценка,а до тогава ще се пържа на бавен огън :shock:
като за капак на тръгване тоя кретен дет вече месец не ме оставя на мира пък се опита да се навърта и като се изкряска едно гърлето-Гори насред борисовата та ме фана срам просто..а човека искал да ме поздрави :lol:
и те така...доста интересен ден..поне мисълта,че ще се изнасям от Сф ме успокоява :grin:
SiNiStEr
06-22-2009, 18:31
Тъпо ми е :-o
george19
06-22-2009, 18:34
странно :lol: :x
Kostadin_682
06-22-2009, 18:49
А бе ... добре съм, малко уморен ама бива :)
DiabolicAngel
06-22-2009, 18:56
Все повече се убеждавам,че не трябва да го правя.И няма да го направя.Горда съм със себе си! :-D
sladkish_14
06-22-2009, 19:05
Самотна , толкова самотна :-#
Ужасно е , ужасно страшно е! :-#
Уморена, объркана, неадекватна и МОЖЕ БИ влюбена.
апф... смотано... от толкова време не сме се виждали с нея и ся точно ще вземе да става втори потоп... :x
DevilWish
06-22-2009, 19:44
Перфектно :))
Бобииии ,имам такъв материял :Д Трябва да ти пратя снимки просто :Д
kuklichka_bg
06-22-2009, 20:14
замечтна
от части щастлива
и от части нееее :)
Малко съм нервна ... Чух едни коментари за част от компанията ми и се изнервих ... За сметка на това чух и неща за себе си,които ме зарадваха :)
Като цяло съм леееко объркана ... Опитах се да изхвърля едно момче от съзнанието си,но явно това няма да стане ... Като за капак през ден го виждам и сърцето ми започва да прескача ... Оффф,както каза кака ми (slun4ice_90) май е време да си хвана сериозен приятел и да забравя всички останали,които само ми мътят мозъка :?
](*,) ](*,) ](*,) Защо трябваше този човек да се появи в живота ми и за 4 месеца и половина да остави толкова голям отпечатък в мен :? :cry: Знам,че НЕ ТРЯБВА ... знам,че НЕ МОЖЕ ... но все пак го искам :-x :cry: :cry: :cry: :-x
slun4ice_90
06-22-2009, 20:17
Супер съм,след бачкане... :D :-P
Ми бате... like just any other day ... без момиче от 8 месеца напрао страхотно почти 9 даже... понякога ми е кеф друг път не... :smt024 абе страшна раота... утре и изпит по немски направо върха :smt012
slun4ice_90
06-22-2009, 20:20
Малко съм нервна ... Чух едни коментари за част от компанията ми и се изнервих ... За сметка на това чух и неща за себе си,които ме зарадваха :)
Като цяло съм леееко объркана ... Опитах се да изхвърля едно момче от съзнанието си,но явно това няма да стане ... Като за капак през ден го виждам и сърцето ми започва да прескача ... Оффф,както каза кака ми (slun4ice_90) май е време да си хвана сериозен приятел и да забравя всички останали,които само ми мътят мозъка :?
](*,) ](*,) ](*,) Защо трябваше този човек да се появи в живота ми и за 4 месеца и половина да остави толкова голям отпечатък в мен :? :cry: Знам,че НЕ ТРЯБВА ... знам,че НЕ МОЖЕ ... но все пак го искам :-x :cry: :cry: :cry: :-x Зори,не се ядосвай,ей! :x Не позволявай на толкова момчета да се зайграват с теб.Всичко ще се нареди,спокойно. :-)
Миме,те не се заиграват с мен ... :?
По-скоро аз правя така,че да покажа,че имам някаква ТЪПИ симпатий към тях ... Или по-точно към Него :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o ... а НЕ ТРЯБВА и НЕ БИВА ... ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
smiirnoff
06-22-2009, 20:43
мии кофти ми е .. потискам се от тоя дъжд , искам да се видя с него , ама ето на , пак вали :-#
боли ме и корема :-# .. много ми е скучно , замечтано , сънливо ии потиснато ( because of rain ;х ) .. утре пак ще съм самичка до 14.00h .. после ако вали ще се закопая в нас , ще си извикам някоя приятелка и ще прекараме часове в гледане на филми , лигавене и " говорене ;д "
пък сега няма и какво да правя , чакам тати да си легне , за да ме изръчка и мене и аз да ставам да си лягам , щото ме мързи да стана .. а пък ми се спи ..
ии той ( не тати , ами моя катт , мъжът ;д ) ми е обещал приказка за днеска ( както всеки ден ми разказва по телефона преди да заспя , след което като приключи с приказката , кресва веднъж дали съм заспала , ии ако не му отговоря ми казва тихичко , че ме обича , пожелава ми лека и затваря ;д ) .. ама сега никъв го няма , беше на ндк с колелото , а дали не го е отнесла бурята ? ! ;дд :neutral:
и сега след малко ще си легна , ще гушна мечока , който ми подари и ще се опитам да заспя , въпреки , че ще чувам как от другата стая тати хърка .. ;д :lol:
.. тъпоо ми е всички си легнаха , аз седя и чакам някой да ми разкаже приказка ;д ама няма :-#
.. котката ми полудя ии сега тича като луда из целия апартамент , с надеждата някой да си поиграе с нея или да сабори нещо , с цел някой пак да й обърне внимание .. но всички ги мързи .. тате още яде , мама гледа д-р Хаус , кака спи , а аз скучая , седя си на загасена лампа ии си слушам The Kin - Together .. пфф много ми е тъпо
... лягам си ;д :neutral:
утре пак един скучен ден .. [-(
както казва един от моя клас "чувствам се прецакан" :? тя идва в петък, аз съм тотално сбъркан, защото я харесвам адски много, а разстоянието е голяма пречка... другото което - не знам дали тя харесва мен, но ще разбера... съвсем скоро! Още нещо - тия дни ще вали и ако в петък вземе, че ми вали, ще чупя на дядо ви господ ръчичките... :o
както казва един от моя клас "чувствам се прецакан" :? тя идва в петък, аз съм тотално сбъркан, защото я харесвам адски много, а разстоянието е голяма пречка... другото което - не знам дали тя харесва мен, но ще разбера... съвсем скоро! Още нещо - тия дни ще вали и ако в петък вземе, че ми вали, ще чупя на дядо ви господ ръчичките... :o
По-добре краката ,че да има как да си играе с някои неща....
unicorn_f
06-22-2009, 22:41
мм напоследък ми е доста скучно :?
