View Full Version : Нашите са луди
SunFl0w3r
05-30-2009, 17:46
'.
MarkKnight
05-30-2009, 17:48
От къде мислиш че не са прави :-o
mynichka
05-30-2009, 17:51
Те просто се притесняват за теб..
SunFl0w3r
05-30-2009, 17:54
ЗАщото не им давам основание да се съмняват.Въпреки че бях сама и можех да се прибирам и в 11 часа ако искам аз се прибирах в 7.Можех сега нищо да не кажа но го направих.Показвам им смс-те му,какво ми е писал абсолютно всичко.Разказах им как се държи какво прави и т.н.
ЗАтова мисля че не са прави
mynichka
05-30-2009, 17:56
^ не е нужно да им показваш толкова лични неща...
MarkKnight
05-30-2009, 17:59
Родителите искат най доброто за децата си и е нормално да се притесняват,но ще го разбереш чак като станеш и ти родител някой ден ;)
Обясни има, че за сега по - интимни отношения няма да имате с него (пък и те съветвам да не бързаш) ... докато го опознаеш наистина добре... не се мятай веднага на думите... те лъжат... :?
MalKa_BLuDnica
05-30-2009, 18:02
родителите са си такива...притесняват се нормално е ама мислиш ли чмогат да направят неща да ви разделят
SunFl0w3r
05-30-2009, 18:10
Обясни има, че за сега по - интимни отношения няма да имате с него (пък и те съветвам да не бързаш) ... докато го опознаеш наистина добре... не се мятай веднага на думите... те лъжат... :?
Ами обясних им.но...
Аз наистинане бързам нито пък той.Излизали сме вече 6 пъти,но нито сме се целували нито нищо.Просто аз му казах да почака защото се притеснявам и ще ми е за 1 път /зашото той опита да ме целуне на 3 среща,но аз не му позволих :Д / и засега той си ме чака.
SunFl0w3r
05-30-2009, 18:11
родителите са си такива...притесняват се нормално е ама мислиш ли чмогат да направят неща да ви разделят
е едва ли ще ходят да му вдигат скандали,но веднуж като ми забранят какво да правя? Да бягам от къщи за да се срещаме и да пъжа че ходя с приятелки ли?Еми - не няма да стане не искам да лъжа
а що всички момичета казвате че си имате гажета?? Аз до ся за нито една не съм казал, тва си е моя живот никой не може да ми каже с коя да ходя и кво да правя с нея.
Ами родителите ти са прави ДОНЯКЪДЕ, защото ги е страх, че може би той ще иска и нещо повече от целувката поради възрастта му и искат да те предпазят, но щом няма нищо такова за сега, просто спри да им говориш за него. И аз разказах за първия си приятел на нашите ... не се прие добре (бях 7 клас преди изпита) :? но все пак ако нещата вървят добре обясни на родителите си, че можеш да поемеш отговорност за действията си и знаеш какво правиш! :) Успех!
bubblebabe
05-30-2009, 18:21
Не им казвай, че излизате. Щом те спират...
купи си вибратор :D и почвай с него че да не ти се карат абе зако им казваш въобще трай си
vampirekiss
05-30-2009, 19:59
абе за това на родителите не бива да се казва с кого ходиш,па кало ли да ги запознаваш.
