View Full Version : Пречупено доверие . . съмнения
DevilWish
05-30-2009, 15:48
Здравейте.
Искам да Ви попитам едно въпросче.Така на кракто вече съм почти 1 месец с едно момче.Като бяхме 1 седмица заедно, имаше един период, в който 2-3 дни все измисляше причина да не дойде, а всъщност беше просто с приятелите си.На този третият ден ми каза трябва да ти кажа нещо, не съм бил винаги честен с теб, по-добре е да се разделим.Аз му написах само "мерси за лъжите" почна да ми звъни, не вдигнах.Така няколко пъти и накрая ми остави гласово и на него плачеше и ми се извиняваше ,както и да е ,видяхме се ,извиняваше ми се ,рева, обещава, че няма да се повтори и тн.Следващите 3 седмици сам гледа колкото може време при мен да прекарва, постоянно ми обеснява колко ме обича и че повече никога не иска да ме загуби.Много се промени, много е добричък.Но нали знаете при най-малкото се съмняваш един път изгубил доверието.Днес например е първият ден, в който имам съмнение.Трябваше да дойде ,но каза идвам към 5-6, защото ще излеза с приятели и аз му казах добре, защото и аз исках да излезна с приятелки.И по 1 време ми пише смс няма да мога да дойде днеска родителите ми са 22 години заедно и за това ще идва фамилия на гости и тн . . Толкова ме е страх, да не ме лъже.Аз му писах "Е сутринта беше сигурен ,че идваш.." той ми написа "извинявай, наистина ,утре обещавам ,че ще дойда." и след това му написах сега какво правиш и той ми вика помагам да правим яденето.И аз му пиша "имам лошо усещане" и той ми вика "за какво?" и аз викам "ми не знам, че нещо лошо ще се случи" и той ми вика "С кое" и ме попита дали говоря за едно нещо ,което ми се случи наскоро и аз му казах "Не,не, остави" и сега просто си пишем.
Чудех се да го питам "Сигурен ли си??" ,обаче си викам ако пък е верно и ми каже "Не ми ли вярваш " и се скараме, заради това.Това е първото нещо ,което ме съмнява, но не зная какво да правя.Иначе нямам причина да се съмнявам, а и го знам на последък как се е променил, с баща си се кара даже да идва при мен по-рано. . Не искам да се скараме за нещо такова.
Кажете ми какво да правя?Да го попитам ли нещо по този случай и да му покажа, че имам съмнения или да изчакам и да видя дали 2ри път ще направи нещо такова - то тогава е ясно, че не е просто съвпадение. .?!
Мерси на всички ,които прочетоха.
И може би изреченията ми не са 100% смислени, но просто съм ядосана и стресната едновременно.
Та мерси още един път.
FiRe_LaDy
05-30-2009, 15:54
WOW ... 1 месец и се обичате.Странно.
Иначе нормално е да се съмняваш в енго след като 1 път те е излъгал.Седни и поговори с него по тоя въпрос.Кажи му всичко,което те тревожи.Ние не можем да ти кажем дали те лъже или не ....
DevilWish
05-30-2009, 15:57
WOW ... 1 месец и се обичате.Странно.
Иначе нормално е да се съмняваш в енго след като 1 път те е излъгал.Седни и поговори с него по тоя въпрос.Кажи му всичко,което те тревожи.Ние не можем да ти кажем дали те лъже или не ....
Ние се познаваме от доста по-дълго.Пък и любов от пръв поглед също има =) Но както и да е това.
Аз не съм и искала да ми казвате дали ме лъже или не.Просто се чудя дали да подхвана темата или да изчакам да направи следващ фал - дано не направи де.