JustLikeHeaven
06-22-2009, 22:46
Няма любов,няма момчета,няма нищо в тая шибана държава :D
:smt007 :-) чувствам се такаа, същоо ии ми е малко гадно. Искам вече да си ходя на Бг да си видя приятелите ама от др страна искам да остана тук, не искам да го оставям за 2 - 3 месеца ии теззии хораа тукк, ще ми липсват .. .. :(
lipsvashh_mi
06-23-2009, 05:21
Няма любов,няма момчета,няма нищо в тая шибана държава :D
боже,как ти завиждам само....и аз искам така-както бях чела в един пост без момчета,няма проблеми :? ...
като за капак ще имам изходящо ниво по химия тая седмица СЛЕД като сме офомени..е да се пита и мае човек,г-жата добре ли е или не :? ...
smiirnoff
06-23-2009, 06:44
днеска ми е замечтано ии може би до някаква степен глупаво ;д , защото първо , че тати е отпуска цяла седмица :roll: ;дд , второ баба днес пак ще идва ;д .. ( поне ще ми донесе шоколад от ония големите милка ;д 8-) ) ..
ии сега пак ме боли корема , трябва да уча по математика , в четвъртък изпит .. ;хх :lol: :lol:
.. ама пък днеска времето ТРЯБВА да е по - хубаво и ще излезна с него :smt008
Приятен ден на всички , ии дано не ви боли корема прец целя ден , както мен ме боли в момента ;дд :lol:
точно ръчичките, според теб защо вали? 8-)
balsamaa
06-23-2009, 07:10
:( :( :(
точно ръчичките, според теб защо вали? 8-)
Е , защо... ако му счупиш ръчичките ше спре да вали начи ! :-P Ше те съдиме после за нарушаване на водния кръговрат така, че в твоя полза е да му чупиш краката :evil:
slun4ice_90
06-23-2009, 09:05
Днес ще си получа Дипломатааа. :grin: :-D Ще започна нещо ново,което съм намислила.Много съм щастлива неща,които ми се случиха този месец вече знам,че са за добре.Всичко, е в моя полза. :grin: :---)
Отворете прозореца да гръмна 8-) Преди малко се събудих и си правя сега парти в нас :D дано не събудя някой :oops: и квото да си говорим Джена си е Джена :D
TheBeliever
06-23-2009, 09:23
Развълнувана и нетърпелива съм. Днес започвам да си стягам багажа и в петък се изнасям от нас. Буквално. Заминавам за друг град да живея с приятеля си :D Животът е хубав. :grin:
DivoTo_KoTe
06-23-2009, 09:27
Развълнувана и нетърпелива съм. Днес започвам да си стягам багажа и в петък се изнасям от нас. Буквално. Заминавам за друг град да живея с приятеля си :D Животът е хубав. :grin:
Уау голяма стъпка си предприела.
яко нервен :-x :-x :booooomb: :-x :booooomb:
TheBeliever
06-23-2009, 10:12
Уау голяма стъпка си предприела.
Наясно съм с това. Но и двамата се чувстваме готови и решихме да си дадем шанс.
vesito13
06-23-2009, 10:26
Нервна , отекчена , днеска имах един изпит , утре още един , за който трябва да уча :booooomb: Всички искат да изляза с тях , но те са си уформени отдавна и вече за училище не им пука . Когато те трябваше да учат си учеха , сега ми се сърдят , че не съм излизала с тях :-x Предпочитам бъдещето си пред такива "приятели" :o
мина ми единия изпит и съм малко по спокоина :grin: :grin: :grin: нищо че в събота имам още един :( но да минават и да се махам и да отивам на моренце :grin: :grin: :grin: :grin:
Оххх все още в главата са ми нещата от снощи :o ТОЙ се е загнездил на дълбоко в съзнанието ми и не иска да се махне от там!!! :o :-x :(
Като за капак имам час и половина да се изкъпя,да ми изсъхне косата,да я изправя,да реша к'во да си облека,да си направя няк'ва прическа,да се гримирам и да изляза :shock: Хич не ми е ясно как ще се побера в това време ама айде ... :?
Пффф дано днес вечерта ми да мине по-добре от снощи :( Не искам пак цяла вечер да мисля само за Него :o :o :o
Изкъпан , но все още се чуствам преебан от половин народ батко :( така е от дни вече.... баси първо говори едно, после друг фр говори трето и на мен още по различно :smt069 шантава му работа :smt098
ООооо днес въобще не ми е ден 8-) Бах го...първо отивам си аз да се постригвам..той горкия като никой път ми направил прическа "Халифакс" (за които не знаят каква е тая прическа с няколко думи ще обесня...рошаф циганин) След това паля аз колата ще тръгвам и си давам назад обаче се заблях в една кака и прас ударих задната броня. Добре, че поне нищо и няма.Влизам в колата пускам музика...няма :x и аудиото се развалило.Нещо пращеше и му теглих една майна.В тоя момент брат ми се обажда и ми съобщава, че майка ми намерила едни работи дето не е хубаво за нея да ги вижда :D Не ми се мисли кво ме очаква още...дано беше само това :? 8-)
Take_That
06-23-2009, 15:56
ООооо днес въобще не ми е ден 8-) Бах го...първо отивам си аз да се постригвам..той горкия като никой път ми направил прическа "Халифакс" (за които не знаят каква е тая прическа с няколко думи ще обесня...рошаф циганин) След това паля аз колата ще тръгвам и си давам назад обаче се заблях в една кака и прас ударих задната броня. Добре, че поне нищо и няма.Влизам в колата пускам музика...няма :x и аудиото се развалило.Нещо пращеше и му теглих една майна.В тоя момент брат ми се обажда и ми съобщава, че майка ми намерила едни работи дето не е хубаво за нея да ги вижда :D Не ми се мисли кво ме очаква още...дано беше само това :? 8-)
Роскаааааааа, Роскааааааа все на тебе....
balsamaa
06-23-2009, 15:58
несподелено влюбен и всеки ден я виждам на даскало и ми става още по гадно щото си преебахме приятелството а трябваше да си мълча и да изчакам да премине ...
