PDA

View Full Version : Колко е гадно ,когато трябва да вземеш важно решение.

KUM4o
05-31-2009, 12:38
Здравейте!За първи път пиша тука и не мислех ,че ще ми се наложи ,но ето на пиша.Ходя с едно момиче от 10 месеца ,имал съм много други ,но с ръка на сърцето мога да кажа ,че това е истинската ми любов.Тя от година и нещо има епилепсия причинена от удар с топка по главата.През тези 10 месеца не сме има ли никакви проблеми ,нито изневери ,нито нещо сериозно.Обаче родите ли те ми знаят за тази епилепсия и ме карат да се разделя с нея от ,което аз страдам адски много.Боли ме да знам ,че обичам това момиче и трябва да се разделям с него.Аз ще се опитам да запася това между нас ,но времето ще покаже.И двамата с нея адски много сме разтроени в момента и не знамем какво да правиме.Не ви моля за съвет ,а просто за вашето мнение по въпроса.

mechtaq_za_teb
05-31-2009, 12:41
:( Ужасно, но все пак ако я обичаш не се разделяй с нея. Родителите ти могат да изразят мнение, но не могат да те накарат да направиш такова нещо, ако ти сам не го поискаш. Слушай сърцето си.

Riva
05-31-2009, 12:41
И като има епилепсия кво,бомба ли ще избухне?!Сори че го казвам,ама родителите ти не са от най-умните.

mechtaq_za_teb
05-31-2009, 12:43
И като има епилепсия кво,бомба ли ще избухне?!Сори че го казвам,ама родителите ти не са от най-умните.Да, всъщност къде е проблемът толкова? :-o

KUM4o
05-31-2009, 12:44
Аз не мога да ги разбера ,защото травматичната епилепсия се лекува.Точно в момента гаджето ми е в процес на намаляне на медикаментите и до няколко месеца може и да не се нуждае от тях и да е напълно здрава.Проблема е в това как да им го обесня.Аз няма да я зарежа ,защото достатъчно много неща ни свързват ,а и не се намират лесно такива хора като нея.Просто е адски трудно в такива моменти.

Riva
05-31-2009, 12:48
Отваряш Уикипедия,пишеш епилепсия и ги оставяш да четат.

Faces
05-31-2009, 13:01
Какво толкова като има епилепсия ? Какво не е човек ли ще те изяде ли ще те заразили ? Родителите ти страдат от някви глупави предрасъдици да ти кажа.А между другото на колко сте и 2-мата ?

BlackaTBW
05-31-2009, 13:02
Не се разделяй с нея, щом се обичате. Вашите да си гледат работата в случая. Игнорирай ги ако трябва. Ти ходиш с нея все пак, не те. Поговори с приятелката си и й кажи каквото каза и на нас - че няма да я оставиш заради такава глупост. ;]

AFT
05-31-2009, 13:07
Първо се увери, че вашите са напълно информирани по въпроса, защото е меко казано малоумно това, което те карат да направиш. А може и да има друга причина, заради която искат да скъсаш с нея. Поговори сериозно с тях по този въпрос. И, за малко да забравя, научи се да пишеш без да допускаш 10 грешки в изречение от пет думи.

Hilary_
05-31-2009, 13:10
:( Ужасно, но все пак ако я обичаш не се разделяй с нея. Родителите ти могат да изразят мнение, но не могат да те накарат да направиш такова нещо, ако ти сам не го поискаш. Слушай сърцето си.
+1 ... ;-)

sladkish_14
05-31-2009, 13:19
Не я оставяй точно в този труден преходен момент за нея ! Това може много да й навреди и после цял живот да съжаляваш ! Помагай й и дано се оправи , запознай я с родителите си и им покажи , че е важна за теб ! Така мнението им може рязко да се промени ,, Все пак те нея познават и не искат да си с болно момиче , може би смятат , че така ще пропилееш живота си в грижи за нея .. :(

KUM4o
05-31-2009, 13:51
Значи на въпроса на колко сме ,аз съм на почти 19 ,а тя на 16.Родите ли те ми я познават те са си тук за 2 седмици(живеят в чужбина) ,заради завършването ми.Най-големият проблем го прави баба ми ,която ме е отгледала ,но взе много да се меси в личният ми живот.Аз сега заминавам за чужбина и за 2 месеца няма да ме има и както казват хората времето ще си покаже.Есента ,когато се връщам започвам да работя и да уча в София и точно тогава се надявам нещата малко да се наредят ,защото там ще съм самостоятелен и няма да ме знаят какво правя ,с кого излизам и т.н.

blackvelvet
05-31-2009, 14:44
Не се разделяй с нея, щом се обичате. Вашите да си гледат работата в случая. Игнорирай ги ако трябва. Ти ходиш с нея все пак, не те. Поговори с приятелката си и й кажи каквото каза и на нас - че няма да я оставиш заради такава глупост. ;]

+1

Take_That
05-31-2009, 17:43
Да ти имам родителите - егати хората, безжалостни ли са?! Извинявай, но все пак защо постъпват така? Поговори с тях защо искат да вземеш такива драстични мерки. Както казах по-горе слушай сърцето си :)

Jumbie483
05-31-2009, 17:48
Обясни на вашите, че няма начин да се разделиш с нея.. И по-добре да не ти се бъркат. Все пак ти си с това момиче, не те...

DeNNichkA
05-31-2009, 17:50
Дръж си златното момиче, човече... бъди силен за да бъде силна и тя :) Вдъхвай й кураж и съм сигурна, че съвсем скоро и тя ще е добре, пък и родителите ти ще го приемат... просто за сега бъди силен и дръж фронта :)

kobrichka
05-31-2009, 17:54
Как може това да е проблем?!?!? Като има епилепсия, нима не е човешко същество?!? Нима не заслужава да живее нормално?!? Нима не може да обича и да бъде обичана ?!?! Много съжалявам, че ще го кажа, но родителите ти са идиоти. Ами ако беше обратното, ако беше ти болен, а не тя така ли щяха да расъждават?!?!? Имаш много ограничени родители само това мога да кажа. Ако обичаш момичето бори се за нея, поговори с родителите си и нека прочетат малко информация за епилепсията да влязат в час и да бъдат поне малко хора, никога не се знае, какво ги очаква утре. Ако я обичаш и я оставиш, заради родителите си ще съжаляваш цял живот. Епилепсията не е причина да оставиш някого.

Bellatrix
05-31-2009, 17:55
Абе тия зле ли са :shock: :shock: Аз пък ходя с астматик! Хем ще се наследи и от децата ни един ден, ако има такива. Никой няма проблем с това. :-o

KUM4o
05-31-2009, 18:31
И аз им обяснявам да са по широко скроени ,че никой не е застрахован от нещо такова ,а и това не е нещо сериозно.Няма да се откажа от гаджето ми ,защото хем много я обичам ,хем докато съм с нея не веднъж майка и ми е казвала ти направо я караш да е винаги весела.Давам ви пример бях в чужбина за 2 седмици и като си дойдох майка и ми каза ,за пръв път от 2 седмици я виждам да се усмихва.Много ви благодаря за мненията.