PDA

View Full Version : Лющя се

GotTheLife
05-31-2009, 10:14
в Т-зоната кожата ми лъщи и имам черни точки, а иначе се лющи и дори да си сложа овлажняващ крем преди гримиране, фон дьо тена ми стои на люспи..абе разбрахте ме :D
какво да правя, просто не знам..накакви съвети? 8-)

bloodyF
05-31-2009, 10:27
спри с фон дьо тените и кремовете и може и да се оправи :?

mynichka
05-31-2009, 10:29
вземи си по- мазен крем и за момента спри с фдт..

Mi6inka
05-31-2009, 11:34
Ако имаш да отделиш около 20тина лв отиди на козметик да ти почистят лицето..несъмнено ще има резултат..а иначе... ако ти е мазна кожата(щото щом лъщи ми се струва,че си с мазна кожа ама не съм сигурна де) използвай някакви лосиони или тоалетни млека с алкохол и за мазна кожа.. мий си редовно лицето (ако си с мажна кожа може и със сапун) ии мога да ти препоръчам ексфулиращия гел на регал аз черни точки, не е скъп, лесно може да го немриш по парфюмериите и аз лично съм доволна :) той е за всякакъв тип кожа...

mynichka
05-31-2009, 11:42
^не, не лъщи, а се лющи и според мен кожата и е прекалено суха

harabelka
05-31-2009, 11:51
Купи си http://www.loreal-paris.fr/img/l10n/products/305x262/SK1_5.jpg
Сигурна съм , че ще ти помогне. Той е против лъщене, но в същото време овлажнява. Препоръчвам ви го. Аз имам такъв и въпреки че кожата ми е мн чувствителна ми действа добре. :-D

sladkish_14
05-31-2009, 13:12
Иди на козметик да ти оправят кожата .. Явно си прекалила с някой козметичен продукт .. И си вземи много овлажняващ крем ..

mechtaq_za_teb
05-31-2009, 13:19
Остави няколко дни лицето ти да си почине без грим и виж дали няма да има подобрение.

hisy
05-31-2009, 15:52
Ако имаш да отделиш около 20тина лв отиди на козметик да ти почистят лицето..несъмнено ще има резултат..а иначе... ако ти е мазна кожата(щото щом лъщи ми се струва,че си с мазна кожа ама не съм сигурна де) използвай някакви лосиони или тоалетни млека с алкохол и за мазна кожа.. мий си редовно лицето (ако си с мажна кожа може и със сапун) ии мога да ти препоръчам ексфулиращия гел на регал аз черни точки, не е скъп, лесно може да го немриш по парфюмериите и аз лично съм доволна :) той е за всякакъв тип кожа... и аз съмна същото мнение :)

GotTheLife
06-01-2009, 11:54
заради Clean & Clear с лимонена трева е! след като го използвам кожата ми опъва , не ви го препоръчвам, не стига че е прекалено течен, ами и мирише гадничко! :-)