SiNiStEr
06-23-2009, 16:30
Ми за ся добре,моля се да не завали,че да мога да излязааа :-o
lipsvashh_mi
06-23-2009, 16:47
у,просто ми е супер...имахме 4 часа,които проспахме както си трябваше :D и се глезехме с моите джофри и с кочпанията в класа като цяло :P
вече плановете за лятото са на лице с малки изключения,които някои хора ще ги допопълват и те тъй :)
Хем започвам да си мисля за това, че ще избягам от всички за няколко дни съвсем скоро ... но все още ме мъчат няколко човека със своите постъпки и поведение ... :( :( :?
Wanna shoot my self... :smt108
чуствам се виновен, цялото положение сегашно е заради мен, дано да мога да се реванширам, знам че и писна много от мен и все пак не ми е теглила майните...
аз пък мн държа на нея, чак не си вярвам че мога толкова...
slun4ice_90
06-23-2009, 19:13
Ще ходя на остров Ибизааа,нека ми е зле. :grin: :---) :smt003 :-({|=
lipsvashh_mi
06-23-2009, 19:18
упражних си руския по много весел начин с мама и още умирам да се хиля...понякога е по-луда глава иот мен и това много ме е радвало винаги :-D
до сега пращах снимки на една фр-ка дет си правихме днес-мн са шашави ама какво др да очаква човек от нас :razz:
чуствам се ужаснооо !!! ](*,) :( :(
SunSmile
06-23-2009, 19:49
Самотно, неразбрано...
Имам чувството, че ми няма доверие...
Иска ми се да съм сама няколко дни... Имам нуждата от това, но едва ли ще стане...
Take_That
06-23-2009, 20:18
Чувствам се самотна, объркана, тъжна, нервна..... Искам го, а знам, че той не ме заслужава, но въпреки всичко го обичам..... :? :? :? Защо винаги прави така? Винаги се връща в живота ми, когато съм си стъпила на краката и преобръща всичко......... :? :? :?
Kostadin_682
06-23-2009, 20:30
охх умирам за сън... отивам и се трупясвам :?
DivoTo_KoTe
06-23-2009, 20:34
Изморена
SiNiStEr
06-23-2009, 21:05
нервна съм
elityyyu
06-23-2009, 23:01
влюбено :grin: и малко заспала... :D
Трябва да лягам а никак не ми се спи,ама пък утре трябва да стана рано.Много тъп "проблем".
вече не ми пука за нищо, каквото стане... но все пак като си помисля как ще се изправя срещу нея иии... ме свива стомаха :oops: с такова усмихнато човече не знам как ще говоря по сериозна тема
SiNiStEr
06-24-2009, 00:09
Страхотнооо... :grin:
Обичам го. :)
Тъжна, Самотна съм..., неразбрана съм както винаги и ... :cry: :smt022 :-#
колко познато :lol:
valdesbg
06-24-2009, 07:34
Аз съм екстра-перфекшън отново :)
kindergarden
06-24-2009, 07:36
добре съм...не,че някой от тук го интересува :D
valdesbg
06-24-2009, 08:06
Мен ме :)
И стига ме тормози с това мохито.. :)
kindergarden
06-24-2009, 08:08
Мен ме :)
И стига ме тормози с това мохито.. :) 8-) ходи в някой бар и пий :D
Малко скучно в момента а и уморено защото снощи не съм спала 8-) :D
lipsvashh_mi
06-24-2009, 08:47
още малко и ще съм съвсем перфектно :grin:
засега съм добре,особено след музикалните поздрави в един от съседните раздели..все хубави песнички за добро настроение :)
slun4ice_90
06-24-2009, 09:26
Не издържам, само чакам да дойде моментът и ще замина... ](*,) :-# :-k
alcoholgirl
06-24-2009, 10:37
умирам от скука и главата ме боли :booooomb: :(
SunSmile
06-24-2009, 11:24
Ядосана съм! Бясна съм! Ще й тегля яко майните към петък ...
От друга страна съм супер щастлива за математиката! Гений съм - един малък Архимед дремеше в мен!
KillEmAll
06-24-2009, 12:25
много съм тъжна :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Dark_Angel_F
06-24-2009, 13:47
Супер съм !!! Днес ме оформиха по двата премета , които ми оставаха и завършвам с пълно 6 :grin: Сега само умирам то нетърпение да дойде петък ,че цял ден съм по фризьори и пазарлъци и събота заминавааам. Ще е най- якия лагер !!!
valdesbg
06-24-2009, 14:59
Чувствам се щастлив, че отново бях на точното място, по точното време и успях да помогна на една съфорумничка :)
:grin:
Иначе искам да се махам от сегашната работа и в най-скоро време ще го направя. И ще съм още по щастлив :)
И така, днес ми е супер страхотен и леко странен ден. Шашава история,
Жена ми, ти нищо не казваш днес, я се отчети тук в темата. Довечера ще си поприказваме повече.
