PDA

View Full Version : Сънувах...

balonche
05-30-2009, 07:34
Снощи сънувах нещо, което не очаквах. Сънувах едно момче, което съм виждала 2-3 пъти и не познавам, но в съня ми той беше някой когото не бях виждала никога. Бях си на село или нещо подобно, но там имаше много непознати гости. Сестра ми се занимаваше с нейни приятели, а на мен ми беше скучно. Видях едно момче (правеше нещо, което и аз бях изпратена да направя, но не си спомням какво) и започнахме да си говорим. И така почнахме да си прекарваме времето заедно, беше супер забавно, беше като много много добър приятел, викаше ми по някакъв много сладурски начин ( не си спомням как :( ). След това започнах да имам огромното желание да го целуна... и постоянно устните ни се озоваваха на сантиметри, но нищо не ставаше. Един път той започна да се доближава все повече и повече и тогава си помислих, че не искам, не искам всичко да свършва така, като обикновена връзка, исках просто да го искам. Така или иначе, целунахме се, беше много хубаво...

Въпроса е там, че си имам сериозен приятел и много, ама много го обичам, но ме е страх, че ако нещо подобно ми се случи, няма да имам силите да спра. :( Искам да разбера какво значи, защото не мога да спра да мисля за това от както станах ( от 2 часа )... Ще съм ви благодарна ако дадете мнение, какво според вас е това което толкова ми липсва и искам, че го сънувам по този начин.. (не ми се случва за 1ви път)

haritov
05-30-2009, 07:42
според съновниците не всеки ден сънуванато се случва е ти си сънувала на 30 така че няма да стане нищо хубав сън просто :D

Mi6inka
05-30-2009, 08:04
ами ако си от дълго време с приятеля си .... може би си сънувала новото... самата тръпка от нова емоция..или ддз и аз не мога да се изразя.. но това не е задължително да означава, че ти липсват нови авантюри или нещо подобно...просто може би (АКО си от доста време с приятели си) отдавна не си изпитвала.. тая емоция от новото и за това.. :)

п.п ... тц...ега ти объркания отговор дето написах... http://www.cheesebuerger.de/images/midi/konfus/a042.gif

DevilWish
05-30-2009, 08:05
Та това е просто сън.Никой не казва, че щом ан сън го правиш и на яве ще изневериш.А и в съня си едва ли си била със сегашният си приятел.Това момче ти се е запаметило в съзнанието и за това си го сънувала.И аз в началото на учебната година сънувах 1 път 1 момче от съседния клас и след това 2-3 дни си мислих ,че го харесвам пък това беше под влиянието на съня просто. ;) Иначе си ми е супер безраличен ,даже не го виждам като се разминаваме.
Просто сън.
Щом е било хубаво - enjoy it ;)

rosencetooo
05-30-2009, 08:16
Това е просто един сън :) не трябва да е повод за каквито и да било съмнения ...

balonche
05-30-2009, 08:22
да, може би се прави... просто сън, но не мога да си го избия от главата :(

Faces
05-30-2009, 08:46
Хахаха споко ве и аз преди няколко месеца бях сънувал че най добрия ми авер се целува с приятелката ми хаах и 2 дена го гледах кръвнишки :razz: просто и ти като мен имаш прекалено реални сънища и трудно се отърсваш от емоцията на съня :D

hooliganka89
05-30-2009, 11:18
Оф,не знам защо обръщаш толкова много внимание на един сън?

Pospalanka
05-30-2009, 11:28
Оф,не знам защо обръщаш толкова много внимание на един сън?
дА не обръща ли??? ИзВИНЯЙ но една моя добра.... приятелка....харесва..едно..м омче...но то даже не я поглежда .И въпреки това тя го е сънувала много пъти но освен него в съня си е виждала друго момче .(не МУ ВИЖДА лицето но знае името му) след близо месец сънища то стоянно едни и същи.Тя започва да харесва едно момче не го е вижда но той е със същото име и е добър приятел на момчето което е харесвала.Как ли? аз това се чудя!Но ето знам съня показва МИНАЛОТО ИЛИ БЪДЕЩЕТО ИСКАШ ЛИ НЕЩО ВЯРВАЙ В НЕГО И ЩЕ СЕ СЛУЧИ .

