leddc
05-31-2009, 00:22
Случаят е следният аз се запознах с едно момиче от моя квартал с което заедно учим в една гимназия и пътуваме всеки ден заедно. И там първоначално в 8-ми клас началото не си говорихме много но помня че от момента в който я видях просто се влюбих. Скоро вече почнахме да си говорим повече сближавахме се лека по лека докато един ден втората смяна вече и се престраших и и взех скайп. И почнахме да си пишем по скайп да си говорим за училище и се сприятелихме супер много. И вече тя имаше две гаджета в 8ми клас едно първия срок другото втория но него го скъса чак лятната ваканция. Когато ходеше с него ние вече бяхме първи приятели и тогава започнах да осъзнавам че я обичам. И цяло лято излизахме навън забавлявахме се. И както и да е мисля че и тя започна да ме харесва. Вече 9-ти бяхме горе долу като дупе и гащи където е тя там съм и аз (само дето бяхме различни класове) винаги се изслушвахме един друг винаги сме си помагали дори когато понякога сме се сдръпвали. Абе обичам я та дойде втория срок всичко беше магическо зимата тя ме харесваше аз я харесвах бяхме влюбени. Някъде пролета вече нещата почнаха да се променят. Не разбрах защо мисля че тя ми каза че не иска да ме загуби като всички останали момчета които е ходила защото наистина съм и най-добрия приятел. Разбрах я наистина и аз не исках да я губа и малко се поотеглих от нея но пак бяхме заедно навсякъде. Та дойде един ден в който просто аз започнах да се държа странно защото се притеснявах вече да не сбъркам нещо да не ми се разсърди и бях по внимателен от всякога и просто понякога се престаравах и тя лека по лека се отдръпна от мен. Въпреки че пак си бяхме най-добри приятели. Та дойде вече деня на траур 29.05 и не знам защо точно на този ден валеше а и си беше траурен ден. В този ден тя започна да ми се дърви некво заяждаше се с мен и аз реших че е на шега (както си и беше) и реших да се влюча. И започнахме да се заяждаме. И по едно време тя вика ейй айде напиши ми го домашното по английски и аз разбира се винаги и помагам за него шот на нея не и се отдава. И започвам да пиша нали и на едно изречение решавам че трябва да напиша "I'm very dumm. I don't know English!" което надявам се разбирате как се превежда и нали и давам тетрадката. След малко една приятелка от нейния клас вика айде и мойта тетрадка да попълниш и аз окей нали. И както попълвам виждам че условието е нещо съвсем различно и това което съм написал на мойта най-добра приятелка е абсолютно грешно и набързо написах всичко на това момиче и айде бутам мойта приятелка да си даде тетрадката. Тя обаче не та не та не и аз се притесних леко но си казах е тя сигурно няма да е кой знае какво. Но се оказа съвсем различно малко ще прескоча но получих смс от нея че ме мрази и повече не иска да ме вижда в живота си и съм ебати ла***то и че всичко се връща. При което аз разбрах че съм сгафил изключително много. После разбрах че нея са я вдигнали и госпожата се е смяла на тъпите изречения заедно със целия клас забележете госпожата да се смее!!! И от тогава нататъка вече ме подминава не ме поглежда дори вика ми тоя ония не по име....и просто квото и да права колкото и да ме разсейват приятели само за нея си мисля как може за един скапан ден тъпо държание да разваля всичко за което съм мечтал... всички ми казват пич забрави за нея или остави я ше има много текива живота тепърва започва, но не мога аз я обичам всяко мое действие аз права взависимост дали на нея би и харесало или не дори когато вече сме скарани... какво мога да направя моля ви нещо което наистина би възстановило всичко онова което беше потръгнало!