^ Жена ти не е добре и за това не пише :( Цял ден й е зле ... Чувства се отпаднала,обезводнена,безс илна,уморена и т.н. ... и т.н. ... и т.н. ... :( :( :(
По темата: Вече отговорих :smt011
DevilWish
06-24-2009, 15:43
Много странно. И малко ядосано :#
Даскалото почти свършва ... започва да ме наляга лятно настроение ... имам си няколко човека, на които многу държа .. абе за сега бивам ... :grin: :grin: :smt001 Искам да остане така... =D>
lipsvashh_mi
06-24-2009, 16:23
о,идеално просто.перфектно,слънчево и т.н ит.н. :)
ходих за 2 часа до училище ,а за др се чупихме всички и си прекарах следобеда у ена приятелка :grin:
иначе все повече се радвам,че съм си само сега,че като чувам историите на някои хора и зле ми става :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=k2W4-0qUdHY&feature=related
пз с тая песен...наистина е уникална!!!!!!
Все по отчаян и по отчаян.
Оная свиня баща ми,ми е думнал кекса който си купих вчера :o .Преди малко се прибрах от импровизирано плажче,и мисля че съм изгорял.Като цяло се чуствам супер,днес нямах ядове,грижи и проблеми.
kuklichka_bg
06-24-2009, 18:34
зле Зле зле зле злееееееее :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
TheBeliever
06-24-2009, 18:39
Така --> :smt101
и така --> :smt081 се чувствам. Багажът е събран, утре сутринта заминавам :grin:
lilTIPSY
06-24-2009, 18:54
мии некво смотано .. кофти ми е за бившата , в училиште ме тормозят даскалите ... и мисля че е крайно време нещо хубаво да ми се случи ... :D
BigFakeSmile
06-24-2009, 19:02
объркана :?
но с душевно спокойствие :)
angeltears
06-24-2009, 19:38
Странно.. хем ми е едно такова весело.. хем нещо ми тежи.. абе шашава работа :D :D
Lipsvashh_mi сватбата мина и се извиняваме,че не сме те поканили :D ,но обещаваме,че ще те поканим на предстоящия развод ;)
Даже ако искаш и 3-те деца ще ти подарим :D Нямаш грижи :D
По темата:Чувствам се малко по-добре :) Мъжа ми се опитва да ме развесели и успява :) ,нооо мисля да си лягам след малко,защото нямам сили да си държа очичките отворени :?
Лека и мека на всички :-)
супер бях първо на кафе с неколко фр дето одавна не бяхме излизали :grin: :grin: там видяхме две от старите сервитиорки :grin: :grin: и седнаха при нас и беше пълна лудницааа :grin: :grin: супер лигняя и простотиииии :grin: :grin: :grin: :grin: после се дърпахме с колите :grin: :grin: и накрая отидохме до на един фр селото и се събрахме сиг 30 човека и повече и пихме бираа и се лигавихме :grin: :grin: :grin: неска сичко ми е весело и ми ебати купонааааа :grin: :grin: :grin: :grin: са си слушам музика и си се кефаааа :grin: :grin: :grin: и едно поздравче за всички
:-({|= Eminem - We Made You :-({|=
Kostadin_682
06-24-2009, 19:54
уморен... отивам да лягам.. че утре пак ... айде лека ви нощ
Kukumqvka
06-24-2009, 20:22
Фанал ме е летния грип и не съм особено добре .. :?
иии ся за петък очаквам да кажат в прогнозата за времето "в петък ще вали червен сняг"... най-малкото ше вали смотан дъжд, който няма да ме спре!!! Аз съм решил, че ще се видя с нея, ако ще и град да вали, ако ще и да ми разбие главата тоя град... пак ще отида!
иии ся за петък очаквам да кажат в прогнозата за времето "в петък ще вали червен сняг"... най-малкото ше вали смотан дъжд, който няма да ме спре!!! Аз съм решил, че ще се видя с нея, ако ще и град да вали, ако ще и да ми разбие главата тоя град... пак ще отида!
Ще ми е интересно дали ше отидеш ако имаш страшно голямо разтройство и много ти се подпръцква . . . че на всичкото отгоре осъзнаваш ,че закъсняваш и трябва да тичаш много бързо под дъжда от град който вали и ти прави синини по главата ,но пък и другата част от ледени кубчета те пери през корема ,а да не забравяме ,че ти имаш разтройство и ти се подпръцква!!! :-P
Ако си в подобно положение можеш да пробваш редбул "Той дава крилааа" , ще се разминеш само с разбитата глава. :smt101
П.С. Знам че съм страшно гнусен и гаден!!
SiNiStEr
06-24-2009, 23:36
болят ме устните от онзи идиот вече :-o
и лягам да спа,че утре ме чака конско за тва колко часа съм се прибралаа.... :(
sh3_1s_7h3_0n3
06-25-2009, 03:20
Нахапана от комари и малко сънена, въпреки че трябва да се взимам в ръце, че 'купонът' е започнал, а аз още проверявам пощи и чета новини. Тази вечер се очертава да бъде дъъъъълга. :)
Ще ми е интересно дали ше отидеш ако имаш страшно голямо разтройство и много ти се подпръцква . . . че на всичкото отгоре осъзнаваш ,че закъсняваш и трябва да тичаш много бързо под дъжда от град който вали и ти прави синини по главата ,но пък и другата част от ледени кубчета те пери през корема ,а да не забравяме ,че ти имаш разтройство и ти се подпръцква!!! :-P
Ако си в подобно положение можеш да пробваш редбул "Той дава крилааа" , ще се разминеш само с разбитата глава. :smt101
П.С. Знам че съм страшно гнусен и гаден!!
тоя редбул най-много да предизвика разстройството :D
valdesbg
06-25-2009, 05:41
Зориии аз близначетата не ги давам. Толкова сладурски са и те зареждат с енергия. Грях ти на душата ако ги подариш на Яна :-D
Иначе ще има покани за всички. Жена ми плаща сметката :)
Аз съм ПЕР-ФЕКТ-НО отново. Баси нямате си и идея колко се променя началото на деня ако се събудиш наспан. Подготвям се за отпуската, ще има доста дълго пътуване София - Пловдив - София - Варна - Силистра - София, все още има възможност за още вмъквания :) Ще видим какво ще измисля.
