View Full Version : как м0же да се случва т0ва .. ?!
an0nimna
05-29-2009, 18:27
хей х0рца ! :grin:
начи тази г0дина вляз0х в гимназия и си намерих мн0г0 д0бра приятелка ( или уж мн д0бра .. ) , та сп0делях и тазни неща и тя се правеше че и е люб0питн0 и "0питваше" да ми дава съвети .. и аз се заблуждавах и и се д0верявах ..
та..
преди няк0лк0 дена тя ми каза че е направила една ист0рйика (смисъл клип с картинки и думи ) .. за мен , нея и една друга приятелка .. та там е из0бличила какв0 мисли за нас и аз я п0м0лих да ми г0 прати и тя се съгласи 0баче каа че тва дет ши видя няма да ми хареса ..
та в клипа с нейни думи беше написала .. " уфф как се нервя кат ми г0в0ри за себе си и ми пълни главата сам0 с пр0блемите си , пази б0же 0т такива приятелки " .. не м0жах да п0вярвам , н0 и казах че няма да й се сърдя , защ0т0 най-малк0т0 ак0 и се разсърдя губя не сам0 нея н0 и други х0ра к0йт0 са свързани с нея .. и ак0 се скарам с нея - авт0матичн0 сички ще ме намразят ..
айде няк0й да даде съвет , щ0т ся ми е мн тъп0 и не знам кв0 да прая ..
Yancheto
05-29-2009, 18:33
Тази не ти е никаква приятелка,разкарай я!А ако другите са ти истински приятели,няма да те намразят само защото си се скарала с нея.А ако го направят,ти ще разбереш колко струват,нали?Няма смисъл да си с такива хора.Не й обръщай внимание,не й говори и изобщо забрави за въпросното момиче.Убедена съм,че скоро ще си намериш други,истински приятели.
an0nimna
05-29-2009, 18:34
въпр0са е че седя с нея на един чин и имаме мн 0бщи неща и не е т0лк0ва лесн0 .. и плюс т0ва не бих искала да рискувам да загубя и други фр. ..
Прекъсваш отношения овреме!
Ако не ти се преструва още 4 години, разбира се.;
DjBaloon
05-29-2009, 18:42
затруднявам се да прочета текста :-o
an0nimna
05-29-2009, 18:47
xahxha ама верн0 ли :lol:
Попитай я защо мисли така за теб? Чувства ли те тогава въобще приятелка ? И и кажи колко си вярвала в нея и т.н. и тя ще ти каже що е така... апък ако се смее или ти вика тая пък... и т.н. няма смисъл да се занимаваш с нея...
smileforyou12
05-29-2009, 20:07
че каква приятелка като се дразни като говориш за себе си и и споделяш я и тегли чертата или първо приказвай с нея :-o
Seducti0n
05-29-2009, 20:26
8-) големи сте приятелки няма що...
бтв,какво е това пренебрежително отношение към буквичката -о-
И така, малка, наивна авторке, опомни се и си дай сметка колко глупаво е да бъдеш част от такова приятелство и въобще да наричаш човек с подобно поведение, свой приятел.
Има още много неща, които мога да кажа, но няма да го направя.
Вярвам, че един ден ти сама ще направиш изводите, които аз вече си направих.
:wink:
0 не м0га да п0вярвам...Ти си п0редната тъпа кифличка...
an0nimna
05-30-2009, 06:18
теб пък кой та е питал ?! :-D
я си трай там ;]
тука всеки може да си изрази мнението, така че недей да недоволстваш от отговори.... по темата : или си прекалено наивна или ти е прекалено важно някакви си други хора да не те намразят,или си прекалено малка и още не си осъзнала значението на думата "приятел" и само си мислиш, че знаеш какво означава... незнам какво ти е, но от това как разсъждаваш относно това изглеждаш глупава! По -добре да имаш една, но истинска приятелка..отколкото 10 ...ей такива като твоите...Приятелите са нужни винаги!Ама истинските...Успех
an0nimna
05-30-2009, 07:29
незнам как изглежам , но определено не съм глупав човек ..
аз от мн отдавна знам каква е тя , просто не съм я зарязала защото аз съм на мнение че трябва да ценя приятелите си и да ги приемам каквито са ;] .. това е моето мнение .. ;p
смешно става всичко, като всеки втори е приятел и любим.
ах, колко е красиво всичко с помпозни думи без дълбочина и всякаква смисленост.
rosencetooo
05-30-2009, 09:09
Тази не ти е никаква приятелка,разкарай я!А ако другите са ти истински приятели,няма да те намразят само защото си се скарала с нея.А ако го направят,ти ще разбереш колко струват,нали?Няма смисъл да си с такива хора.Не й обръщай внимание,не й говори и изобщо забрави за въпросното момиче.Убедена съм,че скоро ще си намериш други,истински приятели.напълно подкрепям това изказване , много точно и изчерпателно! \:D/ вече ти си решаваш дали да постъпиш така или да си патиш ..