View Full Version : За Злобата и Приятелството 2
Nepovtorima_93
05-30-2009, 20:02
Понякога се чудя във кого е вината..в мен ли...в тях ли...с този разказ искам да покажа колко трудно е днес да имаш приятелка..или приятел до себе си...
оТ Юни 2008 до този момент имах приятелки на които можех да разчитам за всичко...тази година е съвсем различно.Решиха че е добре да излизаме с още момичета за да сме повече..на мен обаче не ми е приятно и им го казвам , но те се правят че няма нищо . Днес излезнах с една приятелка от класа и те се ядосаха ..Не мога да издържа писна ми от лицемерки..а и до колкото знам когато ме няма постоянно говорят за мен и за връзката ми с момчето с което съм в момента... :( иска ми се да съм силна ...но нещо не се получава..! Писна ми !! :(
NecroSadisticSadomiziers
05-30-2009, 20:04
Лапни граната, дръпни халката и... БУМ! Няма да се притесняваш за нищо вече :)
Nepovtorima_93
05-30-2009, 20:25
не е смешно.. :(
LiveFlower
05-30-2009, 22:01
не е смешно.. :(А кво е бе,майка му ?
Писна ми от некви разлигавени,туко що навлезни в живота.И понеже отвън няма на кой да се оплачат,пълнят форумите с лигавите си истории!
'Земете пораснете и се научете ,деева .
дааам..... вземете научете най-накрая истинското значение на тая дума "приятелство" ! Ти сама го каза... писнало ти е от лицемерки... еми... проблема е решен...
Naughty_
05-31-2009, 08:40
Абе "приятелки" ... хаха
Незнам на колко си ама приятелството в днешно време се свежда до общи интереси. :?
Само дребосъците си мислят, че си имат приятелки и си играят с тях и то дори и там са общи интереси - искат да си играят с някого :?
gia_sena_mono
05-31-2009, 10:02
В гимназията бяхме 3 момичета,които бяхме неразделни - дето се вика най-добри приятелки! Голямо приятелство, голямо нещо! Бяха страхотни години! Ходехме си на гости, помагахме си,излизахме,споделяхме си . . . докато не завършихме 12 клас и се разделихме. Чуваме се. С едната от тях живеем на близо, на около 10-тина км., а другата е бая далеч. Та с тази, с която живеем на близо, не се виждаме много често (все пак тя не е длъжна да си седи в тях де), но тя по същия начин излиза с някакви, защото не й се стояло в тях, не й били близки, били само познати.А сега на скоро ми каза, че щяла да заминава с тях за Варна да си търсела работа там и да живеела там. Май не са й били просто познати.
Незнам защо го казвам, но явно има "смисъл" за използваш хората и да бъдеш лицемерен.Правиш се, че "А-у!Супер си, дай да излезем, дрън- дрън" и ей го, че може да "оползотвориш лицемерието си".
faststep
05-31-2009, 10:14
Абе "приятелки" ... хаха
Незнам на колко си ама приятелството в днешно време се свежда до общи интереси. :?
Само дребосъците си мислят, че си имат приятелки и си играят с тях и то дори и там са общи интереси - искат да си играят с някого :?
Съгласен съм. И аз не попадам на "добри" приятели напоследък. Когато те искат нещо, аз го изпълнявам, но когато аз искам нещо(примерно да излезем през почивните дни), ми отвръщат "Ми не мога, зает(а) съм." , "Имам да си пиша.", или "Някой друг ден." :?
П.П. За Бога, пише се НЕ ЗНАМ!
Първото,което ще ти кажа и много добре го запомни:
Ако си в глутница,започни да виеш като тях.
Сама си прави изводите-Ти срещу всички нямаш шанс.За това или се приобщявай,или си обирай крушите.
Другото.Щом говорят за теб,когато те няма,това показва,че нещо у теб ги дразни.Може би,защото мрънкаш и не им ходиш по свирката.Замисли се за това,какво всъщност представляват твоите приятелки.Хората се променят.Може би средата,в която общувате предразполага за такова държание.Щом не ти е приятно да се държат така с теб им го кажи в очите.Били са ти приятели,а сега се държат лицемерно.
Писна ми от некви разлигавени,туко що навлезни в живота.И понеже отвън няма на кой да се оплачат,пълнят форумите с лигавите си истории!
'Земете пораснете и се научете ,деева . Нещо Света ли ти е крив,а?Всеки прави грешки,да не би да си безгрешна?Все едно и на теб не ти се е случвало подобно нещо.Сигурна съм,че авторката много добре знае какъв е живота.И майка му да еба тва е ФОРУМ бе!Кво искаш да се обсъжда?Цвета на косата ти?...Кво си се развикала :-x
Nepovtorima_93
05-31-2009, 17:33
Мисля че някои от вас ме разбраха погрешно.Ако бяхте на мое място дали щеше да се чуствате по различно.Имах нужда да споделя на някого болката си и разочарованието от тъй наречените "приятелки".
Благодаря за Съветите..! :) :oops:
VerryBerry
05-31-2009, 18:11
преди време,когато учех в старото си училище, имаше едно момиче,с което бяхме супер близки-това е даже меко казано.След 7ми клас кандидатствахме в различни училища и от тогава почти не сме се чували-разделихме се без сътресения..сега като се замисля-ако наистина сме били такива близки приятели,защо не сме поддържали връзка?Постепенно я забравих, а и тя си намери нова компания..Сега имам също много близки приятелки и се страхувам да ги нарека най-добри, за да не се разочаровам,ако се случи да ги загубя.Истината е че май наистина няма женско приятелство,а само интереси :?