Ааа кефя се на якото настроение в което съм днес :)
lipsvashh_mi
06-25-2009, 06:07
Добро утро на всички :) Туко що се излюпвам и още съм и аз нз къде си,но добре че нещата за днес съм си ги попрочела та пак ще мързелувам...мале напоследък съм баси и мързела 8-)
Иначе,женените не се обиждайте ама не ви ща дацата да ги гледам...след време ще си имам мои да ме тормозят,тъй че :lol: :lol:
Но ако ме поканите за кръстница-това ще едруго нещо...пък и нали са момчета 8-) ....
аз отивам за чаша кафе,аа вие мислете офертата да бъда кръстница :D
Сънена съм, а след малко трябва да се влача на няква глупост по географияя :?
slun4ice_90
06-25-2009, 07:46
В дни на затъмнение,както каза един френд. :-o
Ужасно просто... отвратително. :cry: :cry:
Много прецакано се чуствам .. 8-)
MetalZone
06-25-2009, 08:54
+1, Хах, клубът на преебаните се радва на много членове... 8-)
DanceGirl
06-25-2009, 08:58
Ами чувствам се малко самотно :( но иначе пък се радвам,че ваканцията наближава и ме очакват хубави летни дни :-D
DevilWish
06-25-2009, 09:02
Чувствам се ,гадно, страх ме е за училище, страх ме е за това ,което трябва да направя, страх ме е за още нещо, плюс това съм прецакана, с това ,което вчера купих :# Дадох си парите на вятъра майка му стара, макар ,че ще си го използвам де =)
Мъжа ми ... Кой ще плаща сметката,че не разбрах :-o Аз ли?! ... Да,да!
Янче ти не ги искаш,аз не ги искам ... Миии значи МъжО ми ще ги вземе :D
По темата:Имам петици по Микробиология (практика) и Аналитична химия (практика) и съм бясна!!! :-x Като за капак двете ми даскалки така яко ме наредиха,защото съм можела и съм била с много по-големи възможности,но ме било мързяло :-x :-x :-x
Иначе ми е готино,защото ни пуснаха 2 часа и половина по-рано :grin: :-)
valdesbg
06-25-2009, 09:10
А твоя тати беше милионера. Аз нямам пукнат лев...(всичко е на пачки 8) )
За теб остава голямото, за мен са близначетата ;)
По темата - супер ми е, освободено някво :)
ма.мка му всяка сутрин все един и същи сън :x омръзна ми вече бе, омръзна ми :-x
FancyGirl
06-25-2009, 09:48
пф.. гладна с болки в стомаха след тоя изпит ... поне мина :grin:
и ще си лягам да си почина малко, че ми писнаа 8) 8)
DevilWish
06-25-2009, 09:52
Оххх така ми е лошо :С :(
Kukumqvka
06-25-2009, 09:58
Свежа като лимонка :grin:
lifelesscorpse
06-25-2009, 10:08
Чувствам се ужасно.В последно време пак станах тъжното малко човече,което всеки го пита какво му е,а то не отговаря.Писнало му е от всичко вече...И всичкото това в момента е заради родителите ми...ОТНОВО!!! :x Вече не знам и аз какво да правя...Всичко е грешно и е по моя вина(по техните думи)...Оф... :? :? :? Искам по-бързо да идва 17-ти и да се махна от шибаната софия и от шибаните ми родители... :x ...
balsamaa
06-25-2009, 10:13
тъжен :(
На когото му стиска нека ми пише в скайп и за по-малко от минута ще разбере как точно се чувствам :-x ,нооо после да не очаква да го отблокирам!!! :?
TheCinderella
06-25-2009, 11:53
Мии преживявам един от най - трудните периоди в живота си ии .. смазана съм.Мда, май това е точното определение .. :? :x
Ами бивам .. е разбира се намира се кой да ме нерви ама има хора около мен, които ме развеселяват... :-) Малко ми е напрегнато в даскало ама остана още малко .. :grin: :grin: Очаквам с нетърпение началото на ваканцията ... :oops: :D :D
slun4ice_90
06-25-2009, 13:52
Много ми е скучнооо,утре ще е адския ден... :grin: :-P
hanovete
06-25-2009, 14:07
вече ми писна да чувставам....или по-скоро квото се пее в песента на Паскалис Терзис - Астатос http://vbox7.com/play:283874a6
MetalZone
06-25-2009, 14:14
Супер... после ще вкарам едно галонче :-P (може и две)
ПС: Stratovarius - Legions \m/ :smt035
Добре съм :) Малко самотна, нооо...
Времето е прекрасно...Супер бясната буря се задава...
Преядох. Пийвам биричка ии...си мисля хубави неща :-)
estellle
06-25-2009, 14:36
Леко нервна .. и влюбенааа :D :grin:
+1, Хах, клубът на преебаните се радва на много членове... 8-)
За жалост аз сама се преебах 8-) Поне да ме беше прецакал някой да има кой да псувам ама то аз се прецаках :D
lipsvashh_mi
06-25-2009, 15:37
еее,първата битка е спечелена... 1 на 0 за мен естествено!СУПЕР СУПЕР СЪМ ЩАСТЛИВА и ще се черпим с компанията...Преборих я тъпата химия,ПРЕБОРИХ ЯЯ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
сега остава да ми се сбъдне и желанието за лятна любов и не на 6 плюс ,ами на 10ка ще съм :-D :-)
Вече съм по-спокойна,но все пак ми се струва,че може всеки момент да избухна :?
Дано никой да не ме ядоса,защото съм способна да пребия някого :?