ПП.:кОЛКО то до приятеляти обичай те се ! :-o

TheGirlNextDoor
05-30-2009, 12:36
при мен сънищата са или нещо,което се е случвало..или ще се случи..или нещо,което мн силно искам.. : ))

^^но в твоя случай..няма от какво да се притесняваш и да си мислиш какво ще се случи..ако наистина го обичаш..

hisy
05-30-2009, 13:21
Това е просто един сън :) не трябва да е повод за каквито и да било съмнения ... +1

cO_olY
05-30-2009, 22:43
късно вечерта си гледала 692 епизод от някоя колумбийска любовна драма... :x

DeNNichkA
05-30-2009, 22:50
Както всички казаха - това е просто сън! Днес емоцията ще надделява, ще те кара да се замисляш за отношенията си със сегашния си приятел ... утре ефекта от съня ще започне полека да отслабва и след 2-3 дни всичко ще е оставено в миналото. Не се притеснявай, на всеки се е случвало да си повярва толкова силно на някой сън, че да се чувства обсебен от него.. Но всичко отшумява :) Споко :)

haritov
05-30-2009, 22:58
:D за мен сънищата означават много да не казвам че понякога има хора на които винаги се сбъдват ама твойто е само сън нищо повече :D

AFT
05-31-2009, 10:29
:smt107 Омфг. Преди известно време сънувах абсолютно същия сън. Със сестра ми на село, тя ме заеба и отиде при нейните приятели, имахме гости, пратиха ме с някво момче да вършим не помня каква работа, станахме приятели, обикаляхме по разни странни места и т.н. Разликата беше, че не познавах момчето нито в съня, нито в реалния живот. That's fuckin weird.

TheGirlNextDoor
05-31-2009, 11:26
:D за мен сънищата означават много да не казвам че понякога има хора на които винаги се сбъдват ама твойто е само сън нищо повече :D

плашещо е но на мен много пъти са ми се сбъдвали..и лоши и добри : ||

LiRRRa
06-01-2009, 10:56
Аз сънувах сън със същия сюжет!! :lol: Леле... Аз не познавах момчето преди съня, дори и като се събудих се чудех кой е тоя... И вечерта го видях!!! Видях това момче!! От съня ми, момче, което никога преди не съм срещала, никога не е говорено за него, един вид не знаех, че съществува... Беше на абитуренския бал на братовчед ми... Бяха покалини много гости и познати и се оказва, че чичо ми му е кръстник... Много си го харесах тогава, но не правех първата крачка, а ми беше супер любопитно да си поговоря с него... И вече се стъмни, аз седя навън на стълбите и той идва и ме извика ПО ИМЕ...Идея си нямам от къде ми знаеше името, питах го, но той казваше все "Говорили са ми за теб..." и нищо друго... Сприятелихме се и на края на вечерта седяхме на огромната ни тераса и гледахме звездите и така се бяхме гушналиии....Беше мега яко.И накрая той тамън да ме целуне и...[познайте!!].... телефона иззвъня.Леле как се ядосах... Супер сладък момент беше....И той се засмя и продължи да си ме гушка... И после стана към 6-7 сутринта...Много ни се доспа, отидохме в една стая като си мислех, че там има две грамадни легла...Но тъй като всичко в къщата беше разместено и леглата бяха разместени, всъщност просто беше оставено само 1-то... И ние трябваше да си легнем на него... Леле какъв срам беше.Аз в единия краааай /буквално/, той в другия...И сме заспали... И на сутринта се събуждам...Демек след 3-4 часа... И него го няма!!!! Ауу....Изядох се от яд.Такъв сладур, такава вечер, а последното което ми каза беше "Лека нощ сладур..." :shock: :lol:

evelinka1122
06-01-2009, 11:04
не знам... и аз съм имала такива сънища, и аз имам сериозен приятел..... но все пак това са само сънища.... това ни е другия свят... нереалния, който не трябва да позволяваме да става реален... :) спи спокойно :)

fasta4e
06-01-2009, 14:07
Аз съновах че правя мизерии с най добрия приятел на гаджето ми , но наяве не съм такаче Просто сън Радваи му се .Предполагам че ти липсва тръпката от новото както казаха много преди мен

AFT
06-01-2009, 18:04
Бах го тоя сън, в на всички главите се бута ;д

sladkish_14
06-01-2009, 18:36
Направете нещо също толкова изкушаващо и силно с приятеля ти .. Сигурно ти липсва това във връзката ви , за това го сънуваш ..
Но сънищата са си сънища , не се впрягай толкова много .. :)