The_Demon_Girl
05-31-2009, 19:40
.. две несъвместими думи .. 8)
"Nepovtorima_93" : Понякога се чудя във кого е вината..в мен ли...в тях ли...с този разказ искам да покажа колко трудно е днес да имаш приятелка..или приятел до себе си...
оТ Юни 2008 до този момент имах приятелки на които можех да разчитам за всичко...тази година е съвсем различно.Решиха че е добре да излизаме с още момичета за да сме повече..на мен обаче не ми е приятно и им го казвам , но те се правят че няма нищо . Днес излезнах с една приятелка от класа и те се ядосаха ..Не мога да издържа писна ми от лицемерки..а и до колкото знам когато ме няма постоянно говорят за мен и за връзката ми с момчето с което съм в момента... :( иска ми се да съм силна ...но нещо не се получава..! Писна ми !! :( [/quo
много добре те разбирам аз също съм в подобно положение имах много близки приятелки...сега вече ги нямам.Просто лицемерието е завладяло света това е.Приятелството не е нищо повече от взаимна изгода за съжаление :x
LiveFlower
05-31-2009, 20:24
'Земете пораснете и се научете ,деева . Нещо Света ли ти е крив,а?Всеки прави грешки,да не би да си безгрешна?Все едно и на теб не ти се е случвало подобно нещо.Сигурна съм,че авторката много добре знае какъв е живота.И майка му да е** тва е ФОРУМ бе!Кво искаш да се обсъжда?Цвета на косата ти?...Кво си се развикала :-xКрив ми е хуьо!
Всеки прави грешки,ама кво да седне и да пише по 1000 теми,че приятелите били лицемери и т.н. простотии , ли кво ? Ебах го и форума тогава.
TheNewReligion
05-31-2009, 20:45
'Земете пораснете и се научете ,деева .
А ако не искаше да се научи, мислиш ли, че щеше да пише специална тема? :x Никой не се е родил научен и не всеки прелива от житейски опит. И като си толкова опитна, посъветвай момичето нещо. :?
По темата: искаш да бъдеш силна, но не се получава? Не се отчайвай. Силният характер не се гради от днес за утре. Отиди при "приятелките си" твърдо решена да говориш с тях за посоката, в която вървят взаимоотношенията ви. Не съм екстрасенс и не мога да предвидя реакциите им, но ако на теб не ти харесат, се остави на себеуважението си. Успех.
'Земете пораснете и се научете ,деева . Нещо Света ли ти е крив,а?Всеки прави грешки,да не би да си безгрешна?Все едно и на теб не ти се е случвало подобно нещо.Сигурна съм,че авторката много добре знае какъв е живота.И майка му да е** тва е ФОРУМ бе!Кво искаш да се обсъжда?Цвета на косата ти?...Кво си се развикала :-xКрив ми е хуьо!
Всеки прави грешки,ама кво да седне и да пише по 1000 теми,че приятелите били лицемери и т.н. простотии , ли кво ? Ебах го и форума тогава. Тогава просто подмини темата.Нали няма да пишеш във всяка подобна същите неща? :-D
по-добре се разкарай от тях те са пулни идотки ако се държат так с тебе .. мога да ти кажа 4е ти си най-голямата идиотка в слу4ая ако продулжава6 да си с тях и да търпи6 вси4ко тва не мога да разбера за6то позволява6 да те ма4кат по този лицемерен на4ин ... приеми 4е те в никъкъв слу4ай не са ти приятелки 6том говорят зад гърба ти... по-добре без приятели от колкото с лицемери ...
Аз пък не виждам тя да иска съвет или нещо от сорта.Това е просто оплакване,изливане на душевните мъки и страдания,трупани с месеци.Истински приятели ИМА,но не е лесно да се намерят.А тази тема не се различава по нищо със стотици от този раздел.Дали няма да е по-удачно да потърси други такива?Не,защото това едвали ще промени нещо.
Nepovtorima_93
06-01-2009, 10:58
Аз пък не виждам тя да иска съвет или нещо от сорта.Това е просто оплакване,изливане на душевните мъки и страдания,трупани с месеци.Истински приятели ИМА,но не е лесно да се намерят.А тази тема не се различава по нищо със стотици от този раздел.Дали няма да е по-удачно да потърси други такива?Не,защото това едвали ще промени нещо.
Да имах нужда от съвет , от някой който да ме подкрепи!
А колкото до LiveFlower въобще не ме интересува мнението и! Като ти е писнало от лигави теми и оплаквания за кфо ги четеш?И какво ти е виновен форума?Нали за това е Тийн Проблем..за да споделим и да поискаме съвет и когато е нужно малко повече подкрепа!Нито животът ти нито ти сте идеални за да критукуваш мен и темата която съм пуснала!Пак си помисли дали човека срещу теб няма да се обиди от мненията които пускаш..!
babyshambles
06-01-2009, 11:04
е и на мене ми се случи нещ0 так0ва : ))
ма кв0 да направиш ... shit hapenss ;d
XTREMEFREERIDE
06-01-2009, 12:52
Ами така е. Хора всякакви. Горе главата, че ако още от сега се поддаваш на такива неща, в живота ще ти е много трудно. Идея си нямаш с още какви особени личности ще се сблъскаш. Научи се да не ти влияе чак толкова много, ще ти е много по - лесно.
Приятелство между момичета мн трудно се съществява.Дори и да не ти го пказват винаги ще искат да са нещо повече от теб и само гледат да те прецакат.И аз имах приятелки,но добре че се осъзнах докато не е късно.Сега най-добрите ми приятели са с момчета.От женски доста патих вече.