Хммм като цяло ми е весело в момента :) Преди 5 мин. трябваше да съм в Офиса,нооо още се размотавам из нас по къси гащета и тениска :D След малко обаче започвам да се оправям :oops:
Оффф само се надявам да не завали,защото обувките ми ще станат на ... :? амааа като чувам как започна да гърми и като усещам,колко е задушно ... :x Пффф дано поне времето да е хубаво докато стигна до барчето :o
Айде лек ден на всички :)
Почна се,да запретваме ръкави.
мн уморена :razz: и ядосана на него защото не ми отгожаря на смс и като се видим ще има голям бои :o :P
SiNiStEr
06-25-2009, 16:57
изнервена,дори бяснаа.....
:-o
DiabolicAngel
06-25-2009, 17:53
Доволно,че го няма вече.Дано повече никога не идва,защото...ще стане много лошо! :(
ZaGadKkAa
06-25-2009, 17:55
Страхотно!!Живота е страхотен и не тряя се порпилява дори за миг...всичко ми е на 6... :grin: :grin: :grin: :-) и най-важното имам най-страхотните хора до себе си и след 5 дена имам РД.. :grin: :grin:
Ужассссс ! Още по зле взе да става .. :cry:
Kostadin_682
06-25-2009, 18:17
А бе бива... умората напира ама съм добре :grin: :)
Направо ако се гръмна ще направя услуга на майка ми :D
bmwsasho
06-25-2009, 19:32
Спи ми се :smt010 :smt010 :smt010
Kukumqvka
06-25-2009, 20:59
Напива ми се :D ама е четвъртък :?
Bandolero
06-25-2009, 21:04
тъпо-тъпо-тъпо :(
george19
06-25-2009, 21:23
Бивааа :oops: :oops:
Пак ударих 3 часа, но не ми се спи...слушам си стари песнички и си стоя на хладно гледайки безцелно :) Как съм ли? Ами добре съм...по-скоро защото трябва да съм, а не защото съм...ако случайно човека който се е объркал да прочете това ме разбира :-o :)
mostwanted
06-26-2009, 00:36
аз спя в момента никак не се чувстваам
MetalZone
06-26-2009, 04:25
Малко шибано от вчерашната бирица... ама дреме ти... днеска пак :-P Също така от сабале куфеем на Nostradameus - The Future Will Show :smt035
защо трябва да се караме за глупости ?
elito6754
06-26-2009, 06:04
Перфектно се чувствам! :grin:
Малко тъжно заради смъртта на Майкъл Джексън.. сякаш се сбогувах с детството ми, а той го олицетворяваше
много притеснен :( за момиченцето мии :(
slun4ice_90
06-26-2009, 08:47
Бивам, настройвам се за денят. :-P :grin: :-({|=
След една хубава сутрешна тренировка се чуствам по-добре ..
Soon the hell ends..
Скоро на купон.. екстра!! :-P
Еееее ваканцияяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяя ... :grin: :grin: :grin:
Очаквам с нетърпение идващите днии .. :oops: :-)
Kukumqvka
06-26-2009, 11:09
Чувствам се самотна .. :?
Прекрасно .. отново стана на моето .. :twisted:
пусни си SmashMouth - All Stars и се кефи на това което може да се случи и не мисли това което вече се е случило :smt001 просто и ясно..
MetalZone
06-26-2009, 12:05
Малко тъжно заради смъртта на Майкъл Джексън.. сякаш се сбогувах с детството ми, а той го олицетворяваше
Това е ужасно... а има толкова много самотни малки момченца по света... Довчера за всички наоколо беше просто извратеняк с много пари, а когато умря се превърна в иконата на 90-те. Мисля, че на това му се викаше лицемерие...
Инак се чувствам супер... довечера бирички... 8)
Това е ужасно... а има толкова много самотни малки момченца по света... Довчера за всички наоколо беше просто извратеняк с много пари, а когато умря се превърна в иконата на 90-те. Мисля, че на това му се викаше лицемерие...
Винаги съм била с добри чувства към него, така че при мен не е лицемерие.
mitakavg
06-26-2009, 12:42
Чуствам се Перфектно :grin: :grin:
Винаги съм била с добри чувства към него, така че при мен не е лицемерие.
шибаният кльощав педофилопедерас черно-бял нещастник умрял с 400 млн дългове към банки и частни лица къв богаташ... след 1993 година от както бил осъден за 1-път за педофилия му спря и кариера и сичко /
настроена за купон ама няма кой да се навие :D :smt006 :?
balsamaa
06-26-2009, 13:30
искам приятелка ама не става .. вече няколко отказват ..
сигурно има проблем които се корени в теб ?
Kukumqvka
06-26-2009, 13:37
пусни си SmashMouth - All Stars и се кефи на това което може да се случи и не мисли това което вече се е случило :smt001 просто и ясно..
ех мерси,стана ми весело :grin:
balsamaa
06-26-2009, 13:38
сигурно има проблем които се корени в теб ?сигурно .
kuklichka_bg
06-26-2009, 13:48
Замислено.......
Чудя се дали да направя поредната простотия........ оффффф :o
bloodylips
06-26-2009, 14:51
ми не съм мн добре снощи ме одрязаха и е доста кофти...
Супер уморена. Добре поне, че мухльо реши да спре играта на гоненица.
flowerlina
06-26-2009, 15:06
Странно
Чувствам се като Барон Мюнхаузен :razz:
4 пъти отрязан за 8 месеца, вече си мисля,че съм made in china и имам едно етикетче на което ми пише всичките дефекти и е с размерите на плакат за билборд и е писано на него с шрифт осмица 8-)
http://vbox7.com/play:fe60b779 - Поздрав за всички момичета :-P
http://vbox7.com/play:84d84a8e - Поздрав за всички момчета :D :booooomb: :grin:
ууУаАаУуу!! 8-)
SmileMoreOften
06-26-2009, 15:40
Съсипана.