NecroSadisticSadomiziers
05-30-2009, 20:02
изтрийте плс
Nuke-ваш ги... ако искаш ще ти услужа с уран, имам няколко тона, дето още не са отишли за бойни глави
виждам че ти хлопа дъската
НЕКА ПОЗНАЯ ТИ СИ 15 16 ГОДИШЕН ХЛАПАК ДЕТО СЛУША ДЕТХ И СЕ МИСЛИ ЗА САТАНИСТ :D
DeNNichkA
05-30-2009, 22:20
просто имай търпение .. вашите ще го приемат ако е свестен :)
Вечер споделяй с майка си по женски колко добре се държи с теб, колко е търпелив и е готов да те чака колкото е необходимо ... Обясни, че е на 18, а дори не те притиска да се целуваш с него. Определено това ще й направи добро впечатление... Също така ако момчето е добър ученик и учи в престижно училище го изтъкни ... родителите обичат умните деца и гледат на тях с по-друго око :)
Успех :)
ако аз слушах напите сега къде щях да съм..да не ти пука тях само ги интересува да не ти го тури (мисля че ме разбра) а пък ти си прави квот си искаш
просто имай търпение .. вашите ще го приемат ако е свестен :)
Вечер споделяй с майка си по женски колко добре се държи с теб, колко е търпелив и е готов да те чака колкото е необходимо ... Обясни, че е на 18, а дори не те притиска да се целуваш с него. Определено това ще й направи добро впечатление... Също така ако момчето е добър ученик и учи в престижно училище го изтъкни ... родителите обичат умните деца и гледат на тях с по-друго око :)
Успех :) +1
SunFl0w3r
05-31-2009, 10:22
Тъпа си?
откъде позна
rosencetooo
05-31-2009, 10:44
Те просто се притесняват за теб..
Тъпа си?
откъде позна
Не е трудно,личи ти.
Когато си на 15 и изпляскаш
на вашите,че се занимаваш с някой
на 18(преди въобще да е факт),
те заподозират евентуално курвенската
ти порода.
Освен нея-ХИВ,болести,наркотици.
Ето затова за тези неща
възрастните се поставят пред свършен факт.
И затова беше и предположението ми.
Просто още те приемат за малкото им момиченце, а това, че излизаш с момче (и то по-голямо от теб) вече показва, че малко или много си пораснала и са се изплашили. Ще им мине, не бой се.
Абе, същото като на БайТоя, ама в милия вариант го казах. ^^ (Да взимаш пример от мен, ей!)
Просто още те приемат за малкото им момиченце, а това, че излизаш с момче (и то по-голямо от теб) вече показва, че малко или много си пораснала и са се изплашили. Ще им мине, не бой се.
Абе, същото като на БайТоя, ама в милия вариант го казах. ^^ (Да взимаш пример от мен, ей!)Добре :-)
SunFl0w3r
05-31-2009, 14:06
Уф...нищо не трябваше да казвам :@
mickelangelo
05-31-2009, 18:50
Всички пичове.. преди да ти се вмъкнат в гащите .. и на други места ... са " свестни " просто внимавай ..
buntar90
06-03-2009, 14:13
ми на 15 е, за нея никога не са прави. :D
sasha_90
06-03-2009, 15:56
И аз бих се притеснила,ако 15-годишната ми дъщеря реши да върти любов.Сигурна ли си,че си готова за такава стъпка?Да не мислиш,че една връзка се състои в това да се разхождате,хванати за ръце и да му позволяваш да те целува веднъж на месец?Мисълта ти в тази насока ще е грешна.Той е на 18 и има нужда от връзка,изпълнена с любов,освен това той е мъж и ще иска да правите секс.Ти готова ли си да му го дадеш?Не мисля.
NecroSadisticSadomiziers
06-03-2009, 16:38
Nuke-ваш ги... ако искаш ще ти услужа с уран, имам няколко тона, дето още не са отишли за бойни глави
виждам че ти хлопа дъската
НЕКА ПОЗНАЯ ТИ СИ 15 16 ГОДИШЕН ХЛАПАК ДЕТО СЛУША ДЕТХ И СЕ МИСЛИ ЗА САТАНИСТ :D
Проблем?
flowerlina
06-03-2009, 16:45
А по принцип не им казвам, макар че съм по- голяма от теб и не защото искам да ги лъжа, заради тяхната прекалена загриженост ми досаждат много :D
nicolepcd
06-04-2009, 19:35
Родители, кво да ги правиш... :)
LovEsIckk
06-04-2009, 22:46
Не са луди,просто има по - консервативни семейства.Замисли се след време ако ти имаш дъщеря и очакваш от нея да се учи ,да има добър живот ала бала,че си има приятел.Едва ли ще го приемеш с усмивка.Спокойно с времето ще свикнат.И аз си спомням бях може би на 13 или 14 когато завъдих първото гадже,голямо викане беше заради него ..аама от тогава колко минаха и заминаха -нищо не са ми казвали 8-)
БАБА и , РОВИ в КОМПЮТЪРА :lol: :lol: :lol: :lol: 8-) ЯКА БАБА ,МАЙНА
Biskfitka
06-05-2009, 10:48
БАБА и , РОВИ в КОМПЮТЪРА :lol: :lol: :lol: :lol: 8-) ЯКА БАБА ,МАЙНА+1 :lol: :lol: :lol:
Да не си им казвала...нормално е все пак са ти родители и се притесняват за теб.