Моя съвет е да поговорите наистина много сериозно сподели му притесненията и страховете си.Мълчанието няма да доведе нищо хубаво ти ще си траеш и ще таиш всичко в себе си и ще се измъчваш както сега не си струва.Изгубил е доверието и е добре да го знае и да видиш дали ще се старае да си го върне.Все пак във връзката е най важно споделянето особено при проблем трябва да се преборите 2-мата с това.Абе с две думи съвета ми е да говорите :)
Виж душко... не се панирай веднага... в цялото ти писание ти не каза дали причината е била изневяра явно това е била... принципно не вярвам, че някой може да се промени, но при твоя човек може да е различно... 8) Не се шашкай за най - малкото... изчакай малко време... наблюдавай го... ако почне често да ти се извинява по разни причини то е ясно... :? Амм ако наистина зачестят седни и поговори с него дали има смисъл след като ти е обещал и пак нищо не прави по въпроса... :? Успех! :-)
DevilWish
05-30-2009, 16:40
Не ,не не ми е бил изневерявал.Просто беше казал не мога да дойда и беше отишал при приятелите си. Това беше проблема -това го беше направил 2 пъти.
Сега се уверих ,че си е в къщи, защото дойде в мсн ,така че май без причинно се панирах. :С Не знам вече.Но пък преди малко го питах сега какво ще правиш и той вика еми за сега съм в нас не мога да мръдна, но ще помоля родителите си да излезна малко за половин час поне.И го разбирам ако излезне, че няма да дойде при мен тъй като сме в различни градове ,а днес не вървят много автобуси.Но все пак остава възможността да ми каже, това за родителите си само и само да след това да може да излезне с приятелите си.Смисъл той може да ми каже пуснаха ме за 30 мин, но пък да излезне за много по-дълго.Ето сега ми написа отивам да се къпя..Аз от къде да знам дали отива да се къпи или пък ще излезне с приятели!?!?Това е тъпото - че се съмнявам във всяка една крачка :С
Говори с него това е изхода ти връзка със съмнения успешно да е завършила не знам да има.Поговорете и решите какво да правите по въпроса а не да си мълчите и ти да се правиш че нещата са ок.Всички тези съмнения ти носят само негативни емоции които в една връзка далеч не са за хубаво разговора му е майката няма защо изобщо да му мислиш.Сядате някъде и на 4 очи му казваш всичко както на нас друг изход няма.
DevilWish
05-30-2009, 16:53
Говори с него това е изхода ти връзка със съмнения успешно да е завършила не знам да има.Поговорете и решите какво да правите по въпроса а не да си мълчите и ти да се правиш че нещата са ок.Всички тези съмнения ти носят само негативни емоции които в една връзка далеч не са за хубаво разговора му е майката няма защо изобщо да му мислиш.Сядате някъде и на 4 очи му казваш всичко както на нас друг изход няма.
Ох мерси за съвета.Само се чудя утре като дойде ли да му кажа или пък да изчакам ако стане второ такова нещо.Защото честно казано сега нямам особени причини да се съмнявам.Щом е в къщи и тн . . Единственото ,заради ,което мога да се съмнявам е това, че сутринта ми казва идвам при теб, а след това изведнъж каза това за родителите си.Единственото ,което ме съмнява е това - та той е знаел и сутринта, че имат годишнина, тогава трябва да е знаел и че няма да го пуснат :С Но пък може би нищо не са били говорили и те са му се обадили и казали така и така ,трябва да стоиш в нас. . Но не се знае . . Та последният ми въпрос е утре ли да му кажа, за това, че се съмнявам или да чакам дали ще има втори път :С
Ако утре му го кажа смятам така да започна- след това ,което вчера стана ,ме е страх да не се получи като първият път, да ми кажеш не бях честен и тн и така ще си ни почне разговора. .
Та да чакам ли или не?
ПС - твоето мнение е важно за мен, защото вече зная ,че си здраво мислещ ;)
ani00770088
05-30-2009, 16:54
Една връзка се гради основно на доверието..ако няма такова тя няма да продължи дълго. Първо се убеди на 100% че не е честен и тогава му искай обяснение. Това е моят съвет :)
DevilWish
05-30-2009, 16:57
Една връзка се гради основно на доверието..ако няма такова тя няма да продължи дълго. Първо се убеди на 100% че не е честен и тогава му искай обяснение. Това е моят съвет :)
Въпроса е ,че няма как да имам доказателства.Дори да ме лъже няма как да разбера, тъй като е в друг град, дори да излезне не мога да го проверя.Той може да ми каже примерно не мога да седна на комп. да си пишем ,защото трябва да помагам или да седя при фамилия, но в същото време може да е някъде в някое кафе и да ми се хили на акъла, че му вярвам.Наистина няма как да провея.За това се чудя да чакам ли втори път да се случи нещо съмнително или още сега да "атакувам" ;) ?
sladkish_14
05-30-2009, 17:03
Хем много изкъсо го държиш , хем си в правото си .. Бог знае дали те лъже .. Истината рано или късно излиза наяве !