Супер съм :grin:
След 30 минутки излизам и естествено още не съм готова :-D
Освен това момченцето ми и най-добрата ми приятелка утре имат състезание по стрелба и гребане и ще ходя да ги гледам :),а след това ще се събираме в новия апартамент на едно момче и ще избухваме яко ... :grin:
Оххх очертава се да е един забавен и изморителен уикенд :grin: :-D :-)
ооо перфе най - накрая завърши една много странна и изпълнена с изненади учебна година :grin: видях си се с женикчата и са ми едно такоаа мноу якоооо :grin: :grin: и са чакам един фр дойде с колата да ме вземе и пак да обикаляме някъдееее :grin: :grin:
bmwsasho
06-26-2009, 16:23
Перфектно се чувствам :grin: са излизам да подсиля настроението още :)
чувствам, че тряа се напия... мноо мъка се събра!!! Тя има сериозна връзка и е щастлива с приятеля си... и аз пак сам, damn! Ем е*ал съм го, сам ше си седя, никоя не ме заслужава! :x
Чувствам се като безработен комбайнер :-o
DevilWish
06-26-2009, 17:03
Чувствам се супер гадно :( Искам да изчезна направо от земята :(
valdesbg
06-26-2009, 17:35
Алоо форумното присъствие, що мълчите бе?
Бройте ме и мен, ставаме трима :)
На мен...ми е скучно.
Kostadin_682
06-26-2009, 18:09
I am cool 8-)
DevilWish
06-26-2009, 18:11
Чувствам се ужасно :С Не зная кога ще се оправя . . но . :С
4 пъти отрязан за 8 месеца, вече си мисля,че съм made in china и имам едно етикетче на което ми пише всичките дефекти и е с размерите на плакат за билборд и е писано на него с шрифт осмица 8-)
http://vbox7.com/play:fe60b779 - Поздрав за всички момичета :-P
http://vbox7.com/play:84d84a8e - Поздрав за всички момчета :D :booooomb: :grin:
ууУаАаУуу!! 8-)
:-P
Ето и един специален поздрав за DevilWish - http://vbox7.com/play:4df56c7b не се цупи на живота ,че ти завижда :smt003
Бях си супер преди да ми развалят настроението за пореден път...
Kostadin_682
06-26-2009, 18:53
Свободна, хубаво е!
:)
Да не си била в затвора бе ? :-o
Свободна, хубаво е!
:)
А така един усмихнат днес! :smt001
Поздравче и за теб 8-) - James Brown - I feel good (не ти давам линкче ,защото няма как да не я знаеш)
Едит:
По темата: чуствам се перфектно! фуул бомб :booooomb: 8-)
lipsvashh_mi
06-26-2009, 19:04
обичам ваканциите,особено лятната..и въпреки,че още не осъзнавам,че няма да ми се наложи да ходя на даскало всеки ден ида ставам рано съм суупер щастливата..завърших както искам с добър успех и сега отивам на заслужена кратка почивка с най-близките ми приятели!Ще е уникално-спор няма!
Голяма съм късметлийка с такива приятели и с мушмороците в класа,които ще ми липсват много..нооо като се върна ще наваксваме с тях-и те тъй :grin: :grin: До тогава ще преживеят и без мене-червенокоса и зла,но пък са ми свикнали и си ма обичкат :oops:
сега ралаксирам с приятна музика и разхладителни напитки и си мисля да не изпусна нещо от багажа,защото като знам каква съм капризна в това отношение-просто после няма да го понеса :lol:
nicolepcd
06-26-2009, 20:18
Добреее, все пак свършихмеееееееее :grin:
Утре по това време ше съм изтрешял супер яко,нямам търпение просто.
Бях си супер преди да ми развалят настроението за пореден път...
nicolepcd
06-26-2009, 20:36
Доспа ми се :smt010
Kukumqvka
06-26-2009, 20:43
Е па вече съм добре 8-) 8-) 8-)
Нещо подобно, само че сама си го бях създала затвора! :wink:
nicolepcd
06-26-2009, 21:10
Уморих се да чакам тия от Дъ войс да ми изпратят тъпото писмо и така и не успях да намеря тая песен... :-o Как да се чувствам? Изморена съъъм 8-)
balsamaa
06-26-2009, 21:31
ужасно самотен .. и отчаян ест .. :?
SiNiStEr
06-26-2009, 22:02
От една страна се чувствам страхотно-до сега бях с него,беше страхотно,не можем да се отлепим един от друг.... :oops:
А от друга страна - УТРЕ СЪМ МЪРТВА ! (закаснях ужасно много - 2 часа) :smt022
набрегнато :( има няма след един час съм на изпит и ще има да се гърчим мн ако :o :-o но хубавото е че след изпита заминавам за варна :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
06-27-2009, 04:07
gut ;] sled malko lqgam hah
MetalZone
06-27-2009, 06:01
Днеска нема се бачка :grin: Довечера пак на концерт :smt006 :smt006 :smt006
:smt035 Voice - Devilish Temptation :smt035
Нервно ми е :o
Искам да си пресирам косата,но още ми се спи,а ако изчакам да се разсъня няма да ми стигне времето,защото ми трябват около 2 часа и половина,а в 13:00 най-късно трябва да излизам ... :?
Освен това днес е състезанието между варненския и силистренския отбор по гребане и ми е малко нервно ... Знам,че нашите ще бият варненци (както става винаги през последната година и нещо) ама все пак имам странното чувство,че моите шматки (и най-вече едно момченце :-) ) ще се разсейват прекалено много от факта,че съм там и ги гледам и може да объркат нещо :?
Като за капак нямам търпение да дойде десети и да замина на кратка екскурзийка (Търново,Габрово,Арбанаси,Ш умен и всички по-интересни места по тази дистанция) :o После ще се потормозя още 3 дена на стажа в тъпата лаборатория и айдеее пак в Габрово :-D
Аххх това лято се очертава да бъде доооста странно 8-) :P :-)
mechtaq_za_teb
06-27-2009, 06:24
Добре съм :)
Бивам, ама ми е леко скука, та мисля да си легна малко и да почета книжка 8-)
DevilWish
06-27-2009, 10:08
Нервна, имам много нерешени проблеми, точно заради това ще излезна след малко ,да пазарувам дрешки и тн, за да се успокоя и когато се върна ще си свия едно, ще го изпуша и изобщо днеска ще си отдам целият ден ,само за себе си. Никой не ми трябва.