Момиче, просто си трай...
ThePowerOfLove
06-05-2009, 13:47
Не повдигай повече въпроса, когато те разпитват не отговаряй нищо ;) И ако ти харесва си излизай с него, но внимавай какво ще стане между вас :)
Не са луди,просто се притесняват за теб.Сега може да ти е гадно,но след време когато ти станеш родил ще ги разбереш.
хах ем родителите ти мислят доброто ама май прекаляват с това мислене
Ти пък какво им казваш .. 8-) Кво о4акваш да ти ръкопляскат ли :lol:
при положение че ти е първият приятел,нормално е да се притесняват.+ това е по-голям от теб,което ги кара да мислят да не би случаино да те нарани и така като ти е първият ад се травмираш здраво ..прояви разбиране и нещата по нататък ще се наредят
citygirl
06-05-2009, 22:47
Това е нормално...Все пак са ти родители... Щеше да бъде по-зле, ако не се интересуваха с кой излизаш и какво правиш. Пък и е напълно естествено да се притесняват за теб, защото си само на 15. Да, наистина ти си имаш глава на раменете и може би знаеш какво правиш, но според мен трябва да мине повече време и вашите да разберат, че това момче наистина има сериозни намерения към тебе :)
liubopitko
06-08-2009, 08:13
Евала на такива родители!!! :grin: Сигурно едва 20-30% от хората под 17-18 години го разбират, ама един ден като станат и те родители ще разберат какво е. Аз не съм родител, ама определено ги разбирам хората. Просто трябва постепенно да им разказваш за него и ще свикнат. И аз имам подобен проблем, самоче аз съм от другата страна - въпреки че тя е пълнолетна, отначало нея не я пускаха да я возя с колата извън града. Но след няколко срещи започнаха да я пускат :grin: И все още дори с тяхните не се познаваме, явно тя им разказва за мен и постепенно те започват да ми вярват (поне така се надявам :D ) УСПЕХ! :grin:
Да понякога прекаляват с грижите но трябва да ги търпиме :)
Точно ... :?
EarthShaker
06-09-2009, 06:52
абе за това на родителите не бива да се казва с кого ходиш,па кало ли да ги запознаваш.
моля? :lol:
а що всички момичета казвате че си имате гажета?? Аз до ся за нито една не съм казал, тва си е моя живот никой не може да ми каже с коя да ходя и кво да правя с нея.подкрепям !
bonboncho
06-09-2009, 07:04
те са ти родители нормално е да се притесняват за теб и да мислят само най-доброто за теб...но говори с тях и им кажи че искаш малко лично пространство неможе за всяко нещо да им казаш ти си на 16 трябва да имаш свой живот
galenata
06-09-2009, 07:11
Споко, не са луди.Просто за първи път им казваш за момче и е нормално да се притесняват.Лошото е,че са го разгасили на цялата рода.Не им показвай чак толкова лични неща.Просто запознай приятеля ти с тях,дасно се уверят,че е свестен.Аз така за първи път представих сегашното си гадже на майка ми,баща ми все още нищо не знае и тя много го хареса,макар до преди да кажа,че съм с него да говореше,че съм малка за любов.Сега е много доволна,понеже знае,че закъснея ли,той ще ме докара до нас,че се грижи за мен,че е внимателен.Постоянно ме пита за него,не от любопитство,ами просто си личи,че се радва.Като се има в предвид,че разликата ни е 5 години,а аз също съм на 15. :)