DevilWish
05-30-2009, 17:05
Хем много изкъсо го държиш , хем си в правото си .. Бог знае дали те лъже .. Истината рано или късно излиза наяве !
Знаеш ли защо ме е яд?!Защото съм му казала вИнАгИ искаш ли да излезнеш с приятели -кажи ми го и излизай ,никога няма да му кажа "НЕЕЕ ЕЛА ПРИ МЕН" ама нИкОгА няма да го спра!!!!!!!Това е тъпото, че знае ,че може да си излиза, когато си иска с тях и не е нъжно да ме лъже.
+1 ... :(
^ Щом си му го казала питай го защо го крие от теб?! Увери го, че няма да м усе сърдиш ако ти каже ... че днес примерно иска да е с тях.. :-o
Твой си е проблемът,че му нямаш доверие.Ти какво искаш,да зареже приятелите си и семейството си заради теб ли?Това би било много глупава постъпка.Няма как да е постоянно с теб,а и защо му е да лъже за причините?Ако излиза с приятели,защо ще казва,че родителите му празнуват годишнина?Какво му пречи да каже,че иска да излезне с приятели?
GabisiTa
05-30-2009, 17:09
Не виждам защо толкова се притесняваш. Щом ти е казал, че трябва да е при родителите си, значи е така, едва ли има защо да те лъже. Нали каза, че след като те е излъгал е променил държанието си.. Моят съвет е да не си създаваш сама проблеми. Изчакай да видиш как ще се развият нещата, според мен просто си въобразяваш, че те лъже! Успех! :)
DevilWish
05-30-2009, 17:10
Твой си е проблемът,че му нямаш доверие.Ти какво искаш,да зареже приятелите си и семейството си заради теб ли?Това би било много глупава постъпка.Няма как да е постоянно с теб,а и защо му е да лъже за причините?Ако излиза с приятели,защо ще казва,че родителите му празнуват годишнина?Какво му пречи да каже,че иска да излезне с приятели?
Мой е проблема????Ти май не четеш.Винаги съм му казала, че винаги може да излезе с тях, а не с мен като иска.
И казваш защо ще ме лъже за причината - щом един път преди го е направил какво пречи да го направи 2ри път???
mynichka
05-30-2009, 18:02
Според мен връзката ви няма да продължи дълго... то ти ако за всяко нещо така ще се притесняваш изобщо има ли смисъл?
FiRe_LaDy
05-30-2009, 18:06
Според мен връзката ви няма да продължи дълго... то ти ако за всяко нещо така ще се притесняваш изобщо има ли смисъл?
+1 Щом няма доверие ... какъв е смисъла :? :neutral:
закълнете се че не сте лъгали и няма да лъжете
ТОВА Е НОРМАЛНО НО НЕМИСЛИШ ЧЕ ЩОМ СИ Е ПРИЗНАЛ ЗНАЧИШ НЕЩО ЗА НЕГО И ЧЕ ГО ГРИЗЕ СЪВЕСТТА
DevilWish казвам пак говори с него няма нужда и смисъл да чакаш 2-ра грешка.Казваш това че ме излъга ме нарани много и сякаш изгубих доверие в теб може би не цялото но голяма част от него и после почвате обсъждането хич не се и чуди.Ако искаш да запазиш връзката си действай възможно най бързо тези емоции които са в теб сега и цялото недоверие могат бързо и лесно да убият чувствата ти.
не че съм в състояние да ти давам съвети :lol: ама брата горе ми се струва много правилен
DevilWish
05-31-2009, 07:52
Благодаря Ви.Днес ще се видим и ще му го кажа ;) :) Благодаря наистина +) И ако този път се окаже, че той е бил прав и не ме е излъгал си обещавам да не съм толкова мнителна ;)