Kukumqvka
06-27-2009, 11:02
Добре съм :)
Нещо май настивам.. Ии съм отпаднала малко.. Ноо иначе съм добре, да не повярваш ^^
Много съм радостна,че успях да изненадам приятеля ми :grin:
MetalZone
06-27-2009, 12:16
Още 6 часа до концерта... :smt035 :smt035 :smt035 там ще е момичето дет вчера скъсахме, но все тая... разделихме се мирно и спокойно, тъй че ако се засечем ще сме на здрасти - здрасти, наздраве - наздраве, ае чао и те така... : ) След една седмица почвам работа като чирак на един майстор :grin: Преди малко се исрах и чувствам ебати облекчението :D :D
ПС: Brainstorm - Blind Suffering :smt035
Как можах да се напия толко злобно снощи?Сутринта ми звъни телефона,баща ми ми го носи,а аз викам не виждаш ли че набирам бе? :D Тряя спра да пия баси.А днес ми е важен ден,предстои ми нещо уникално и махмурлука обезмисля всичко.Добре,че тренинга си казва думата.
mechtaq_za_teb
06-27-2009, 12:56
Ядосана... !!! :x
irr3plac3able
06-27-2009, 12:58
:-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-#
Pepincetyy
06-27-2009, 13:15
Незнам ... :? некво ми е тъпо
Добре ,а а и времето е топличко и приятно :)
Kukumqvka
06-27-2009, 16:10
Чувствам се кофти .. гадна тръпка :?
http://fc01.deviantart.com/fs11/i/2006/169/b/a/_cryin__by_Luxusbaby.png
valdesbg
06-27-2009, 16:36
ИЗкарах си перфектно тази сутрин, нооо не мисля че ще е така и тази вечер. На работа съм а няма какво да стане.
slun4ice_90
06-27-2009, 16:54
Уморено и нервно ми е след бачкането,а трябва да излизам,за да се видя с едни приятели. :-o :-D
DevilWish
06-27-2009, 17:32
Спокойна, защото сега ще излизам и малко ще се направим мазалооо.Ама ми е тъпо, защото вали дъжд, добре че идват с колата да ме вземат,.
SiNiStEr
06-27-2009, 17:38
тъпо ми е... :-o
Чувствам се уникално ...
Адски ми е яко ...
Освен това ми е страшно забавно,защото бях на състезанието по гребане,стрелба и възли и адски много се смях на варненския отбор от военноморското училище,които паднаха от женския силистренски отбор на възлите и от мъжкия отбор на гребането (за стрелбата нямам инфо ама като видях,колко зле бяха щом единия беше с помощник,който му зареждаше пушката ...) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Лелеее нямаше по-големи смешници :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Освен това си се видях с момченцето :-) За съжаление нямахме много време,защото беше изморен от състезанията ама к'во да се прави :)
Някакси празна ми е без него :-#
Silveniq
06-27-2009, 19:49
наранена предадена разгневена :(
Суперррр :smt007 :smt007 :smt007
DevilWish
06-27-2009, 20:06
hahahoahoaohoaohayhihihi -така са чувствам :Д
И си искам при приятелят ми.Не знам какво правя ,какво чувствам . . :С
Чувствам, че една голяма възможност тропа на вратата, а аз я изпускам.. И усещам, че трябва да направя нещо за да дойде отново при мен.. и този път няма да я пропусна.. Дано успея :-)
Днес прекарах един прекрасен ден .. а все още съм недоволна .. какво искам мамка му :-x :(
balsamaa
06-27-2009, 20:30
фрустриран съм ,а много искам да стане някво чудо и да си промени мнението ....л
Kukumqvka
06-27-2009, 21:38
Днес прекарах един прекрасен ден .. а все още съм недоволна .. какво искам мамка му :-x :(
ощее и още любов искаш :lol:
По темата : Ужасно зле се чувствам :(
kuklichka_bg
06-27-2009, 22:00
супер :P :P :P :P
лелее... самото й присъствие лъха щастие... винаги усмихната... ама беше с гаджето си, аз как да й кажа, че я харесвам, като оня дръвник не я пуска...пу, яд ме е и за пролетта, и за вчера... и ще ме е яд докато не й кажа... което значи август... цял месец :shock:
Амиии бивам ... в добра компания съм за момента ии чакам с нетърпение ваканцията ... :grin: :grin: :grin:
А и стискам палци на един приятел .. :grin: :grin: :-D
Притеснена съм :? :( МНОГО!
Първо се събудих в 05:30ч.
После се събудих в 07:30ч.
А сега се събудих в 08:45ч.
Ноооооооооооооооооооооо въпреки това съм в страхотно настроение :grin:
След час и половина започват състезанията в Дунавската градина и още не съм сигурна дали ще успеем с един приятел да отидем на време :-o
Освен това довечера ще съм на банкет с отборите,но тъй като малките (до 20 години) ще се събират в едно момче,а възрастните на басейна,още не знам с кои точно ще съм :-o Май на края ще стане така,че ще отида първо на единия с момченцето ми,после ще го накарам някак си да отидем при големите и цяла вечер ще се мятаме като луди в басейна :razz: :razz: :razz: Току-виж ми минала фобията от дълбочини и пак съм започнала да плувам :(
П.П.Ако има някой от Варна няма да е зле да стиска палци на ония смотльовци от военноморското,защото са наистина много зле :D :D :D
ощее и още любов искаш :lol:
:lol: 8-)
По темата - засега добре :)
mediterraneo
06-28-2009, 07:29
Едно такова никакво ...5мин ми е супер яко 10 ми е много тъпо :o